FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ja od Meše očekujem jedan nastup... I da se opet povrijedi.
Iako Jesic ima moju punu podrsku od samog pocetka, jer mislim da nam je strog i karakteran trener u ovom trenutku bio prijeko potreban, od ova 2 Brazilca ja ne ocekujem nista spektakularno.
Nisu to pojacanja koja ce nas dici na onaj visi nivo koji prizeljkujemo (grupna faza El itd...). Ovaj debeli nije ni Said a ni Zeka Turkovic pa da mu se tolerise neko guzeljanje po terenu. Cezar se nadavao gomilu laganih golova u realno smjesnoj ligi. Mislim da bi u Mianmaru Amer Bekic dao ne 105 nego 150 golova za 3 sezone, a o Benki necu ni da govorim.
U svakom slucaju, nadam se da grijesim kao i mnogo puta ranije kad su nasa 'pojacanja' u pitanju.
Nisu to pojacanja koja ce nas dici na onaj visi nivo koji prizeljkujemo (grupna faza El itd...). Ovaj debeli nije ni Said a ni Zeka Turkovic pa da mu se tolerise neko guzeljanje po terenu. Cezar se nadavao gomilu laganih golova u realno smjesnoj ligi. Mislim da bi u Mianmaru Amer Bekic dao ne 105 nego 150 golova za 3 sezone, a o Benki necu ni da govorim.

U svakom slucaju, nadam se da grijesim kao i mnogo puta ranije kad su nasa 'pojacanja' u pitanju.

Mislim da je ipak Jesic bolje upucen u njihove kvalitete od nas.
Ako on smatra da su nam ta dva igraca pojacanja, ja mu apsulutno vjerujem.
Za nas su oni "macak u vreci", za Jesica nisu. Odlicno ih poznaje i zato ih je doveo.
Ako on smatra da su nam ta dva igraca pojacanja, ja mu apsulutno vjerujem.
Za nas su oni "macak u vreci", za Jesica nisu. Odlicno ih poznaje i zato ih je doveo.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Upravo Evander, i tu treba da stane sva prica oko toga.
Vidjet cemo ih na terenu. Do tad je suludo da ih osuđujemo ili hvalimo.
Vidjet cemo ih na terenu. Do tad je suludo da ih osuđujemo ili hvalimo.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Sve treneri i znalci a irska nas ziggu
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Placamo li mi ikakvu odstetu za ove brazilce ili dolaze free?
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Puno pametujemo za narod koji je is'o Torabiju da nam prouci na vodu.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Puno pametujemo za narod koji je is'o Torabiju da nam prouci na vodu.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ma tamo raskidaju ugovore cim dodje bolja ponuda, nisam siguran ali mislim da necemo nista platiti..fond ostavljamo za platu jednog dobrog igracazagorski je napisao/la:Placamo li mi ikakvu odstetu za ove brazilce ili dolaze free?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E super ako je takoMortemHz je napisao/la:Ma tamo raskidaju ugovore cim dodje bolja ponuda, nisam siguran ali mislim da necemo nista platiti..fond ostavljamo za platu jednog dobrog igracazagorski je napisao/la:Placamo li mi ikakvu odstetu za ove brazilce ili dolaze free?

Naravno mi nista necemo platiti.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
FK Sarajevo
Bratu Emersonu se na onoj jednoj slici otegla dobra stomacina 
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Tako je brate, kod nas da dođe CR i jednu loše odigra rekli bi levat ...hz033 je napisao/la:Lupate za Ikande-a, al samo tako. Povreda ga je izbacila iz forme. Gledao sam Ikandea kad je tek došao. Beton je na terenu, kad se zagradi nema šanse da mu se uzme lopta, prejak u duelu. Istina da ovu posljednju utakmicu nije na nivou, ali budemo vidjeli na proljeće. Za našu ligu je gornja klasa !
Ja cu ostati djecacki naivan i nastaviti vjerovati da ce Mesa bit spreman na proljece, i da ce nam koristiti pravo puno. Covjek zna lopte, i to strasno dobro zna lopte. Ja razumijem da je vecini prekipilo ovo sto sto se desava s njim i da se jedva ceka da on ode, ali pojedinci bi mogli bit bar malo ljudi i imati razumijevanja pa ne blatiti covjeka, nije to zasluzio.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
kod Emersona sumljam da ce biti veliko pojecanje.
Zukanovicu imali ista od Jelisica??
A kad ode Benko nadam se da ce ga Ajdin Mahmutovic naslijediti, ne igra haman nikako vise u Pilsenu tako da bi mozda bio za iducu sezonu interesantan.
Zukanovicu imali ista od Jelisica??
A kad ode Benko nadam se da ce ga Ajdin Mahmutovic naslijediti, ne igra haman nikako vise u Pilsenu tako da bi mozda bio za iducu sezonu interesantan.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Cuj Ajdin Mahmutovic igra kosarke, i to u efes pilsenu. Blago njemu haha 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zizou je napisao/la:kod Emersona sumljam da ce biti veliko pojecanje.

Samo Saraj'vo.

SumLJam, ce mo, rijecica LI i NE...
To su mi najdraze gramaticke greseke

Valjda je coek htio reci Plzenj.hordasDoboj je napisao/la:Cuj Ajdin Mahmutovic igra kosarke, i to u efes pilsenu. Blago njemu haha
Donedavno sam se nadao "pravom" Mesi kao niko, ali odjednom sam prihvatio da on fizicki vise ne moze. Daj Boze da me osjecaj vara i da on pokaze ono sto svi znamo da moze. Ali .......
edRed je napisao/la:Tako je brate, kod nas da dođe CR i jednu loše odigra rekli bi levat ...hz033 je napisao/la:Lupate za Ikande-a, al samo tako. Povreda ga je izbacila iz forme. Gledao sam Ikandea kad je tek došao. Beton je na terenu, kad se zagradi nema šanse da mu se uzme lopta, prejak u duelu. Istina da ovu posljednju utakmicu nije na nivou, ali budemo vidjeli na proljeće. Za našu ligu je gornja klasa !
Ikande je jučer dobio nogu od Ješića zbog bahatosti na treningu, skoro isto kao i Oštraković i mislim da je zavrsio sa FKS...