Odlazi nam Leo,covjek je odlicno odradio u svojoj premijernoj sezoni,eh sad velika je steta sto cemo ga zbog idiota Gallianija izgubiti skroz,jer je covjek fenomenalan skaut,(na njegovu preporuku se doveo Kaka,Thiago Silva,Pato)jos ljetos je trazio Bale-a iz Tottenhama i Gansa iz Santosa(veznjak boli glava a mogao se dovuci za male pare)ali nas Galliani je naravno samo odmahivao glavom i pricao kako imamo tim pun sampiona,od kojih pojednini jedva i prehodaju citavu utakmicu.Eh sad nam je potreban provjeren strucnjak i prije svega AUTORITET koji ce biti cvrsta ruka i bolji takticar.Uz pametno poslovanje,odlazak pojedinih senatora evo Favalinho i Dida su se oprostili to je sjajna vijest,nadam se odlasku jos par pojedinaca da nam ostane koji million za eventualna pojacanja,dakle uz pametan mercato,i prikljucivanje par igraca iz primavere koja usput igra odlicno,osvojili su kup par momaka se mogu prikljuciti prvom timu(Verdi,Zigoni,Strasser...) Spominje se Lippi,Tasotti,Galli(koji je rekao ako postane trener da ce odmah 8 igraca iz primavere prebaciti u prvi tim,vrlo zanimljivo..).ja sam za Lippija,mada je najizvjesnije da ce Tassotti preuzeti palicu.
Nadam se da je Dinhu ostalo jos motiva da igra na ovom nivou,mada je mogao biti jos bolji,da smo imali malo bolji tim,posto su nam bekovi katastrofa blago receno,vezni red nije mogao izdrzati formaciju 4-3-3 jer jednostavno Seedorf,Pirlo,Gatusso ne mogu odgovoriti toj igri jer zahtjeva puno trke,vadio nas je Ambro,i Flamini.Ambro jer jos uvijek ima snage i dobro se postavlja i cita igru protivnika i samim tim mu je kretanje odlicno,Flamini ima snage i mlad je samo treba da nauci neke stvari od Ambra,da ne pravi one glupe prekrsaje i ne dobija crvene kartone bezveze.
Dakle po meni Bekovi,dva vezna,Stoper,i Dijamant
Ali vidjet cemo sta ce Ćelavi smisliti genijalno za ovaj mercato.

bijeli **** nisam mogo nac sry