rambo16 je napisao/la:Mesut Ozil, Hector Bellerin and Nacho Monreal all included in Guardian's Team of the Season so far.
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Njegov tim sezone:bega_afc je napisao/la: Ali kako mozes prenositi i pisati ovakve informacije tu kada oni nisu u Pajinom timu sezone? Srami se momak.
Cech-Zouma, Terry, Cahill, Azpilicueta-Schneiderlin, Wanyama-Willian, Ozil, Silva-Martial. Trener: Mourinho.
Re: $: RE: Re: Arsenal
Gdje Hazard? Nije to to bez njega...Artetitis je napisao/la:Njegov tim sezone:bega_afc je napisao/la: Ali kako mozes prenositi i pisati ovakve informacije tu kada oni nisu u Pajinom timu sezone? Srami se momak.
Cech-Zouma, Terry, Cahill, Azpilicueta-Schneiderlin, Wanyama-Willian, Ozil, Silva-Martial. Trener: Mourinho.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Hazard je Arteta - CLL sa klupe.
VIdi Nacha bezobraznika. I ovdje se gura medju najbolje.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Ima li neka ideja za anketu od iduce sedmice? Bicu odsutan jedno vrijeme pa da postavim nesto sto bi htjeli da vidite.
Zelje za anketu postavljajte ovde, a na temi Arsenal Ankete cu da promjenim anketu i da ostavim rezultatate od ove koja je trenutno na temi.
Posto kontam da mjenjam anketu mjesecno, gledajte da su pitanja mozda relevantna za taj period.
Zelje za anketu postavljajte ovde, a na temi Arsenal Ankete cu da promjenim anketu i da ostavim rezultatate od ove koja je trenutno na temi.
Posto kontam da mjenjam anketu mjesecno, gledajte da su pitanja mozda relevantna za taj period.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Ko je najbolji veznjak u historiji Arsenala? Mikel Arteta ili Mathieu Flamini?Murga je napisao/la:Ima li neka ideja za anketu od iduce sedmice? Bicu odsutan jedno vrijeme pa da postavim nesto sto bi htjeli da vidite.
Relevantno za svaki period - proslost, sadasnjost i buducnost.
hejterz gona hejt

Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Da li Seamen zaslužio unban ?Murga je napisao/la:Ima li neka ideja za anketu od iduce sedmice? Bicu odsutan jedno vrijeme pa da postavim nesto sto bi htjeli da vidite.
1. Nikad
2. Ne, Bože sačuvaj
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- Marsal
- Kontakt:
anell je napisao/la:Da li Seamen zaslužio unban ?Murga je napisao/la:Ima li neka ideja za anketu od iduce sedmice? Bicu odsutan jedno vrijeme pa da postavim nesto sto bi htjeli da vidite.
1. Nikad
2. Ne, Bože sačuvaj
Koga najviše krivimo što se Seamen vratio na forum?
1. Murgu, jer je urgirao za njeha
2. Moderatora, jer ga je vratio uprkos trajnom banu
3. Allaha, Boga, Isusa i Hare Krišnu jer su dopustili takvu nepravdu
4. Svi smo mi jednako krivi
5. Wenger, jer je on očito kriv za sve loše što je vezano uz Arsenal
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Najbolji cener svoje familije kaže da radi 'extra treninge ove sezone'.topnik1 je napisao/la:hejterz gona hejt![]()
Očigledno želi da do kraja sprovede onu svoju čuvenu sa instagrama #bethedifference...
A.F.C. Bournemouth!
Nego, da nije ko išao gledati naše (Chambers, Chuba) protiv naših?
Ovdje se može više opcija izabratiMarsal je napisao/la:anell je napisao/la:Da li Seamen zaslužio unban ?Murga je napisao/la:Ima li neka ideja za anketu od iduce sedmice? Bicu odsutan jedno vrijeme pa da postavim nesto sto bi htjeli da vidite.
1. Nikad
2. Ne, Bože sačuvaj![]()
Koga najviše krivimo što se Seamen vratio na forum?
