BiH - Irska (Baraž)
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: BiH - Irska (Baraž)
ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu 
imamo sansi ali one nisu vece od 30 posto
s postavom i igrom iz zenice nemamo nikakvih sansi
s postavom i igrom iz zenice nemamo nikakvih sansi
Ili Hajroviću. Eno on se sam ponudio.hz1987 je napisao/la:ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu
Ovaj put je to TATAhz1987 je napisao/la:ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu
"We need to suffer. And we need to fight."
Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega? 
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Večeras će se osjetiti sve to poslije 2Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega?
Ako bog da, ja odgodio sve obaveze za danas. Kontam brze ce mi dan proci uz forum i euforiju. Cekam izvjestaj sa Dablinskih ulica, pjesmu a ono nista. Uzas.Captain4 je napisao/la:Večeras će se osjetiti sve to poslije 2Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega?
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Ma Đurić odlucuje,krenulo ga u repki i veceras ce..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Blago tebi , ja 2. u školiShooter je napisao/la:Ako bog da, ja odgodio sve obaveze za danas. Kontam brze ce mi dan proci uz forum i euforiju. Cekam izvjestaj sa Dablinskih ulica, pjesmu a ono nista. Uzas.Captain4 je napisao/la:Večeras će se osjetiti sve to poslije 2Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega?
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Osjetilo se to zasicenje kod svih nas nakon svjetskog prvenstva....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Kod mene iskreno nije i nikad neće ..FrancescoTotti je napisao/la:Osjetilo se to zasicenje kod svih nas nakon svjetskog prvenstva....
Večeras očekujem težu tekmu nego u Zenici. U Zenici su Irci igrali energično, srčano i disciplinovano i mogu samo da pretpostavim kako će večeras istrčati na domaćem terenu. Znači samo mogu biti bolji večeras.
Neki naš rani gol ili prekid (od Pjanića u šta se uzdam) tekmu može okrenuti naopačke. Opet, ako primimo prvi gol ne treba klonuti i napustiti taktiku jer njihov gol za nas ništa ne mjenja. Nama je cilj da zabijemo a vjerujem kad bi zabili dva gola tada bi bili skoro sigurni putnici za Francusku. Mi nećemo imati više od 10-15 šansi uz 10tak šuteva na gol i ukoliko želimo prolaz moramo biti hirurški precizni i nemilosrdni. Vedu bih ostavio na klupi jer je njegovo igranje samo manje igrač na sredini gdje, mislim, da će se voditi glavna bitka. Irci su ga lahko neutralisali i tako uvijek, tom svojom borbom, dovodili sebe da imaju igrača više u polju.
Glavno naše oružje u napadu pri ovakvim postavkama protivnika bi trebala ba budu krila i igra koju je Višća radio u prošloj utakmici i samo iz neobjašnjivoh razloga je zamjenjen i nadam se da ćemo tu strategiju koristiti i večeras. Lulić je veoma bitan faktor u ovakvim tekmama ali od njega nikako da dođe prednost u odnosu na protivnika. Znači, ubaciti igrača više u sredinu i preko krila raditi akcije za Džeku uz neku dalekomentu ofanzivu Pjanića ili nekog našeg igrača sredine terena. Da bi prošli večeras svi moraju da odigraju svoju najbolju utakmicu za Repku. Nema izgovora.
Neki naš rani gol ili prekid (od Pjanića u šta se uzdam) tekmu može okrenuti naopačke. Opet, ako primimo prvi gol ne treba klonuti i napustiti taktiku jer njihov gol za nas ništa ne mjenja. Nama je cilj da zabijemo a vjerujem kad bi zabili dva gola tada bi bili skoro sigurni putnici za Francusku. Mi nećemo imati više od 10-15 šansi uz 10tak šuteva na gol i ukoliko želimo prolaz moramo biti hirurški precizni i nemilosrdni. Vedu bih ostavio na klupi jer je njegovo igranje samo manje igrač na sredini gdje, mislim, da će se voditi glavna bitka. Irci su ga lahko neutralisali i tako uvijek, tom svojom borbom, dovodili sebe da imaju igrača više u polju.
Glavno naše oružje u napadu pri ovakvim postavkama protivnika bi trebala ba budu krila i igra koju je Višća radio u prošloj utakmici i samo iz neobjašnjivoh razloga je zamjenjen i nadam se da ćemo tu strategiju koristiti i večeras. Lulić je veoma bitan faktor u ovakvim tekmama ali od njega nikako da dođe prednost u odnosu na protivnika. Znači, ubaciti igrača više u sredinu i preko krila raditi akcije za Džeku uz neku dalekomentu ofanzivu Pjanića ili nekog našeg igrača sredine terena. Da bi prošli večeras svi moraju da odigraju svoju najbolju utakmicu za Repku. Nema izgovora.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Samo da je zabiti taj gol sto nam treba i sigurno prolazimo
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ne, nego smo postali zreli, kao ekipa, kao navijači, i novinari isto tako... Vjeruj mi da će svi tih 90 minuta provesti na isti način kao protiv recimo Litvanije, nabrijano, nervozno, emotivno...Shooter je napisao/la:Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
predvidjam tri rezultata. 0-2, 1-2, 2-2
predvidjam tri rezultata. 0-2, 1-2, 2-2
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Ma ne trese nas toliko to više, nekako smo "prerasli" to.Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega?
Ja jesam nervozan i jedva čekam, tako i svi, ali prvi put je prvi put
Vidjet' ćeš večeras kad se plasiramo aBd kakvo će slavlje biti
- sigurnoable
- Kontakt:
Decki ako vam ista znaci, sinoc sam sanjao da Pjanic dva gola zabija iz slobodnog, znam da vas nerviraju ovakve stvari ali ovo je meni prvi put da tako nesto sanjam pa sam zelio da malo optimizam podignem na veci stupanj
. Inace kad sanjam cesto se dese slicne stvari, valjda se desi i ovaj moj san. Nek nam je sretno danas i da pokvarimo danasnji "dan zalosti" 
muamerc je napisao/la:Večeras očekujem težu tekmu nego u Zenici. U Zenici su Irci igrali energično, srčano i disciplinovano i mogu samo da pretpostavim kako će večeras istrčati na domaćem terenu. Znači samo mogu biti bolji večeras.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
veceras Pjanic daje go i Lulic !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Edincapitano, Karakajac i 27 gostiju.