rezultat 1:1 , 71,1% .
Dobro je , i po statistici imamo 30 % šanse ..nije loše
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
To sa atmosferom mene ne cudi. Utakmice reprezentacije su svakako postale poligon babinih sinova koji karte dobiju preko sponzora ili izvale 100 KM. Sta je to za njih?Elegant je napisao/la:Vidjete cete u Dablinu kako ce da navijanje i atmosfera bude, ono sinoc je zalosno.
Sa ovim se upotpunosti slazem. Medunjanin je TATA.SlevinKelevra je napisao/la:Recept: izbaciti Ibisevica i pojacati vezu sa Medunjaninom. Dzeko mora biti u sesnaetercu, a ne se vracati do centra po loptu. Mi smo svakako morali do gola u Irskoj, i mislim da smo i vise nego sposobni za to. Optimista sam.
I sa ovim kolega.. Kod nas ce na Kembridzu biti 'fan zona'... mislim da ce biti ludilo kad povedemo.SlevinKelevra je napisao/la:Zbog ovog loseg rezultata, prolaz u ponedjeljak ce biti jos sladji![]()
Uopste ovo nije katastrofa kakvom je smatramo. Itekako smo sposobni dati gol, mozda cak i 2 sto bi znacio i prolaz.mostar_mo je napisao/la:jel koga zanima statistika koja govori o prolaznosti kod određenih rezultata u prvim utakmicama? našao sam podatak za sva evropska natjecanja al milim da se odnosi prije svega na evropska klupska natjecanja..
da je ostalo 0:0 statistički bi imali samo 2,8 % veće šanse za prolaz u odnosu na 1:1. Tako da nije sve crno
Mora u sredini igrat i TATA (Medunjanin)pinoglavi je napisao/la:Uopste ovo nije katastrofa kakvom je smatramo. Itekako smo sposobni dati gol, mozda cak i 2 sto bi znacio i prolaz.mostar_mo je napisao/la:jel koga zanima statistika koja govori o prolaznosti kod određenih rezultata u prvim utakmicama? našao sam podatak za sva evropska natjecanja al milim da se odnosi prije svega na evropska klupska natjecanja..
da je ostalo 0:0 statistički bi imali samo 2,8 % veće šanse za prolaz u odnosu na 1:1. Tako da nije sve crno
Besic, Pjanic, Medo/Salihovic u sredini i idemo po prolaz.
Kakve to veze ima kad gubimo od Kipra koji je 100 i nekiAsharaK je napisao/la:Ako pobjedimo biti cemo 11 na FIFINOJ rang tabeli?

Evo,zasto nije i sinoc istrcao ovaj sastav to nikome zivom nije jasno,umjesto Bešića Cocalić je bio ok.I sta je ovdje tesko,je li neka visa matematika izvesti najbolje sto trenutno imamo precizno rasporedjeno svako na poziciju koju igra?ElCartel11 je napisao/la:-------------Begovic--------------------
Mujdza-Spahic-Zukanovic-Kolasinac
--Besic----Salihovic/Medunjanin-----
Visca-----------Pjanic----------Lulic
----------------Dzeko-------------------
Sa ovim igracima jih dobijamo pa taman, da se jim svi igraci oporave i budu u top formi. Jednostavno Mesa na zadnjeg veznog ne smije vise postavljati iskljucivo obrambene igrace koji neznaju sa loptom (Vranjes i Cocalic), jer kad je dobiju u vecini slucajeva podaju prvom do sebe, ili naprave gresku i onda se sve svodi na Pjanica kojeg protivnici dobro zatvaraju.
Nije katastrofa ali je problem što će Irci napadati u Dublinu. Neće se braniti kao sinoć! A mislim da svi znamo kakvi smo u defanzivi, doduše valjda će i Mume igrati pa će biti bolje nego sinoć. Ono što mene najviše plaši jeste zadnjih 15 minuta. Nas ubija tih zadnjih četvrt sata jer uvijek napravimo glupost i/ili primimo kakav gol, jednostavno nemamo živce. A sa druge strane, Irci trče, bore se i guraju svih 90 i kusur minuta.pinoglavi je napisao/la:Uopste ovo nije katastrofa kakvom je smatramo. Itekako smo sposobni dati gol, mozda cak i 2 sto bi znacio i prolaz.mostar_mo je napisao/la:jel koga zanima statistika koja govori o prolaznosti kod određenih rezultata u prvim utakmicama? našao sam podatak za sva evropska natjecanja al milim da se odnosi prije svega na evropska klupska natjecanja..
Besic, Pjanic, Medo/Salihovic u sredini i idemo po prolaz.
Jes vala.. I Dzeku gura isto **** sliku svojuWandelanoite je napisao/la:Begović-Mujdža-Šunjić-Spahić-Kolašinac-Bešić-Salihović-Pjanić-Lulić-Hajrović-Džeko spustiti loptu i nadigrati Irce, postava za prolaz sistem 4-2-3-1. Meša ako želiš patnju daj nam Cocalića i Višću a pozovi još koga iz Želje nek se prodaju pošto vidim da dobro guraš Željovce.
Lik je sa drugim poluvremenom propustio šansu života da se dokaže ljudimaCaptain4 je napisao/la:Možda nije mjesto na ovoj temi , ali očajan je bio Zoran Šuko. Isto da igra San Marino - Andora.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, General505, Google Adsense [Bot], hujdur007, Iceplayer, L-Train, Nah1ddd, perun i 56 gostiju.