Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Kvota
Kontakt:

Re: Mehmed Baždarević - Selektor reprezentacije

Post Postao/la Kvota » 16 nov 2015, 00:08

Naj bolja taktika za prolaz na EP, JE DA SE MESA NE PETLJA PUNO, JER AKO OPET BUDE IZVODIO BIJESNE GLISTE SA IZBOROM I TAKTIKOM SLIJEDI NAM BLAMAZA!
Mesa dosta gluparanja, ovo je ozbiljna situacija!

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 00:42

e kad je nestalo meze
poce prica bez veze

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 00:43

Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odaberi jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.

Nemoj se zaebavati Mehmede,shvati ovo i kao molbu i kao upozorenje.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 00:45

Fidelis je napisao/la:Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odabri jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.

:crazy: to brate, upozori ga :thumbup: poslušat ce Mehmed te forumske molbe i upozorenja :mrgreen:

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 00:48

let3 je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:Mehmede,pazi dobro sta radis sutra.Ne stavljaj stopere na bekovske pozicije i u vezni red,ne igraj sa jednim veznim igracem kao sto si igrao u Zenici,ne ganjaj nicije licne interese.Izvedi najboljih 11 svakog na svoju poziciju,znas i ti i mi koji su to igraci.Ima ih ukupno 13,od njih 13 odabri jedanaest,vise od toga sutra nemas pravo,potrosio si kredit u Zenici.

:crazy: to brate, upozori ga :thumbup: poslušat ce Mehmed te forumske molbe i upozorenja :mrgreen:
Ne znam hoce li poslusati ali znam sigurno da ce milsjenja navijaca,pa i sa ovog foruma,doci do njega.Nista se ti ne brini.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 16 nov 2015, 00:49

:damn:
Nad tobom sunce najljepše sja

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 00:54

Fidelis je napisao/la:
let3 je napisao/la:

Ne znam hoce li poslusati ali znam sigurno da ce milsjenja navijaca,pa i sa ovog foruma,doci do njega.Nista se ti ne brini.
:mrgreen: vjerujem ti

Postoji takozvano magijsko ili arhaicno mišljenje.
Na primjer, indijanci su pravili sebi toteme koje su obožavali, skakali oko totema (za kojeg su smatrali da je Manitu) i prizivali kišu...a ako kiša slucajno padne, onda je to to :mrgreen: ukratko, mislili su da oni sa svojim totemom i plesom imaju utiacaja na klimatske promjene

Forumaši sa SS.ba misle da sa svojim postovima imaju uticaja na selektorove odluke koji trenutno spava u Dublinu, pa mu pišu postove upozorenja i molbe :crazy:

ali ne treba gubiti nadu, vec treba biti istrajan i pisati upozorenja, pa ako prođe- prođe :salut:
Zadnja izmjena: let3, dana/u 16 nov 2015, 00:59, ukupno mijenjano 1 put.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 00:59

SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
Uostalom,od.ebi,ne volem prepametne filozofe.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 16 nov 2015, 01:01

Ako danas zayebe sa sastavom izgubit će kredit kod velike većine navijača.
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 01:03

Fidelis je napisao/la:SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
ma zayebavam se ba :mrgreen: :P neletio si mi na volej :tralala:

eto izvini, halali :thumbup: OK

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 01:04

messilla je napisao/la:Ako danas zayebe sa sastavom izgubit će kredit kod velike većine navijača.
Evo kae Aristotel da je to nebitno dok god ima podrsku Sinanovica i Mile Kovacevica.

