Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
Da je on dobar bek halal mu bilo pa taman se zvao Raso a prezivao Karadzic. I nek mu je 4 C na po cela istetovirano.
Problem je sto je on smlata od igraca. A to jel on balo, cedo, ujko to najmanje treba biti bitno. Ionako nam je sva drzava nakaradna, a od njena 3 naroda ne zna se koji je gori, i koji je manje postuje.
Ja mu nikad nisam zamjerao te tetovaze, samo igru, ili bolje reci losu igru na terenu.
Problem je sto je on smlata od igraca. A to jel on balo, cedo, ujko to najmanje treba biti bitno. Ionako nam je sva drzava nakaradna, a od njena 3 naroda ne zna se koji je gori, i koji je manje postuje.
Ja mu nikad nisam zamjerao te tetovaze, samo igru, ili bolje reci losu igru na terenu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Jesi Dejo nacionalistaSheyi je napisao/la:
Najvjerovatnije hoce nakon sto zavrsi karijeru u reprezentaciji, Vranjes je cetnik koji je persona non grata zbog tetovaze a to sto se bori nema veze jer je i tako prelos za nasu reprezentaciju.Prle89 je napisao/la:Mi se i onako ne pitamo da li će dobivati poziv ili neće. Ali ipak se nadam da nikada neće napraviti u toj mjeri fašistički čin kao što je to uradio Nemanja Supić kojeg smo poštovali i cjenili zbog doprinosa kojeg je davao reprezentaciji u trenucima kada smo imali problema sa prvim golmanom.Nerminovic je napisao/la:Itekako vidim dalje od svog nosa, imam i ja dosta koji su ubijeni tokom rata (rahmet im dusi), zasto da ga ganjam svaki put, bolje da covjeka ostavim na miru i nek radi ono sto zna najbolje.Prle89 je napisao/la:Nema ničega što merhametli Bošnjo ne može zaboraviti. Trebamo i Supiću halaliti, borio se dok je igrao za reprezentaciju. Žalosno kako ne vidimo dalje od svog nosa, da su pojedini igrači tu samo da bi imali bolju karijeru koja će im omogućiti lagodniji život.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
Dok ove lazni Bosanci igraju za nas necemo nikad napredovati.Nerminovic je napisao/la:Nisam toliki konj da ne znam sta je najbolje za nasu reprezentaciju, znao sam uvijek da je najbolje sutiti ali sam emotivno reagovao iz visih razloga. Problem je bio, kako covjeku da oprostim? Necu nikad zaboraviti sta je uradio ali zivot ide dalje i ako zelimo reprezentaciji najbolje onda ovo sto sam ja radio nimalo nece na dobro, tacno zbog tog razloga sam i odustao.SlevinKelevra je napisao/la:Samo da ne bude da ti to nisam davno govorio.Nerminovic je napisao/la:Nije uopste smijesno, kad sam izasao s stadiona sad nekoliko momaka su se slikali sa transom i to maskirani, tek kad sam dosao kuci bilo mi je jasno koja sam ja budala, jest uradio gluposti ali se i dalje bori, to je bitno a ne ovo drugo.
Najbolje je voditi rat protiv (jos uvijek) korruptni savez i izbaciti igraci kao Vranjes.
The only thing constant in life is change, dark times are always temporary and we can always come back to the light.
- Ponos Torina
- Kontakt:
cuj bori se se ognjen
to sve otjerati odma ove poluprofesionalce i rekreativce i ove sto ne igraju u svojim klubovima sve otjerati i prekriziti...Cak i ovi sto igraju u svojim klubovima ne trebaju biti sigurno da ce igrati u Repki neka budu tu ali neka se napravi neka paralela,neka bude totalni profesionalizam i disciplina,dosta je vise prijateljskih poziva i mahalskih igrica...
to sve otjerati odma ove poluprofesionalce i rekreativce i ove sto ne igraju u svojim klubovima sve otjerati i prekriziti...Cak i ovi sto igraju u svojim klubovima ne trebaju biti sigurno da ce igrati u Repki neka budu tu ali neka se napravi neka paralela,neka bude totalni profesionalizam i disciplina,dosta je vise prijateljskih poziva i mahalskih igrica...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Pojedini bi ovdje prešli preko mnogo gorih stvari nego što je bila Ognjenova fašistička tetovaža. Sve pod sinonimom da je to za dobro reprezentacije. A to što je Ognjen taraba pored fašističkog uma za njih nema veze.
