Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije
Naj bolja taktika za prolaz na EP, JE DA SE MESA NE PETLJA PUNO, JER AKO OPET BUDE IZVODIO BIJESNE GLISTE SA IZBOROM I TAKTIKOM SLIJEDI NAM BLAMAZA!
Mesa dosta gluparanja, ovo je ozbiljna situacija!
Mesa dosta gluparanja, ovo je ozbiljna situacija!
e kad je nestalo meze
poce prica bez veze
poce prica bez veze
Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odaberi jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.
Nemoj se zaebavati Mehmede,shvati ovo i kao molbu i kao upozorenje.
Fidelis je napisao/la:Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odabri jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.
Ne znam hoce li poslusati ali znam sigurno da ce milsjenja navijaca,pa i sa ovog foruma,doci do njega.Nista se ti ne brini.let3 je napisao/la:Fidelis je napisao/la:Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odabri jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.
Nemoj se zaebavati Mehmede,shvati ovo i kao molbu i kao upozorenje.to brate, upozori ga
poslušat ce Mehmed te forumske molbe i upozorenja
Fidelis je napisao/la:Ne znam hoce li poslusati ali znam sigurno da ce milsjenja navijaca,pa i sa ovog foruma,doci do njega.Nista se ti ne brini.let3 je napisao/la:Fidelis je napisao/la:Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odabri jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.
Nemoj se zaebavati Mehmede,shvati ovo i kao molbu i kao upozorenje.to brate, upozori ga
poslušat ce Mehmed te forumske molbe i upozorenja
Postoji takozvano magijsko ili arhaicno mišljenje.
Na primjer, indijanci su pravili sebi toteme koje su obožavali, skakali oko totema (za kojeg su smatrali da je Manitu) i prizivali kišu...a ako kiša slucajno padne, onda je to to
Forumaši sa SS.ba misle da sa svojim postovima imaju uticaja na selektorove odluke koji trenutno spava u Dublinu, pa mu pišu postove upozorenja i molbe
ali ne treba gubiti nadu, vec treba biti istrajan i pisati upozorenja, pa ako prođe- prođe
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 nov 2015, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.
SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
Uostalom,od.ebi,ne volem prepametne filozofe.
Ako danas zayebe sa sastavom izgubit će kredit kod velike većine navijača.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
ma zayebavam se baFidelis je napisao/la:SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
eto izvini, halali
Evo kae Aristotel da je to nebitno dok god ima podrsku Sinanovica i Mile Kovacevica.messilla je napisao/la:Ako danas zayebe sa sastavom izgubit će kredit kod velike većine navijača.
Halal bilo.let3 je napisao/la:ma zayebavam se baFidelis je napisao/la:SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
Uostalom,od.ebi,ne volem prepametne filozofe.![]()
neletio si mi na volej
![]()
eto izvini, halaliOK
Ali Meši ne halalim ako ne izborimo kur.cenje u gradu ljubavi
Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve
u to nema nikakve sumnje
uzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno
u to nema nikakve sumnje
U slučaju pobjede očekujem komentare da je bilo na sreću a ako izgubimo već se traži novi selektorlet3 je napisao/la:Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve![]()
u to nema nikakve sumnjeuzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Bitno je na kakav nacin cemo pobijediti ili izgubiti.
Ukoliko pobjedimo uz neku katastrofalnu postavku i kriticnu igru, uvaljavsi neki krompir - da, bit ce na srecu.
Ukoliko izgubimo uz neku katastrofalnu postavku kao sto je bila ona u Zenici - da, trazenje novog selektora je jedini razuman slijed dogadjaja.
Ukoliko Mesa pogodi sa sastavom, igra bude zadovoljavajuca i na koncu nam donese pobjedu - komentare o tome kako smo uzeli na srecu treba ignorisati i nista drugo.
Sasvim jednostavno
Ukoliko pobjedimo uz neku katastrofalnu postavku i kriticnu igru, uvaljavsi neki krompir - da, bit ce na srecu.
Ukoliko izgubimo uz neku katastrofalnu postavku kao sto je bila ona u Zenici - da, trazenje novog selektora je jedini razuman slijed dogadjaja.
Ukoliko Mesa pogodi sa sastavom, igra bude zadovoljavajuca i na koncu nam donese pobjedu - komentare o tome kako smo uzeli na srecu treba ignorisati i nista drugo.
Sasvim jednostavno
Nema tu kako smo igrali,to ne igra nikakvu ulogu,ono sto se pika je samo jesmo li u Francuskoj ili nismo.
Ako nismo Mešu niko živ ne spasi,ako jesmo on je heroj,takticar,vrhunski strateg,najbolji selektor svih vremena.
Rezultat je dakle samo ono sto je bitno sutra i od njega zavisi sve.
Ako nismo Mešu niko živ ne spasi,ako jesmo on je heroj,takticar,vrhunski strateg,najbolji selektor svih vremena.
Rezultat je dakle samo ono sto je bitno sutra i od njega zavisi sve.
Nek ga Meša qrcem zabije sa klupe za pobjedu boli me briga bitna je pobjeda a ne to kako si odigrao i došao do te pobjede. Ovog našeg mentaliteta mi je pun klinac,eto kao bice važno kako smo odigrali ako ostvarimo pobjedu,
da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Pukovnik ili pokojnik sutra, treceg nema..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A šta ako (primjera radi) Meša pogodi taktiku i formaciju, ako razvalimo irce u igru - a opet ne budemo imali srece (npr. stative, precke, nedosuđeni penal i slicno) i nedo Bog ispadnemoKajzer10 je napisao/la:Bitno je na kakav nacin cemo pobijediti ili izgubiti.
Sasvim jednostavno
ima i taj četvrti scenario
Mislis tvog mentaliteta koji se ogleda u nemogucnosti da razumno procitas drugog korisnika?Brkoo je napisao/la:Nek ga Meša qrcem zabije sa klupe za pobjedu boli me briga bitna je pobjeda a ne to kako si odigrao i došao do te pobjede. Ovog našeg mentaliteta mi je pun klinac,eto kao bice važno kako smo odigrali ako ostvarimo pobjedu,da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
Replicirao sam ovom momku o tome kakvi ce komentari biti poslije utakmice. Nebitno skroz al nek se pise. Naravno da nam je svima nebitno na kakav cemo nacin otici u Francusku.
@let3, u pravu si. E onda cemo udariti po Mesi zbog prve utakmice
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 43 gosta.