Zizou je napisao/la:kod Emersona sumljam da ce biti veliko pojecanje.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zizou je napisao/la:kod Emersona sumljam da ce biti veliko pojecanje.

Valjda je coek htio reci Plzenj.hordasDoboj je napisao/la:Cuj Ajdin Mahmutovic igra kosarke, i to u efes pilsenu. Blago njemu haha
edRed je napisao/la:Tako je brate, kod nas da dođe CR i jednu loše odigra rekli bi levat ...hz033 je napisao/la:Lupate za Ikande-a, al samo tako. Povreda ga je izbacila iz forme. Gledao sam Ikandea kad je tek došao. Beton je na terenu, kad se zagradi nema šanse da mu se uzme lopta, prejak u duelu. Istina da ovu posljednju utakmicu nije na nivou, ali budemo vidjeli na proljeće. Za našu ligu je gornja klasa !
Meni kad jedan od radnika napisa na Skype-u, pitao ga ja treba li mu karta za Galatu: "neznam ho ce mo li ic alacha mi"... Dan-danas ima ožiljak koliko sam se lupio o čelo....Evander je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SumLJam, ce mo, rijecica LI i NE...
To su mi najdraze gramaticke greseke
![]()
![]()
kengur je napisao/la:Valjda je coek htio reci Plzenj.hordasDoboj je napisao/la:Cuj Ajdin Mahmutovic igra kosarke, i to u efes pilsenu. Blago njemu haha
Donedavno sam se nadao "pravom" Mesi kao niko, ali odjednom sam prihvatio da on fizicki vise ne moze. Daj Boze da me osjecaj vara i da on pokaze ono sto svi znamo da moze. Ali .......
Pa sto ne ides da zabijas???mikimaus je napisao/la: evo ovoga od 105 golova , ocekujem 1 gol u 14 utakmicau Mijanmaru bih i ja zabio 6 golova
![]()
Imam brate viska kila hahahhahaAdo76 je napisao/la:Pa sto ne ides da zabijas???mikimaus je napisao/la: evo ovoga od 105 golova , ocekujem 1 gol u 14 utakmicau Mijanmaru bih i ja zabio 6 golova
![]()
Neka imaju ucinak pola kao tamo puna kapa .Burberry46 je napisao/la:Citajuci komentare reklo bi se da smo mi Engleska liga a ne BiH Premier liga, malo realnosti ljudi. Nije to neka razlika ogromna izmedju nase i Mijanmarske lige
Dobar sam i ja blizu gola vjeruj m. Nama treba neko ko sto je Skoro znao sa ivice 16 iz prve opalit i zabit gol, a ne da kruze s loptom oko 16 ko na hadzu.Besic je napisao/la:Do sad smo imali problema sa realizacijom u 16 evo ovaj brazilac bi mogao pomoć jer mi sve dobro uradimo do gola i kad treba ošutat neko se saplete ili promaši zicer . Vidim lik je dobar blizu gola .
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 17 gostiju.