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 01:06

let3 je napisao/la:
Fidelis je napisao/la:SIA sve vidi i sve cita,ocito da si zelen.
ma zayebavam se ba :mrgreen: :P neletio si mi na volej :tralala:

eto izvini, halali :thumbup: OK
Halal bilo.
Ali Meši ne halalim ako ne izborimo kur.cenje u gradu ljubavi :tralala:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 01:10

Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve :salut:

u to nema nikakve sumnje :kafa: uzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 nov 2015, 01:24

let3 je napisao/la:Meša sutra sa svojim zmajevima pokorava Aviva stadion i Dublin i Irsku i sve :salut:

u to nema nikakve sumnje :kafa: uzimamo ih rutinski sa dva razlike (0-2, 1-3, 2-4....sasvim je svejedno
U slučaju pobjede očekujem komentare da je bilo na sreću a ako izgubimo već se traži novi selektor :urnebes:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 nov 2015, 01:31

Bitno je na kakav nacin cemo pobijediti ili izgubiti.
Ukoliko pobjedimo uz neku katastrofalnu postavku i kriticnu igru, uvaljavsi neki krompir - da, bit ce na srecu.
Ukoliko izgubimo uz neku katastrofalnu postavku kao sto je bila ona u Zenici - da, trazenje novog selektora je jedini razuman slijed dogadjaja.

Ukoliko Mesa pogodi sa sastavom, igra bude zadovoljavajuca i na koncu nam donese pobjedu - komentare o tome kako smo uzeli na srecu treba ignorisati i nista drugo.

Sasvim jednostavno

Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la Fidelis » 16 nov 2015, 01:35

Nema tu kako smo igrali,to ne igra nikakvu ulogu,ono sto se pika je samo jesmo li u Francuskoj ili nismo.
Ako nismo Mešu niko živ ne spasi,ako jesmo on je heroj,takticar,vrhunski strateg,najbolji selektor svih vremena.

Rezultat je dakle samo ono sto je bitno sutra i od njega zavisi sve.

Brkoo
Kontakt:

Post Postao/la Brkoo » 16 nov 2015, 01:41

Nek ga Meša qrcem zabije sa klupe za pobjedu boli me briga bitna je pobjeda a ne to kako si odigrao i došao do te pobjede. Ovog našeg mentaliteta mi je pun klinac,eto kao bice važno kako smo odigrali ako ostvarimo pobjedu, :lol: da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 16 nov 2015, 01:42

Pukovnik ili pokojnik sutra, treceg nema..
Bahati, bahati Željkan!
1946

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 nov 2015, 01:43

Kajzer10 je napisao/la:Bitno je na kakav nacin cemo pobijediti ili izgubiti.
Ukoliko pobjedimo uz neku katastrofalnu postavku i kriticnu igru, uvaljavsi neki krompir - da, bit ce na srecu.
Ukoliko izgubimo uz neku katastrofalnu postavku kao sto je bila ona u Zenici - da, trazenje novog selektora je jedini razuman slijed dogadjaja.

Ukoliko Mesa pogodi sa sastavom, igra bude zadovoljavajuca i na koncu nam donese pobjedu - komentare o tome kako smo uzeli na srecu treba ignorisati i nista drugo.

Sasvim jednostavno
A šta ako (primjera radi) Meša pogodi taktiku i formaciju, ako razvalimo irce u igru - a opet ne budemo imali srece (npr. stative, precke, nedosuđeni penal i slicno) i nedo Bog ispadnemo :?: pu pu pu

ima i taj četvrti scenario

Kajzer10
Kontakt:

Post Postao/la Kajzer10 » 16 nov 2015, 01:46

Brkoo je napisao/la:Nek ga Meša qrcem zabije sa klupe za pobjedu boli me briga bitna je pobjeda a ne to kako si odigrao i došao do te pobjede. Ovog našeg mentaliteta mi je pun klinac,eto kao bice važno kako smo odigrali ako ostvarimo pobjedu, :lol: da nas nema trebalo bi nas izmisliti..
Mislis tvog mentaliteta koji se ogleda u nemogucnosti da razumno procitas drugog korisnika? :kafa:

Replicirao sam ovom momku o tome kakvi ce komentari biti poslije utakmice. Nebitno skroz al nek se pise. Naravno da nam je svima nebitno na kakav cemo nacin otici u Francusku.

@let3, u pravu si. E onda cemo udariti po Mesi zbog prve utakmice :D

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood i 19 gostiju.