Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ponosu nas!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kad se samo sjetim kako ga je ona seljadija prozivala i provocirala na tekmi protiv Egipta, jbt, mene stid zbog njih...
Najveći svih vremena...
Najveći svih vremena...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Ja vec poceo. Ko god rijec progovori protic njega za mene je neprijatelj. Bog, majka, otac sveee !!anelkabvb je napisao/la:Plakat cemo mi za ovim covjekom...
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Da smo odigrali nikako i da bolje nismo ni zasluzili!!HankMoody je napisao/la:Šta je izjavio, yebe me ovaj qrac od telefona?
Dzaba sad prosipa emocije..kapiten je to trebo odradit u svlacionici i na terenu..dic yebeni moral igracima i natjerat ih da trce.Od kupovanja navijaca repka nema nista.
Mislis da nije pokušao? +Rosicky je napisao/la:Dzaba sad prosipa emocije..kapiten je to trebo odradit u svlacionici i na terenu..dic yebeni moral igracima i natjerat ih da trce.Od kupovanja navijaca repka nema nista.
- GabrielBatistuta
- Kontakt:
Kapa dole za ovaj intervju. U kost, onako kako i jeste.
Sent from my LG-H635 using Tapatalk
Dopizdilo mu je vec... igrac ovog kalibra naravno da ce biti zasicen. Hvala bogu da je jos voljan igrati za nas, mogao nas je komotno **** ko Vidic Srbiju..
15.06.2014 Vi ste PONOS NACIJE!
Powerlifting <3
Powerlifting <3
Da, upravo tako. Njemu ova reprezantacija ne daje apsolutno nista osim narovno osjecaja da igra za svoju domovinu i svoj narod. I njemu je to ocito dovoljno. Mnogi bi do sad digli ruke. Nit mu repka pomaze da se proda, nit ima kakve velike finansijske razloge da bude tu, nit smo mi ko navijaci zasluzili njega. Jedna slabija tekma i 90 % ljudi ga pljuje. Sta to njemu treba u zivotu? Moze normalno igrati u klubu i odmarati i provoditi vrijeme sa porodicom. Siguran sam da ce to i napraviti uskoro. Daj Boze da odradi i naredne kvale.Dalix je napisao/la:Dopizdilo mu je vec... igrac ovog kalibra naravno da ce biti zasicen. Hvala bogu da je jos voljan igrati za nas, mogao nas je komotno **** ko Vidic Srbiju..
Volim te, iskreno te volim
- Stone Island
- Kontakt:
Nisam neki veliki njegov fan ali kapa dole za borbu i zelju. Najvise je pokazao u ove dvije utakmice.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Poslije Dzeke ce ostati jedna velika praznina...nacekacemo se mi za jednu pravu 9ku.
Hodzic je buducnost, ali trenutno daleko od Dzeke...nadam se da ce se razviti u 50% Dzeke..
Koliko nam je taj covjek srece donio..koliko je samo Bosnu promovisao..

Hodzic je buducnost, ali trenutno daleko od Dzeke...nadam se da ce se razviti u 50% Dzeke..
Koliko nam je taj covjek srece donio..koliko je samo Bosnu promovisao..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Jedan sam od onih koji ga kritikuje. Kad igra lose, ismijavam one koji sve druge krive zato sto on lose igra, ali za prikazano na ove dvije utakmice kapa dole. Jedini dokazao da mu ke stalo, da je profesionalac.
Znao sam pljuvati raznorazne igrace, sto u repki sto u klubu kojeg volim, ali njega nikad', a nije mi najdrazi igrac. Toliki respekt imam za njega.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Njega mi je najvise zao od svih igraca....Kakvi ce poluigraci igrati Euro a Dzeko nece...

Pa kojem to igracu reprezentacija nesto daje? Sasvim je normalno da ce igrati za svoju zemlju.soccerfan je napisao/la:Da, upravo tako. Njemu ova reprezantacija ne daje apsolutno nista osim narovno osjecaja da igra za svoju domovinu i svoj narod. I njemu je to ocito dovoljno. Mnogi bi do sad digli ruke. Nit mu repka pomaze da se proda, nit ima kakve velike finansijske razloge da bude tu, nit smo mi ko navijaci zasluzili njega. Jedna slabija tekma i 90 % ljudi ga pljuje. Sta to njemu treba u zivotu? Moze normalno igrati u klubu i odmarati i provoditi vrijeme sa porodicom. Siguran sam da ce to i napraviti uskoro. Daj Boze da odradi i naredne kvale.Dalix je napisao/la:Dopizdilo mu je vec... igrac ovog kalibra naravno da ce biti zasicen. Hvala bogu da je jos voljan igrati za nas, mogao nas je komotno **** ko Vidic Srbiju..
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Svaka cast kapitenu nadamo se sa ces zaifrati jos jedno prvenstvo. Ovo je bila sjajna prilika, ali jbg kad smo truba...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Edine Džeko svaka ti čast za sve što si uradio i što ćeš u budućnosti uraditi za našu reprezentaciju, oprosti mi za svaku nepromišljenu ružnu riječ koju sam ti uputio kad sam bio ljut na tvoje igre, ti si najbolji fudbaler BiH svih vremena, da nema tebe ova repka bi bila u rangu Estonije. Tužan sam kad vidim da imaš 29 godina a naredne godine puniš tridesetu, mi poslije tebe necemo imati nikog ko je približno tvoje kvalitete, nakon tebe ce ostati velika praznina. Hvala ti dijamantu za sve trenutke radosti, nisi ni svjestan koliko znacis i meni a i ostalim svojim zemljacima..

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!