Iako sam reako da necu pisati na ovoj temi, moram pogaziti rijec jer se nakotilo svakakvoga olosa. Najiskreniji je onaj gore sto kaze: nek' igra taman da je Radovan Karadzic. Ovi drugi se ko nesto koprcaju, hocu kakati necu kakati, kao nije mu to trebalo ali se bori za reprezentaciju. Bori se on moj k za reprezentaciju bori se da konacno dobije neki pristojan klub. Ja mu nafake crta genocidne tvorevine a sve igra za nekoga Serifa, Osmana... Mi Bosnjaci smo uglavnom mlitavci, a najveci primjer je onad decko sto se ko fol dozvao pameti, hehhe. Jos napomenu da su mu mnogi u familiji nastradali. Zalosno.Sranjes mi je BIO jedan od najomiljenijih igraca, nikada zbog kvaliteta jer je tu taraba bio taraba ostao, nego sto se kao Srbin odazvao u reprezentaciju u momentu dok su tu reprezentaciju pljuvali e 90% stanovnistva srbske nacinalnosti te tvorevine koju je taj isti sranjes ponosno nosio na sebi kao amajliji 18 mjeseci.Prle89 je napisao/la:Pojedini bi ovdje prešli preko mnogo gorih stvari nego što je bila Ognjenova fašistička tetovaža. Sve pod sinonimom da je to za dobro reprezentacije. A to što je Ognjen taraba pored fašističkog uma za njih nema veze.
Izasla slika, rekoh budala se napila neki ga ufatili i naskrabali, sklon je slobodnijem zivotu. Kada sam cuo od njega da je tu fasisticku tvorevinu imao na sebi 18 mjeseci i da ju je krio od suigraca iz reprezentacije, zaletio sam se i glavom udario u neku zgradu da su se prozori zatresli na 4-om spratu. Opet sam ispao hajvan! Od tada, ne samo da ocima sranjesa ne mogu vidjeti u reprezentaciji, nego zabolje me vise k hoce li iko od Srba i Hrvata uopste i igrati. Neka igra ko hoce i osjeca drzavu svojom bez tetovaza i drugih pizdarija, ne treba odmah svrsavati od srece, jer uvijek prijeti "slucaj Supic", treba im dati podrsku uciniti da se osjecaju svoj na svome ali ih dizati u nebese JOK.
Naravno da će se svi nemuslimani osjećati kao svoj na svome u BiH, pa to je i njihova država. Što prije određeni shvate da ovo nije islamski kalifat, prije će nam biti bolje. Zašto se Toni ili Rade ne bi osjećali potpuno isto kao Edin, Vedad, Izet, Sead? Ima li ikakve razlike među njima? Zayebite tu kvazinacionalnu usranu priču.Ferdinand je napisao/la:Iako sam reako da necu pisati na ovoj temi, moram pogaziti rijec jer se nakotilo svakakvoga olosa. Najiskreniji je onaj gore sto kaze: nek' igra taman da je Radovan Karadzic. Ovi drugi se ko nesto koprcaju, hocu kakati necu kakati, kao nije mu to trebalo ali se bori za reprezentaciju. Bori se on moj k za reprezentaciju bori se da konacno dobije neki pristojan klub. Ja mu nafake crta genocidne tvorevine a sve igra za nekoga Serifa, Osmana... Mi Bosnjaci smo uglavnom mlitavci, a najveci primjer je onad decko sto se ko fol dozvao pameti, hehhe. Jos napomenu da su mu mnogi u familiji nastradali. Zalosno.Sranjes mi je BIO jedan od najomiljenijih igraca, nikada zbog kvaliteta jer je tu taraba bio taraba ostao, nego sto se kao Srbin odazvao u reprezentaciju u momentu dok su tu reprezentaciju pljuvali e 90% stanovnistva srbske nacinalnosti te tvorevine koju je taj isti sranjes ponosno nosio na sebi kao amajliji 18 mjeseci.Prle89 je napisao/la:Pojedini bi ovdje prešli preko mnogo gorih stvari nego što je bila Ognjenova fašistička tetovaža. Sve pod sinonimom da je to za dobro reprezentacije. A to što je Ognjen taraba pored fašističkog uma za njih nema veze.
