naravno da mogu.Captain4 je napisao/la:Ne mogu se dobiti ekipe s kojima si igrao kvalifikacije?Donnie Darko je napisao/la:Ako mislite da grupa ne bi bila: Belgija, BiH, Slovačka i Wales, onda stvarno niste skontali kako žrijeb funkcioniše za nas u zadnje vrijeme.
EURO 2016 ( kvalifikacije )
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: EURO 2016 ( kvalifikacije )
Pomiješao sam sa Ligom prvakaDonnie Darko je napisao/la:naravno da mogu.Captain4 je napisao/la:Ne mogu se dobiti ekipe s kojima si igrao kvalifikacije?Donnie Darko je napisao/la:Ako mislite da grupa ne bi bila: Belgija, BiH, Slovačka i Wales, onda stvarno niste skontali kako žrijeb funkcioniše za nas u zadnje vrijeme.

"We need to suffer. And we need to fight."
Evo šta znači dobar golman, strašna odbrana Kiralya
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Utrpa ga Mađarska
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Solidno poluvrijeme. Imali su norvežani svoje šanse ali Kiraly je bio odličan. Mađari disciplinovani, borbeni, ne razmišljaju o kartonima a dobili su ih već 3-4.
Jbt kakve su ovo ekipe, većina igrača igra u domaćim ligama.
Jbt kakve su ovo ekipe, većina igrača igra u domaćim ligama.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Hah šta je sa norveškim golmanima? Sjetih se kako je Miske uvalio iz slobodnjaka onomad.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
Ja sam mislio da je Norveska jaca da ce rjesit Mađare a ovi ih vozaju po terenu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ma kakva Norveška, Henriksen jedini da valja.
Oedegaard im na klupi, 16 godina
Oedegaard im na klupi, 16 godina

Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Okrece ovo Norveška do kraja
Nisu ni Mađari igrali neki fudbal al došli su do rezultata koji je ipak ono što se jedino i pika u ovakvim utakmicama,.

Nisu ni Mađari igrali neki fudbal al došli su do rezultata koji je ipak ono što se jedino i pika u ovakvim utakmicama,.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Eto zasto sam ja prizeljkivao Norvesku u barazu, dok su mnogi htjeli slovence. Slovenija je za ovu Norvesku Barcelona.
e moj klatenburg supcino
Engleska!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Engleska!
Sent from my iPhone using Tapatalk
6,5 kvota na mađarsku auuu
Bolji Madjari definitivno.
"Ali, neka ti je Bogom prosto, nisi ti birao svoju sitnu dušu, dali su ti je, ne pitajući, došao si na red kad drugih, boljih, nije više bilo..." M. Selimović
Ne znam ko je i na osnovu cega zakljucivao da je Norveska bolja od Madjarske.Madjarska isto nije neka sila ali Norveska je nekad davno bila dobra reprezentacija,zadnjih 5,6 godina oni su donji dom evropskog fudbala,kao Estonija,Armenija,Kipar i sl.
Ocekivao sam prolaz Madjarske a sto se tice ostalih susreta svi smatraju Ukrajinu apsolutnim favoritom,ja ne mislim tako.Nece me iznenaditi ako ih Slovenci izbace.Recimo,realno smo mi puno veci favoriti protiv Irske nego Ukrajina protiv Slovenije.
Sto se tice sudara Danske i Svedske to je najizjednaceniji susret,i oni su davno vidjeli i bolje dane.Blaga prednost ipak Danskoj ako se sudije ne umijesaju.
Ocekivao sam prolaz Madjarske a sto se tice ostalih susreta svi smatraju Ukrajinu apsolutnim favoritom,ja ne mislim tako.Nece me iznenaditi ako ih Slovenci izbace.Recimo,realno smo mi puno veci favoriti protiv Irske nego Ukrajina protiv Slovenije.
Sto se tice sudara Danske i Svedske to je najizjednaceniji susret,i oni su davno vidjeli i bolje dane.Blaga prednost ipak Danskoj ako se sudije ne umijesaju.
Okrenuše li?chily-rz je napisao/la:Okrece ovo Norveška do kraja![]()

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- ibrakadabra
- Kontakt:
Come on Norway !!!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dakle i Madjarska se pridruzila... jos 3 slobodna mjesta.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.