1. Murgu, jer je urgirao za njeha
2. Moderatora, jer ga je vratio uprkos trajnom banu
3. Allaha, Boga, Isusa i Hare Krišnu jer su dopustili takvu nepravdu
4. Svi smo mi jednako krivi
5. Wenger, jer je on očito kriv za sve loše što je vezano uz Arsenal
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Danas sam na tvu gledao svemirskog talenta Chubu Akpoma za kojeg sam nekoliko puta vidio postove da bi on kao trebao da dobije sansu u prvom timu kao konkurencija nasim smijesnim napadacima. E pa koliko god nam smijesni ovi napadaci bili jadni mi ako nam je ovaj svemirski talenat alternativa u slucaju istovremenih ozlijeda napadaca (sto kao sto znamo u Arsenalu uopste nije rijetka pojava). Dakle ovaj monstruozni talenat a gledao sam veci dio utakmice nije nijednom prosao niti je ista napravio proti Kerima Memije beka koji je los u defanzivi i za smijesne standarde Premijer lige BiH, dakle nijednom ga nije probio a kamoli sta drugo korisno da je uradio toliko o Akpomu, predvidjam mu nastavak karijere u Champioshipu ili nizim razredima eng fudbala kao i Afobeu i ostalim nasim velikim talentima. Sto se tice Chambersa on je bio dominantan ocekivano ali sad kakav je to pokazatelj icega sa obzirom na protivnika cuvao je Prevljaka koji je bio usamljen u napadu i logicno dominirao pogotovo u skok igri...
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Ovaj ti je predvidio kraj Chubice. Kani se fudbala i prihvati se kriketa 
A.F.C. Bournemouth!
Dobro, na Emirates Cupu se vidjelo da Akpom baš i nije najbistriji, hrpa glupog soliranja koje na kraju ne upali.BigBigBang je napisao/la:Danas sam na tvu gledao svemirskog talenta Chubu Akpoma za kojeg sam nekoliko puta vidio postove da bi on kao trebao da dobije sansu u prvom timu kao konkurencija nasim smijesnim napadacima. E pa koliko god nam smijesni ovi napadaci bili jadni mi ako nam je ovaj svemirski talenat alternativa u slucaju istovremenih ozlijeda napadaca (sto kao sto znamo u Arsenalu uopste nije rijetka pojava). Dakle ovaj monstruozni talenat a gledao sam veci dio utakmice nije nijednom prosao niti je ista napravio proti Kerima Memije beka koji je los u defanzivi i za smijesne standarde Premijer lige BiH, dakle nijednom ga nije probio a kamoli sta drugo korisno da je uradio toliko o Akpomu, predvidjam mu nastavak karijere u Champioshipu ili nizim razredima eng fudbala kao i Afobeu i ostalim nasim velikim talentima. Sto se tice Chambersa on je bio dominantan ocekivano ali sad kakav je to pokazatelj icega sa obzirom na protivnika cuvao je Prevljaka koji je bio usamljen u napadu i logicno dominirao pogotovo u skok igri...
Što nisi otišao na tekmu uživo pa da kažeš Chambersu da ode pojačati odbranu Chelsea?
Evo malo loših vijesti
Ramsey and Theo don't look ready for a return yet. Both aiming for a return early December. [mirror]
Ramsey and Theo don't look ready for a return yet. Both aiming for a return early December. [mirror]
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
NE vjerujem da je iko iznenadjen...
rambo ocigledno nije pratio utakmicu danas, razocaranje je totalno dakle ovaj Akpom uopste nije djelovao kao da je nesto bolji igrac od ovih nasih, e sad ili je BH fudbal dozivio nagli meteorski uspon ili ovaj igrac bas i nije takav talenat kakav ga neki predstavljaju, ja sam skloniji ovoj drugoj opciji.
Ovosezonskoj odbrani Chelsea svakako je da bi Chambers bio zlata vrijedno pojacanje, mada za njega ima mjesta i u odbrani ARsenala, smijem se kladiti da je na desnom beku bolji od odrona Debuchya.
rambo ocigledno nije pratio utakmicu danas, razocaranje je totalno dakle ovaj Akpom uopste nije djelovao kao da je nesto bolji igrac od ovih nasih, e sad ili je BH fudbal dozivio nagli meteorski uspon ili ovaj igrac bas i nije takav talenat kakav ga neki predstavljaju, ja sam skloniji ovoj drugoj opciji.
Ovosezonskoj odbrani Chelsea svakako je da bi Chambers bio zlata vrijedno pojacanje, mada za njega ima mjesta i u odbrani ARsenala, smijem se kladiti da je na desnom beku bolji od odrona Debuchya.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.