Izasla slika, rekoh budala se napila neki ga ufatili i naskrabali, sklon je slobodnijem zivotu. Kada sam cuo od njega da je tu fasisticku tvorevinu imao na sebi 18 mjeseci i da ju je krio od suigraca iz reprezentacije, zaletio sam se i glavom udario u neku zgradu da su se prozori zatresli na 4-om spratu. Opet sam ispao hajvan! Od tada, ne samo da ocima sranjesa ne mogu vidjeti u reprezentaciji, nego zabolje me vise k hoce li iko od Srba i Hrvata uopste i igrati. Neka igra ko hoce i osjeca drzavu svojom bez tetovaza i drugih pizdarija, ne treba odmah svrsavati od srece, jer uvijek prijeti "slucaj Supic", treba im dati podrsku uciniti da se osjecaju svoj na svome ali ih dizati u nebese JOK.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015
Onaj ko želi da ovo bude njegova država i biće bez obzira na vjeroispovjest. Pusti tu retoriku kao oni se ovdje ne osjećaju prihvaćeno. Meni je drago kada sam vidio Đurića da se krsti kada je ulazio na teren. Tako to da su Bošnjaci radikalni muslimani možeš zaboraviti barem što se tiče većine populacije ove zemlje. Ali ono što se ne prašta je fašizam. A RS je nastala na fašističkoj ideologiji etničkog čišćenja i ubijanja ne srpskog stanovništva.HankMoody je napisao/la:Naravno da će se svi nemuslimani osjećati kao svoj na svome u BiH, pa to je i njihova država. Što prije određeni shvate da ovo nije islamski kalifat, prije će nam biti bolje. Zašto se Toni ili Rade ne bi osjećali potpuno isto kao Edin, Vedad, Izet, Sead? Ima li ikakve razlike među njima? Zayebite tu kvazinacionalnu usranu priču.Ferdinand je napisao/la:Iako sam reako da necu pisati na ovoj temi, moram pogaziti rijec jer se nakotilo svakakvoga olosa. Najiskreniji je onaj gore sto kaze: nek' igra taman da je Radovan Karadzic. Ovi drugi se ko nesto koprcaju, hocu kakati necu kakati, kao nije mu to trebalo ali se bori za reprezentaciju. Bori se on moj k za reprezentaciju bori se da konacno dobije neki pristojan klub. Ja mu nafake crta genocidne tvorevine a sve igra za nekoga Serifa, Osmana... Mi Bosnjaci smo uglavnom mlitavci, a najveci primjer je onad decko sto se ko fol dozvao pameti, hehhe. Jos napomenu da su mu mnogi u familiji nastradali. Zalosno.Sranjes mi je BIO jedan od najomiljenijih igraca, nikada zbog kvaliteta jer je tu taraba bio taraba ostao, nego sto se kao Srbin odazvao u reprezentaciju u momentu dok su tu reprezentaciju pljuvali e 90% stanovnistva srbske nacinalnosti te tvorevine koju je taj isti sranjes ponosno nosio na sebi kao amajliji 18 mjeseci.Prle89 je napisao/la:Pojedini bi ovdje prešli preko mnogo gorih stvari nego što je bila Ognjenova fašistička tetovaža. Sve pod sinonimom da je to za dobro reprezentacije. A to što je Ognjen taraba pored fašističkog uma za njih nema veze.
