Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Znam za Cousina ali nisam znao da je on njihov reprezentativacCeMa je napisao/la:njihov najbolji igrac i strijelac je Daniel Cousin, ne znam da li si cuo za njega, igro prije za glasgow rangers i hull, a sad igra za grcku larisubavarian_bk je napisao/la:newton_heath_lyr je napisao/la: 41 Gabon 707 707
.
.
.
.
51 Bosna i Hercegovina 604 642
Linijom su podvucene reprezentacije koje po mom misljenju ili su slabijeg ili istog kvalitete akao i nasa reprezentacija tako da bih po meni mjesto nasoj reprezentaciji bilo oko 30 pozicije.![]()
![]()
![]()
![]()
Gabon na 41 ,a mi na 51![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa gdje ti igraju ,imaju li igrača ikakoa inace cijela repka im vrijedi 15 m eura
taman ko miske
![]()
Jel ti kontas poentu.Teodosic Milos je napisao/la:Sto se tice njih i njihovog koeficijenta....ako malo procitate pravilnik vidicete da nije isto bodovanje...Medjutim ta ista njihova reprezentacija ucestvuje na Africkom kupu nacija .... dok Bosna se nikada nije kvalifikovala na prvenstvo Evrope....e u tome je poenta....a imaju jednog Couisana koji je veoma dobar igrac bio preblablabla je napisao/la:jbg oni igraju u kvalifikacijama sa tanzanijom dok mi moramo sa francuskom
analiticar_ je napisao/la:Koji smo sada na ovoj smijesnoj listi??
Slažem se, čuo sam za to i nije mi bilo jasno po čemu je Portugal zaslužio treće mjesto,, osim što je, naravno nenadano pobijedio jednu velesilu tj bosnu i hercegovinuDevil je napisao/la:Stvarno nije ni meni jasan Portugal nikako.Nisam pratio listu i govori onaj komentator Portugal 3.na rang listi.ja reko lik se tripuje,kad suti dan komentator opet govori Portugal treci na listi.![]()
Verovatno imaju neke zalihe iz proslosti.Ali mi opet nije jasno gde su velikani Nemacka,Spanija,Argentina,
Izgleda da je tebi Sušić za sve krivJaydoo82 je napisao/la:uskoro cemo ispasti skroz sa liste..![]()
al nije ni cudo, jer nam je trener Safet Susic..
kada ide dole za repku, onda je on prvi na listi za krivicu? da nebi mozda krivio igrace?RiNo je napisao/la:Izgleda da je tebi Sušić za sve krivJaydoo82 je napisao/la:uskoro cemo ispasti skroz sa liste..![]()
Pobogu @Rino, ti si toliko na njegovoj strani da je to za ne povjerovati. Eto, Sušić nije kriv ni za šta. Je li ti sad lakše?RiNo je napisao/la:Izgleda da je tebi Sušić za sve krivJaydoo82 je napisao/la:uskoro cemo ispasti skroz sa liste..![]()
I sta imaju od toga sto su 40.? Lijepi qurac, ko i svak drugi. Gleda se ko ide na EP (a Crna Gora sigurno ne ide), a ne neke kretenske rankinge.juznjak> je napisao/la:Crna gora na 40 mjestupa cjela Crna gora ima stanovnika kao Sarajevo
oj jesmo levati u pm
Potpis...Cartman je napisao/la:I sta imaju od toga sto su 40.? Lijepi qurac, ko i svak drugi. Gleda se ko ide na EP (a Crna Gora sigurno ne ide), a ne neke kretenske rankinge.juznjak> je napisao/la:Crna gora na 40 mjestupa cjela Crna gora ima stanovnika kao Sarajevo
oj jesmo levati u pm
Trenutno korisnika/ca: 231983, CAZIN, JavierBosnia, Mow i 15 gostiju.