FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
-
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
iskrene cestitke borcu,red je bio da i vi nesto osvojite!
-
- Kontakt:
Sta se ba raspravljate, osvojili ste KUP i svaka cast. Nekulturu i papanluk pokazali i na tribinama i na terenu, a sa druge strane mi smo vama pokazali sta je kultura i gradska raja, koja je Borac nagradila aplauzom i sa sjeverne i sa juzne tribine, a to su spomenuli i neki od vasih igraca. To vase dizanje tri prsta i na tribinama i na terenu od nekih golobradih djecaka koji nisu a nece nikad osjetiti slast ovakve utakmice je cisto provokatorski, jer sam primjetio bas samo tu dvojcu balavaca a ne nekoga od aktera na terenu. Drugo gadjanje bakljama ni nama a ni vama nije trebalo.
-
- Kontakt:
u pola 2 dolaze!!!vidimo se
- Simpatizer
- Kontakt:

EvE ga!

Ne odgovarajte ovim provokatorima! Mogu da nam ga poflautaju!

urban crops
ti hoces da kazes da je zaista bio ofsajd?! pusti sad cjelo sudjenje,pitam za ofsajd....
a kao zeljo nij imao takvo sudjenje u bl.... daj...smarate vise....
ti hoces da kazes da je zaista bio ofsajd?! pusti sad cjelo sudjenje,pitam za ofsajd....
a kao zeljo nij imao takvo sudjenje u bl.... daj...smarate vise....
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
cestitke jos jednom!
ako nista, svoju tugu sam jucer alkoholom ispio...

ako nista, svoju tugu sam jucer alkoholom ispio...

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
ljudovi moji,nemam nikakvog doceka organizovanog...vjest sa naseg sajta...znaci pisem o organizovanom doceku,al naravno svaki pojedniac ko hoce...moze naravno... 

nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
- Simpatizer
- Kontakt:
Ne odgovarajte djecaku! Prijavljen je zbog lajanja!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
u pola 2,.svi da dodjemo da pozdravimo momke,zasluzili su.,,
BORAC SAMPION
BORAC SAMPION
urban corps, bolje i ratni svercer cigaretama, nego ratni profiter (na oruziju) i ratni politicar.
Jeli organizovan docek? Zna li se kakav ce odziv biti? Futava kisa ce sve pokvariti a radni dan, bas nezgodno vrijeme. Mada cu ja malo da pobjegnem sa posla
Jeli organizovan docek? Zna li se kakav ce odziv biti? Futava kisa ce sve pokvariti a radni dan, bas nezgodno vrijeme. Mada cu ja malo da pobjegnem sa posla

suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...
-
- Kontakt:
sve je vec receno pola 2SrdjanBL je napisao/la:urban corps, bolje i ratni svercer cigaretama, nego ratni profiter (na oruziju) i ratni politicar.

subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...
Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji. Ukupno gledajući uvijek ste nas kažnjavali i zasluženo ste pobjednici kupa. Ja sam sretan, sretan sam igrom Želje jer dolazi Evropa. A tamo nema POKLONA kao što ih je bilo od Želje

A ti i dalje budi ubjeđen kako ste nas razvalili, kako ste sinoć došli i pokorili Sarajevo svojom igrom i ostale p.m.
suntu jeu je napisao/la:subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...
Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji.
A ti i dalje budi ubjeđen kako ste nas razvalili, kako ste sinoć došli i pokorili Sarajevo svojom igrom i ostale p.m.
Hehehehehe, ma nismo mi pokorili Sarajevi igrom, mi smo vas slomili igrom, razbili na sastavne dijelove, demontirali, zato što su momci igrali srcem, a i pokazali smo da smo najbolji ove sezone, samo eto zahvaljujući nekim malim spletkarošima mi nismo vlasnici duple krune...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
- zli mrkvić
- Kontakt:
Izvini, prevedi molim te!suntu jeu je napisao/la:subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...
Šta bolan provociram ? Šta jedeš **** bezveze? Fino sam rekao da ste osvojili kup ISKLJUČIVO greškama naše odbrane. Hajde reci da nije istina i da ste maestralnim zgoditcima došli do kupa ! Nemojmo biti toliko zaljubljeni u sebe. Kažem, zasluženo ste osvojili kup, sa time nemam problema, jer ekipa koja pravi onakve POČETNIČKE GREŠKE , na kraju krajeva, ne zaslužuje da ga osvoji.
Aaaaaa izvini ti bješe ono nogometaš, navijač nogometnog kluba Željezničar?

Još jednom izvini.
GRB GRADA GRB KLUBA- B-anjalučki S-portski K-lub
Vidjelo se po posjedu lopte. 64% na prema 36% u korist Želje. Golove niste dali iz akcije(jer ih ne znate napraviti), mi jesmo. Od sva četiri gola koja ste nam dali na Grbavici nijedan nije iz akcije. Tri poklona i jedna majstorija Kajkuta. Ako ste zbog toga najbolji, onda sam ja John Lennon.RBA 1987 je napisao/la:suntu jeu je napisao/la:subzero81 je napisao/la:suntu je koji si ti vise kura. da nas ovde danima smaras sa svojim dosadnim provokacijama. daj iskuliraj i nemoj da nam gusis temu ako imas nesto pametno reci ako ne onda suti...
Hehehehehe, ma nismo mi pokorili Sarajevi igrom, mi smo vas slomili igrom, razbili na sastavne dijelove, demontirali, zato što su momci igrali srcem, a i pokazali smo da smo najbolji ove sezone, samo eto zahvaljujući nekim malim spletkarošima mi nismo vlasnici duple krune...
Samo malo, samo malo. Vi ste u Banjaluci ove godine od dve utakmice dali 1 (slovima jedan go), mi smo vama na strani uvalili 4 komada, kakva god 4 gola su 4 gola, ona se ne daju slucajno, moze jedan, max. dva biti slucajna, ali 4, izvini i za slucajno previse je 

Hehehehehe, pa neznam jesi li??? Jesmo li mi najbolji, pa i u prvenstvu i u kupu smo vam pokazali da u četiri utakmice sa vama imamo bolji omjer, mi smo vama na Grbavici zabili 4 komada, a vi nama u Bluci, samo 1, pa ti sada skontaj, naravno nije lako igrati kada ti u goste dolazi ekipa za koju znaš da je najjača, noge se same svežu, pa otuda i onakve "greške" kako ih ti nazva...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.