FIFA/Coca-Cola World Ranking

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Ponos Torina
Kontakt:

Re: FIFA/Coca-Cola World Ranking

Post Postao/la Ponos Torina » 13 maj 2010, 02:01

Cousin je mnoge timove zavio u crno :mrgreen: :mrgreen: extra igrac po mom ukusu
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

blablabla
Kontakt:

Post Postao/la blablabla » 13 maj 2010, 02:40

jbg oni igraju u kvalifikacijama sa tanzanijom dok mi moramo sa francuskom :D

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 13 maj 2010, 20:43

CeMa je napisao/la:
bavarian_bk je napisao/la:
newton_heath_lyr je napisao/la: 41 Gabon 707 707
.
.
.
.
51 Bosna i Hercegovina 604 642
Linijom su podvucene reprezentacije koje po mom misljenju ili su slabijeg ili istog kvalitete akao i nasa reprezentacija tako da bih po meni mjesto nasoj reprezentaciji bilo oko 30 pozicije.
:shock: :shock: :shock: :shock:
Gabon na 41 ,a mi na 51 :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Pa gdje ti igraju ,imaju li igrača ikako
njihov najbolji igrac i strijelac je Daniel Cousin, ne znam da li si cuo za njega, igro prije za glasgow rangers i hull, a sad igra za grcku larisu :D a inace cijela repka im vrijedi 15 m eura :mrgreen: taman ko miske :D :mrgreen:
Znam za Cousina ali nisam znao da je on njihov reprezentativac :) Ali opet drugo je igrati protiv Belggije ,Turske ,Spanije itd nego protiv Tanzanije ;)

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 13 maj 2010, 21:16

naravno da je teze nama se plasirati na neko veliko takmicenje. da mi igramo u njihovoj zoni kvalifikacije bi zavrsili sa svim pobjedama i bez primljenog gola :mrgreen:
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

newton_heath_lyr
Kontakt:

Post Postao/la newton_heath_lyr » 20 maj 2010, 06:46

Posto se novim Fifinim pravilnikom o bodovanju reprezentacija u obzir uzimaju samo rezultati u posljdnje 4 godine,u slucaju dobrih rezultata protiv Svedjana i Nijemaca dozivjeli bi napredak za najmanje 10 mjesta na Fifinoj listi prije svega iz razloga da smo prije 4 godine u maju mjesecu igrali dvije utakmice i obje izgubili(Juzna Koreja 2-0,Iran 5-2)i iz razloga sto igramo sa ekipama koje su visoko rangirane na Fifinoj ljestvici pa samim time i uspjeh protiv njih sbi se bodovao vise.
BosnaE

Napolitano
Kontakt:

Post Postao/la Napolitano » 24 maj 2010, 22:41

Brate iskuliraj, sta bi trebala Irska protiv Francuske da radi.
Sloboda Palestini<
Free Palestine<
Palestina Libre<

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 25 maj 2010, 16:31

Teodosic Milos je napisao/la:
blablabla je napisao/la:jbg oni igraju u kvalifikacijama sa tanzanijom dok mi moramo sa francuskom :D
Sto se tice njih i njihovog koeficijenta....ako malo procitate pravilnik vidicete da nije isto bodovanje...Medjutim ta ista njihova reprezentacija ucestvuje na Africkom kupu nacija .... dok Bosna se nikada nije kvalifikovala na prvenstvo Evrope....e u tome je poenta....a imaju jednog Couisana koji je veoma dobar igrac bio pre
Jel ti kontas poentu.
Kvalifikacije za evropsko ili africko prvenstvo kao i svjetsko takmicenje.
Razlika je kad igras protiv Spanije,Francuske itd i Mozambika drasticna ili mi se samo cini. :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 05 jul 2010, 09:02

Koji smo sada na ovoj smijesnoj listi??
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 05 jul 2010, 11:34

analiticar_ je napisao/la:Koji smo sada na ovoj smijesnoj listi??

51. :mrgreen:
Al sad ce uskoro nova lista ocekuj nas na 60 poziciji. 8-)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 05 jul 2010, 15:17

Ovo je najveca komedija FIFA-e. Bas me interesuje kako ce mi ljudi objasniti posljednjih godina po cemu bih se Portugal ili Holandija trebali nalaziti ispred Njemacke.

SP 2006

Njemacka zavrsila treca, Portugal cetvrti, a Haolandija nakon 1/8 finala otisla kuci

Kvalifikacije za EP 2008

Njemacka je bila prva zemlja koja se kvalifikovala za EP 2008, dok su Holandija i Portugal tek u posljednjem kolu i to samo s bodom prednosti obezbijedili plasman na EP 2008

EP 2008

Njemacka igrala finale, Holandija i Portugal otisli kuci nakon 1/4 finala

Kvalifikacije za SP 2010

Holandija se kvalifikovala kao prva reprezentacija na zavrsnicu, Njemacka je to bila treca nakon Spanije koja se kvalifikovala, dok je Portugal igrao baraz.

