Pa kaze:BigBigBang je napisao/la:Danas sam na tvu gledao svemirskog talenta Chubu Akpoma za kojeg sam nekoliko puta vidio postove da bi on kao trebao da dobije sansu u prvom timu kao konkurencija nasim smijesnim napadacima. E pa koliko god nam smijesni ovi napadaci bili jadni mi ako nam je ovaj svemirski talenat alternativa u slucaju istovremenih ozlijeda napadaca (sto kao sto znamo u Arsenalu uopste nije rijetka pojava). Dakle ovaj monstruozni talenat a gledao sam veci dio utakmice nije nijednom prosao niti je ista napravio proti Kerima Memije beka koji je los u defanzivi i za smijesne standarde Premijer lige BiH, dakle nijednom ga nije probio a kamoli sta drugo korisno da je uradio toliko o Akpomu, predvidjam mu nastavak karijere u Champioshipu ili nizim razredima eng fudbala kao i Afobeu i ostalim nasim velikim talentima. Sto se tice Chambersa on je bio dominantan ocekivano ali sad kakav je to pokazatelj icega sa obzirom na protivnika cuvao je Prevljaka koji je bio usamljen u napadu i logicno dominirao pogotovo u skok igri...
BigBigBang je napisao/la: Nasri je usao u izbor za najboljeg igraca premiershipa te sezone a tebi je taraba valjda jer je naguzio united koji je mislio da ce ga potpisati i otisao u City
Toliko imamo talenata u omladinskom pogonu da je to strasno, pogotovo stranih talenata. Ovaj Belerin je odlican, Gnabry, Eisfeld, Ebecilio, Akpom su strasni mladi igraci, kazu da je i Jon Toral dobar.
BigBigBang je napisao/la:Prokletstvo se nadvilo nad ovim klubom u svim segmentima (medicina, seniori, mlade kategorije). Ekipa Arsenala je po imenima i igrom danas dvije klase iznad Chelsija ali opet izgube na produzetke. Neko mora odgovarati za ovo, ovi antitalenti Chelsija iz Biafre, Sudana, Somalije potpomognuti otockim antitalentima su izbacili tim Arsenala sastavljen od velikih evropskih talenatakoji dominiraju u mladjim kategorijama najboljig evropskih reprezentacija.
Neko je spominjao onog Yenarisa kao buducu nadu za prvi tim. ON je medju najgorim igracima Arsenala u ovim mladim kategorijama i ne pokazuje nikakve kvalitete da dodje u rooster uopste, njegova jedina referenca za prvi tim je sto se nekad tamo slikao kao dijete pred utakmicu na Hajberiju sa kapitenom Arsenala.
Bitno je da se stvori par igraca za prvi tim u buducnosti, rezultati nisu bitni ali ima se za cim zaliti. Akpom, Gnabry, Bellerin i Ebecilio su pokazali klasu, Hajrovic nije bio los i sigurno je najbolji stoper u mladjim kategorijama, dok su nam lijevi bekovi odron i zbog njih smo 2 gola primili.
BigBigBang je napisao/la:Od mladih igraca Bellerin i Gnabry ce sigurno slijedece sezone igrati u prvom timu a mozda cak i Chuba Akpom koji trpa gdje god stigne.
BigBigBang je napisao/la:Bellerin je fakat strasan potencijal, nije ni cudo sto vec sada trenira sa prvim timom ofanzivno je strasan u defanzivi je dobar ali moze to poboljsati. On, Gnabry i Akpom slijedece sezone moraju dobiti sansu u nekim mecevima.
De nam priznaj, ko je preuzeo nalog?BigBigBang je napisao/la:Onaj Sagna je takav bolid da je to tesko za objasniti, frajer je limitiran on nista ne zna i bude li nam on desni bek ni tri Suareza nama nece pomoci naredne sezone. Walnut nije u losoj formi on je u normalnoj formi fazon je to sto on ne zna, limitiran je nista ne zna osim trcati i ponekad dati neki gol iz kontre i to je to. Vrlo brzo ce i Wenger uvidjeti da nema fajde od forsiranja ovog poluproizvoda.
Kod Sagne mi je najjace ono njegovo retardirano gradjenje lopte ledjima na protivnikovoj polovini kod aut linije gdje u 90% slucajeva gubi loptu.
Chuba Akpom je pravi killer ispred gola.
Posebno bih izdvojio ovaj dio za Hajrovica i Chubu Akpoma kao kilera ispred gola.