Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Babuka žao mi je što propuštaš još jedno veliko takmičenje, šteta, samo mi je tebe žao, a ovu ostalu bagru rastjerati, od ekonoma do predsjednika saveza, uključujući i sve igrače.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
+ Edo Višća. Nikog mi više nije žao nimalo.Virtu4l je napisao/la:Babuka žao mi je što propuštaš još jedno veliko takmičenje, šteta, samo mi je tebe žao, a ovu ostalu bagru rastjerati, od ekonoma do predsjednika saveza, uključujući i sve igrače.
"We need to suffer. And we need to fight."
- RobertoBaggio
- Kontakt:
NAŠ NAJBOLJI IGRAČ IKADA! SVAKA ČAST EDINE;KOJI SI TI IGRAČ I MAJSTOR!!! Uvijek,ali uvijek iznad svih ostalih nasih igraca...Kapa dole MAJSTORE! Ne mozes ti sam igrati protiv Irske...Puno srece i zdravlja ti zelim...I na godinu opet u kvalifikacije nove da nas povedes....
::::SAMO ČELIK::::
Svaka cast za izjavu majstore!
- Principatus
- Kontakt:
Sve je objasnio.RobertoBaggio je napisao/la:[youtube][/youtube]
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Babo, svaka cast za ovaj komentar.
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Babuka

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma nesto je on ogorcen ovom situacijom. Imam osjecaj da nije sretan nikako kada je na terenu sa repretentacijom..
- bistrikboy
- Kontakt:
Ti si kapiten Edine! 
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
I neko nesto kaze na price da Dzeko odredjuje sastav, i treba da ga on odredjuje kad moze igrat za citav tim moze im i opalit po koji samar i birat koji invalid ce s njim igrat u prvih 11.
Zadnja izmjena: Momciluk, dana/u 16 nov 2015, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
This time next year we'll be millionaires.
Tako je Dijamantu.
Kad se sjetim price da nam Edin sastavlja prvih 11, da je srece da on bude i trener i kapiten i igrac, sve.
Kad se sjetim price da nam Edin sastavlja prvih 11, da je srece da on bude i trener i kapiten i igrac, sve.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
uuuu kako je ljut Džeko ..žali Bože što nema s kim igrat momak ..kasno ćemo mi opet imati Misimovića, Salihovića, Bajramovića itd ..
ovo je raspad sistema jer ne vidim talenat u budućim generacijama ..i Džeko je toga svjestan kad kaže ko zna da li ćemo ikada imati ovaku šansu ..
ovo je raspad sistema jer ne vidim talenat u budućim generacijama ..i Džeko je toga svjestan kad kaže ko zna da li ćemo ikada imati ovaku šansu ..
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
babuka nas !! jedini koji vrijedi
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Jedini koji je pokazao pravi gard, pravu želju i koji je iskreno svojim stavom svo vrijeme baražnih utakmica iskazao želju da igra na EURO-u. On je i jedina prava zvijezda ovog tima. Sam nažalost nije mogao, jer ostali su uglavnom u ove dvije utakmice izgledali kao lopate.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Tako je kapitenu, samo oštro sa bagrom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Principatus
- Kontakt:
Za buduce generacije je kriv savez. Kriminalni savez.mostar_mo je napisao/la:uuuu kako je ljut Džeko ..žali Bože što nema s kim igrat momak ..kasno ćemo mi opet imati Misimovića, Salihovića, Bajramovića itd ..
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Trenutno korisnika/ca: General505, jasmin10, Normus90, RobijasiZenica1988, s4mke i 51 gost.