SP 2010

Njemacka i Holandija igraju polufinale, dok je Portugal otisao kuci vec u osmini finala, i mislim da bih bio red da se nakon ovog takmicenja ta lista promjeni.

Hebem ti onda fudbal, jer po FIFA-e Gabon, Honduras, Latvija, Burkina Faso, Litvanija, Venezuela su jace reprezentacije od nas. :shock: :shock:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 05 jul 2010, 22:33

Stvarno nije ni meni jasan Portugal nikako.Nisam pratio listu i govori onaj komentator Portugal 3.na rang listi.ja reko lik se tripuje,kad suti dan komentator opet govori Portugal treci na listi. :roll:
Verovatno imaju neke zalihe iz proslosti.Ali mi opet nije jasno gde su velikani Nemacka,Spanija,Argentina,
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 05 jul 2010, 23:10

Mi ni ne igramo a opet opadamo :roll: :D
Devil je napisao/la:Stvarno nije ni meni jasan Portugal nikako.Nisam pratio listu i govori onaj komentator Portugal 3.na rang listi.ja reko lik se tripuje,kad suti dan komentator opet govori Portugal treci na listi. :roll:
Verovatno imaju neke zalihe iz proslosti.Ali mi opet nije jasno gde su velikani Nemacka,Spanija,Argentina,
Slažem se, čuo sam za to i nije mi bilo jasno po čemu je Portugal zaslužio treće mjesto,, osim što je, naravno nenadano pobijedio jednu velesilu tj bosnu i hercegovinu :mrgreen: i plasirao se na SP

jacky09
Kontakt:

Post Postao/la jacky09 » 15 sep 2010, 15:45

BiH pala za 2 mjesta i sada je 59. na FIFINOJ rang listi.

Prvih 20:

1. Španjolska
2. Nizozemska
3. Njemačka
4. Brazil
5. Argentina
6. Engleska
7. Urugvaj
8. Portugal
9. Egipat
10. Čile
11. Hrvatska
12. Grčka
13. Italija
14. Norveška
15. Srbija
16. Slovačka
17. Paragvaj
18. SAD
19. Slovenija
20. Gana

Od prvih 20, 12 iz Europe.

Protivnici u kvalifikacijama:

27. Francuska
46. Rumunjska
55. Bjelorusija
67. Albanija
130. Luksemburg
...što je više lome to je volim jače...

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 15 sep 2010, 16:15

uskoro cemo ispasti skroz sa liste.. :D :D al nije ni cudo, jer nam je trener Safet Susic..
BLUE NATION.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 15 sep 2010, 19:52

Jaydoo82 je napisao/la:uskoro cemo ispasti skroz sa liste.. :D :D al nije ni cudo, jer nam je trener Safet Susic..
Izgleda da je tebi Sušić za sve kriv
100% sportski i krajnje opušten potpis

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 16 sep 2010, 13:01

RiNo je napisao/la:
Jaydoo82 je napisao/la:uskoro cemo ispasti skroz sa liste.. :D :D al nije ni cudo, jer nam je trener Safet Susic..
kada ide dole za repku, onda je on prvi na listi za krivicu? da nebi mozda krivio igrace?
BLUE NATION.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 sep 2010, 13:04

RiNo je napisao/la:
Pobogu @Rino, ti si toliko na njegovoj strani da je to za ne povjerovati. Eto, Sušić nije kriv ni za šta. Je li ti sad lakše? :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 16 sep 2010, 13:09

Crna gora na 40 mjestu :( pa cjela Crna gora ima stanovnika kao Sarajevo :roll: oj jesmo levati u pm 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 sep 2010, 13:41

juznjak> je napisao/la:Crna gora na 40 mjestu :( pa cjela Crna gora ima stanovnika kao Sarajevo :roll: oj jesmo levati u pm 8-)
I sta imaju od toga sto su 40.? Lijepi qurac, ko i svak drugi. Gleda se ko ide na EP (a Crna Gora sigurno ne ide), a ne neke kretenske rankinge.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

demir44
Kontakt:

Post Postao/la demir44 » 16 sep 2010, 13:45

Cartman je napisao/la:
juznjak> je napisao/la:Crna gora na 40 mjestu :( pa cjela Crna gora ima stanovnika kao Sarajevo :roll: oj jesmo levati u pm 8-)
I sta imaju od toga sto su 40.? Lijepi qurac, ko i svak drugi. Gleda se ko ide na EP (a Crna Gora sigurno ne ide), a ne neke kretenske rankinge.
Potpis...
Rotor Volgograd...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 13 gostiju.