BiH - Irska (Baraž)

Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_

Realne sanse za plasman na EURO?

Irci su blizi plasmanu, bojim se da smo svoju sansu prokockali u Zenici
145
36%
Sve je i dalje otvoreno, sanse su 50-50
117
29%
Uz pravilnu taktiku i pristup smo i dalje favoriti i blizi plasmanu
139
35%

Ukupno glasova: 401

hz1987
Kontakt:

Re: BiH - Irska (Baraž)

Post Postao/la hz1987 » 16 nov 2015, 11:32

ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu :)

karajlo
Kontakt:

Post Postao/la karajlo » 16 nov 2015, 11:32

imamo sansi ali one nisu vece od 30 posto
s postavom i igrom iz zenice nemamo nikakvih sansi

bull21
Kontakt:

Post Postao/la bull21 » 16 nov 2015, 11:33

hz1987 je napisao/la:ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu :)
Ili Hajroviću. Eno on se sam ponudio. :lolno:

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:33

hz1987 je napisao/la:ja samo znam da gol odluke tj istorijski je po defaultu namjenjen ibisevicu :)
Ovaj put je to TATA :kafa:
"We need to suffer. And we need to fight."

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 11:36

Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega? :(
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:38

Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega? :(
Večeras će se osjetiti sve to poslije 2 :kralj:

Shooter
Kontakt:

Post Postao/la Shooter » 16 nov 2015, 11:39

Captain4 je napisao/la:
Shooter je napisao/la:Ne znam zbog cega ovoliko mrtvilo jucer i danas oko reprezentacije a igramo historijsku utakmicu gdje mozemo otici na Euro. Portali stidljivo pisu o vecerasnjoj utakmici, na forumu po koji komentar a izvjestaj navijaca iz Dablina skoro i nemamo. Kad se sjetim Kaunasa, bajram nama i sve oci uprte u Litvaniju. Haman pa live stream sa ulica Kaunasa. Slicno je bilo i pred gostovanje na Stade France protiv Francuza. Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega? :(
Ako bog da, ja odgodio sve obaveze za danas. Kontam brze ce mi dan proci uz forum i euforiju. Cekam izvjestaj sa Dablinskih ulica, pjesmu a ono nista. Uzas.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.

Safet Susic - Pape!

Okolele
Kontakt:

Post Postao/la Okolele » 16 nov 2015, 11:40

Ma Đurić odlucuje,krenulo ga u repki i veceras ce..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:40

Shooter je napisao/la:
Captain4 je napisao/la:
Ako bog da, ja odgodio sve obaveze za danas. Kontam brze ce mi dan proci uz forum i euforiju. Cekam izvjestaj sa Dablinskih ulica, pjesmu a ono nista. Uzas.
Blago tebi , ja 2. u školi :roll:

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 16 nov 2015, 11:42

Osjetilo se to zasicenje kod svih nas nakon svjetskog prvenstva....
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Captain4
Kontakt:

Post Postao/la Captain4 » 16 nov 2015, 11:43

FrancescoTotti je napisao/la:Osjetilo se to zasicenje kod svih nas nakon svjetskog prvenstva....
Kod mene iskreno nije i nikad neće ..

muamerc
Kontakt:

Post Postao/la muamerc » 16 nov 2015, 11:45

Večeras očekujem težu tekmu nego u Zenici. U Zenici su Irci igrali energično, srčano i disciplinovano i mogu samo da pretpostavim kako će večeras istrčati na domaćem terenu. Znači samo mogu biti bolji večeras.

Neki naš rani gol ili prekid (od Pjanića u šta se uzdam) tekmu može okrenuti naopačke. Opet, ako primimo prvi gol ne treba klonuti i napustiti taktiku jer njihov gol za nas ništa ne mjenja. Nama je cilj da zabijemo a vjerujem kad bi zabili dva gola tada bi bili skoro sigurni putnici za Francusku. Mi nećemo imati više od 10-15 šansi uz 10tak šuteva na gol i ukoliko želimo prolaz moramo biti hirurški precizni i nemilosrdni. Vedu bih ostavio na klupi jer je njegovo igranje samo manje igrač na sredini gdje, mislim, da će se voditi glavna bitka. Irci su ga lahko neutralisali i tako uvijek, tom svojom borbom, dovodili sebe da imaju igrača više u polju.

