naravno da mogu.Captain4 je napisao/la:Ne mogu se dobiti ekipe s kojima si igrao kvalifikacije?Donnie Darko je napisao/la:Ako mislite da grupa ne bi bila: Belgija, BiH, Slovačka i Wales, onda stvarno niste skontali kako žrijeb funkcioniše za nas u zadnje vrijeme.
EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Pomiješao sam sa Ligom prvakaDonnie Darko je napisao/la:naravno da mogu.Captain4 je napisao/la:Ne mogu se dobiti ekipe s kojima si igrao kvalifikacije?Donnie Darko je napisao/la:Ako mislite da grupa ne bi bila: Belgija, BiH, Slovačka i Wales, onda stvarno niste skontali kako žrijeb funkcioniše za nas u zadnje vrijeme.
Jbt kakve su ovo ekipe, većina igrača igra u domaćim ligama.
Oedegaard im na klupi, 16 godina
Nisu ni Mađari igrali neki fudbal al došli su do rezultata koji je ipak ono što se jedino i pika u ovakvim utakmicama,.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Engleska!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ocekivao sam prolaz Madjarske a sto se tice ostalih susreta svi smatraju Ukrajinu apsolutnim favoritom,ja ne mislim tako.Nece me iznenaditi ako ih Slovenci izbace.Recimo,realno smo mi puno veci favoriti protiv Irske nego Ukrajina protiv Slovenije.
Sto se tice sudara Danske i Svedske to je najizjednaceniji susret,i oni su davno vidjeli i bolje dane.Blaga prednost ipak Danskoj ako se sudije ne umijesaju.
Okrenuše li?chily-rz je napisao/la:Okrece ovo Norveška do kraja![]()
- ibrakadabra
- Kontakt:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Ado86, AmorVincitOmnia, AzRimiRzA, Biscione, Bosna2026, Brokula, bvsic, CHR, Confiance, dariolovrinovic00, dark44, darker10, Elddar, FerdinandF, GG3, Goalgetter, Godfather, GoldenLilies, GrbavicaHrammm, HariTz, Imamkarbarum, insimadop, JHam, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, linethreader, Maestro^^, Majestic-12 [Bot], Majstorinho, majstorS35, Matterhorn22, Micron, mirsonetz, NebeskaSila96, NEZALAGANJE, ovisnik, Principatus, RajvoSa89, Rio12345, Riziko, samirr, SanaBosna, Scholl, Sheyi, ShojaStojan, soccerfan, Soli, TefalTava, Tihi, trunks1946, Wilshere10, ZmajOdBosne33 i 317 gostiju.