NIje mi bas jasno je li podrzavas moj post ili nesto drugo. Uglavnom sam za to sto kazes, ali batina ima i dva kraja. Zasto reprezentacija ne moze da igra u Mostaru pod Bijelim Brijegom, ili u Banja Luci ???? Ne moze se (kao Dodik od dejtonskog sporazuma) uzimati ono sto ti odgovara, a ono sto ne odgavara proglastii nevazecim.HankMoody je napisao/la:Naravno da će se svi nemuslimani osjećati kao svoj na svome u BiH, pa to je i njihova država. Što prije određeni shvate da ovo nije islamski kalifat, prije će nam biti bolje. Zašto se Toni ili Rade ne bi osjećali potpuno isto kao Edin, Vedad, Izet, Sead? Ima li ikakve razlike među njima? Zayebite tu kvazinacionalnu usranu priču.Ferdinand je napisao/la:Iako sam reako da necu pisati na ovoj temi, moram pogaziti rijec jer se nakotilo svakakvoga olosa. Najiskreniji je onaj gore sto kaze: nek' igra taman da je Radovan Karadzic. Ovi drugi se ko nesto koprcaju, hocu kakati necu kakati, kao nije mu to trebalo ali se bori za reprezentaciju. Bori se on moj k za reprezentaciju bori se da konacno dobije neki pristojan klub. Ja mu nafake crta genocidne tvorevine a sve igra za nekoga Serifa, Osmana... Mi Bosnjaci smo uglavnom mlitavci, a najveci primjer je onad decko sto se ko fol dozvao pameti, hehhe. Jos napomenu da su mu mnogi u familiji nastradali. Zalosno.Sranjes mi je BIO jedan od najomiljenijih igraca, nikada zbog kvaliteta jer je tu taraba bio taraba ostao, nego sto se kao Srbin odazvao u reprezentaciju u momentu dok su tu reprezentaciju pljuvali e 90% stanovnistva srbske nacinalnosti te tvorevine koju je taj isti sranjes ponosno nosio na sebi kao amajliji 18 mjeseci.Prle89 je napisao/la:Pojedini bi ovdje prešli preko mnogo gorih stvari nego što je bila Ognjenova fašistička tetovaža. Sve pod sinonimom da je to za dobro reprezentacije. A to što je Ognjen taraba pored fašističkog uma za njih nema veze.
Teško će reprezentacija igrati negdje gdje se zviždi na državnu himnu. U ovoj reprezentaciji se na isti način voli Milan, Toni i Edin. Naravno Ferdinand slažem se u cjelosti sa stavovima koje si iznio u svom postu.
Sto vam smeta RS zar je nije Alija potpisao dakle sve rega. I onako nemamo himne,nemamo zastave dakle **** smo sa svih strana.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
-
Nerminovic
- Kontakt:
Necu ni jednu vise progovoriti o tetovazi, dosta mi toga skoro svi koje prate forum znaju moje licno misljenje o tome dakle ako cemo fudbalski, nismo mi Brazil da mozemo ubaciti jednog Cafua umjesto Mujdze. Izvolite imamo Vrsajevica ali ipak mislim da je Ogi za njega bolji za klasu, Lulic je takodjer koristan igrac kao sto je i Vranjes, jedan i drugi mogu igrati dvije-tri pozicije. Vranjes je realno bio jedan od bolji sad protiv Irske, defanzivno dosta stabilian, steta za taj drugi gol ali se desi kao sto i desilo sa penalom, nema srece i eto...
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Da potpisao je kada je bio primoran na to, inače bi bilo bombardovanje da se sačuva genocidna tvorevina. Zastave nemamo zbog genocidne tvorevine kao ni himne.Cepi1981 je napisao/la:Sto vam smeta RS zar je nije Alija potpisao dakle sve rega. I onako nemamo himne,nemamo zastave dakle **** smo sa svih strana.