Glavno naše oružje u napadu pri ovakvim postavkama protivnika bi trebala ba budu krila i igra koju je Višća radio u prošloj utakmici i samo iz neobjašnjivoh razloga je zamjenjen i nadam se da ćemo tu strategiju koristiti i večeras. Lulić je veoma bitan faktor u ovakvim tekmama ali od njega nikako da dođe prednost u odnosu na protivnika. Znači, ubaciti igrača više u sredinu i preko krila raditi akcije za Džeku uz neku dalekomentu ofanzivu Pjanića ili nekog našeg igrača sredine terena. Da bi prošli večeras svi moraju da odigraju svoju najbolju utakmicu za Repku. Nema izgovora.

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 16 nov 2015, 11:47

Samo da je zabiti taj gol sto nam treba i sigurno prolazimo

Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 nov 2015, 11:51

Shooter je napisao/la:Zar se tako brzo raja, novinari, zasite svega? :(
Ne, nego smo postali zreli, kao ekipa, kao navijači, i novinari isto tako... Vjeruj mi da će svi tih 90 minuta provesti na isti način kao protiv recimo Litvanije, nabrijano, nervozno, emotivno...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mujdza
Kontakt:

Post Postao/la mujdza » 16 nov 2015, 11:52

:bih: Ako bog da mi ovo veceras privodimo uspjesno kraju... A sutra cemo pisati o taktici... Mozda je i bolje sto nismo previse euforicni al bez lazne skromnosti mi smo daleko kvalitetnija repka od njih... Veceras ce to nasi zmajevi dokazati a mi biti ponosni na njih... Naprijed BiH ljubaavi mojaaaaaaa......

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 16 nov 2015, 11:55

HAJDEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

predvidjam tri rezultata. 0-2, 1-2, 2-2
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 16 nov 2015, 11:57

Ma ne trese nas toliko to više, nekako smo "prerasli" to.
Ja jesam nervozan i jedva čekam, tako i svi, ali prvi put je prvi put :mrgreen:
Vidjet' ćeš večeras kad se plasiramo aBd kakvo će slavlje biti :D :bih:

sigurnoable
Kontakt:

Post Postao/la sigurnoable » 16 nov 2015, 12:01

Decki ako vam ista znaci, sinoc sam sanjao da Pjanic dva gola zabija iz slobodnog, znam da vas nerviraju ovakve stvari ali ovo je meni prvi put da tako nesto sanjam pa sam zelio da malo optimizam podignem na veci stupanj :D . Inace kad sanjam cesto se dese slicne stvari, valjda se desi i ovaj moj san. Nek nam je sretno danas i da pokvarimo danasnji "dan zalosti" :P

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 16 nov 2015, 12:03

muamerc je napisao/la:Večeras očekujem težu tekmu nego u Zenici. U Zenici su Irci igrali energično, srčano i disciplinovano i mogu samo da pretpostavim kako će večeras istrčati na domaćem terenu. Znači samo mogu biti bolji večeras.

Neki naš rani gol ili prekid (od Pjanića u šta se uzdam) tekmu može okrenuti naopačke. Opet, ako primimo prvi gol ne treba klonuti i napustiti taktiku jer njihov gol za nas ništa ne mjenja. Nama je cilj da zabijemo a vjerujem kad bi zabili dva gola tada bi bili skoro sigurni putnici za Francusku. Mi nećemo imati više od 10-15 šansi uz 10tak šuteva na gol i ukoliko želimo prolaz moramo biti hirurški precizni i nemilosrdni. Vedu bih ostavio na klupi jer je njegovo igranje samo manje igrač na sredini gdje, mislim, da će se voditi glavna bitka. Irci su ga lahko neutralisali i tako uvijek, tom svojom borbom, dovodili sebe da imaju igrača više u polju.

Glavno naše oružje u napadu pri ovakvim postavkama protivnika bi trebala ba budu krila i igra koju je Višća radio u prošloj utakmici i samo iz neobjašnjivoh razloga je zamjenjen i nadam se da ćemo tu strategiju koristiti i večeras. Lulić je veoma bitan faktor u ovakvim tekmama ali od njega nikako da dođe prednost u odnosu na protivnika. Znači, ubaciti igrača više u sredinu i preko krila raditi akcije za Džeku uz neku dalekomentu ofanzivu Pjanića ili nekog našeg igrača sredine terena. Da bi prošli večeras svi moraju da odigraju svoju najbolju utakmicu za Repku. Nema izgovora.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

SafetSajo
Kontakt:

Post Postao/la SafetSajo » 16 nov 2015, 12:03

veceras Pjanic daje go i Lulic !
.....::::::::::::::::iHala Madrid…y nada más::::::::::::::::.....

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.