Hajde buraz da ja tebe primoram da se bacis sa zgrade preloma moze? Stipu se te price morao lafo bombardovali bi nas pa svakako su nas Srbi vec nekoliko godina bombardovali. Nista on nije morao samo se umrijeti mora da je imao muda kao sto nije sad bi se ljiljani vijorili duz rijeke Drine.Prle89 je napisao/la:Da potpisao je kada je bio primoran na to, inače bi bilo bombardovanje da se sačuva genocidna tvorevina. Zastave nemamo zbog genocidne tvorevine kao ni himne.Cepi1981 je napisao/la:Sto vam smeta RS zar je nije Alija potpisao dakle sve rega. I onako nemamo himne,nemamo zastave dakle **** smo sa svih strana.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Maglu o izlasku na Drinu proturaju i uvijek su proturale Berlinkso - Becke brigade. Nije isto, ako ti neko stavi noz pod grlo ili te natjera da skocis sa zgrade ili ako te uslovaljava sa nekoliko miliona tvojih sunarodnika od kojih velika vecina vjerovatno ne bi prezivjela jos jednu zimu.Cepi1981 je napisao/la:Hajde buraz da ja tebe primoram da se bacis sa zgrade preloma moze? Stipu se te price morao lafo bombardovali bi nas pa svakako su nas Srbi vec nekoliko godina bombardovali. Nista on nije morao samo se umrijeti mora da je imao muda kao sto nije sad bi se ljiljani vijorili duz rijeke Drine.Prle89 je napisao/la:Da potpisao je kada je bio primoran na to, inače bi bilo bombardovanje da se sačuva genocidna tvorevina. Zastave nemamo zbog genocidne tvorevine kao ni himne.Cepi1981 je napisao/la:Sto vam smeta RS zar je nije Alija potpisao dakle sve rega. I onako nemamo himne,nemamo zastave dakle **** smo sa svih strana.
Cepi1981 Ne volim politiku ali me primoravaš da ti kažem neke osnovne stvari u koje očigledno nisi upućen. Rat je prekinut onda kada smo došli do Banja Luke, tačnije naš general Atif Dudaković. Ljiljani nisu imali svoju šansu da se vijore samo iz razloga što to nije odgovaralo Americi ni Evropi, nije problem možeš to zvati teorijom zavjere ali je činjenica da su tada prekinuli rat i to niko ne može osporiti. Imao je izbor da budemo kao Palestina u slučaju da se usprotivio toj odluci.
- AndreWilliams
- Kontakt:
Manite se politike, sportski je forum. Ogi je zahvalan igrac sa odredjenim karakteristikama koje drugi odbrambeni igraci nemaju. Usput, na poziciji desnog beka osim njega i Mujdze nemamo nikog drugog trenutno.
Slažem se sa tobom. Stvarno i ja prezirem politiku i bilo koje spominjane nacionalnosti. To da nemamo bolje rješenje od njega ti plasira naš savez koji ga i forsira u našoj reprezentaciji.AndreWilliams je napisao/la:Manite se politike, sportski je forum. Ogi je zahvalan igrac sa odredjenim karakteristikama koje drugi odbrambeni igraci nemaju. Usput, na poziciji desnog beka osim njega i Mujdze nemamo nikog drugog trenutno.
Mujdza I Lulic (koji je desnjak sto znaci da moze lijevi I desni bek igrati).AndreWilliams je napisao/la:Manite se politike, sportski je forum. Ogi je zahvalan igrac sa odredjenim karakteristikama koje drugi odbrambeni igraci nemaju. Usput, na poziciji desnog beka osim njega i Mujdze nemamo nikog drugog trenutno.
Ow I Bicakcic moze ako su ove 2 povrijedjeni ili suspendovani.
Zar je toliko tesko izbaciti takvog nebitnog igraca?!?
Da bi Kolasinac na primjer stavio neku fasisticku tetovazu na sebe mi bi ga vec odavno izbacili iz ekipe za sto toliko pricanja jednostavno bi navijacke grupe trebali baciti "pyro" na polje svaku utakmicu koju igramo dok savez ne izbaci Supic 2.0.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.