FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pantelija
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pantelija » 21 nov 2015, 15:08

Ex1t je napisao/la:Dobro je tri bobe su tu, ja zadovoljan.
Olimpik, nekako mislim da ce se izvuci, ali ako ne, volio bi vidjeti Muharemovica, a i malog od "kosice" kao i Pandzu ponovo u bordo dresu. Nasa djeca te mislim da bi njih trojica napravili jos pakeleniju konkurenciju u timu. Od ostalih, tesko da bi neko mogao konkurisati za prvih 18 igraca. :bih:
Ogavni su i prvi i treći jer protiv nas ginu a Hercegovcima i konama se naguze i što dalje od nas pu pu pu a mali je sin od virsle i njemu pedala ,familia mrs
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 21 nov 2015, 15:11

Rinuka je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.
Treba dati samo onima koji nece djeliti dalje..Jbg kad kreteni odma postavljaju na fb..Meni radilo 2 minute i stalo...
zna se dobro ko je stalno ovdje na nasoj temi! A ako bude curio link onda smanjivat broj te 'provjerene' raje pa ce svako razmislit kad bude postavljao link na fejs !!
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 21 nov 2015, 15:12

jurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.
Ništa "jedan forumaš" ! Nego vidi i dogovori samo konkretno.Ja bi prvi organizovo grupu, samo da znam. živio
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:13

Rinuka je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Ima ljudi vani, nabijem i tebe i link
Eto zašto tako liku reče? Je l' on vrijeđao? Zbog takvih ispada sam prestao praviti stream, treba da ja platim, napravim, cijelu tekmu održajem, ja ne odgledam kako treba utakmice, da bi tako neki nabijali mene jer je bilo im mrsko tražiti stranicu/dvije prije, nego bi da im se kući donese haman link na vrata. Pfff.

45 KM košta tromjesečna pretplata mojaWebTV koji uključuje i Arenu i kanal premijer lige, fino sebi uplatite u martu i gledate do kraja sezone rahat.
Samo Saraj'vo.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 21 nov 2015, 15:15

@rinuka
Ima vas, moze se na prste jedne ruke izbrojati. Ne govorim za takve, nego za ove lezihljebovice..sto hoce sve na gotovo.
Duska je fino objasnio sta i kako, poruka i uzivancija ;)

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:18

"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.
Samo Saraj'vo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2015, 15:23

PitarBordo je napisao/la:"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.
Oni ako ispadnu, slijedi im gasenje.. :njanjanja:
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:29

joker90 je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.
Oni ako ispadnu, slijedi im gasenje.. :njanjanja:
Ma dobro, realno nema od gašenja ništa... Prije će biti ovo gore što ja napisah, koliko god bio vještački klub, potreban je Nijazu za njegove druge "poduhvate".
Samo Saraj'vo.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:32

Gubi Travnik u Lištici ako koga zanima..
Samo Saraj'vo.

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 21 nov 2015, 15:34

PitarBordo je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:
muhamedhulk je napisao/la:Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.

Ima ljudi vani, nabijem i tebe i link
Eto zašto tako liku reče? Je l' on vrijeđao? Zbog takvih ispada sam prestao praviti stream, treba da ja platim, napravim, cijelu tekmu održajem, ja ne odgledam kako treba utakmice, da bi tako neki nabijali mene jer je bilo im mrsko tražiti stranicu/dvije prije, nego bi da im se kući donese haman link na vrata. Pfff.

45 KM košta tromjesečna pretplata mojaWebTV koji uključuje i Arenu i kanal premijer lige, fino sebi uplatite u martu i gledate do kraja sezone rahat.
Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:35

Rinuka je napisao/la:Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..
Pa kupi sebi pretplatu i na mojawebtv i imat ćeš i Arenu i BH Telecom Premijer Liga kanal... I šta je problem?
Samo Saraj'vo.

Alpasinac
Kontakt:

Post Postao/la Alpasinac » 21 nov 2015, 15:36

Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?

sarajlija
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija » 21 nov 2015, 15:37

Bravo momci veoma bitna tri boda idu u seher - Sarajevo svaka cast nasoj ekipi na borbenosti sta drugo da kazem idemo dalje utakmicu po utakmicu i nadati se je da ce sloboda sutra kiksati. 1946 <3. :mrgreen:
04.10.2009 !!

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 21 nov 2015, 15:38

Alpasinac je napisao/la:Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?
Gdje je stream brat????
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 21 nov 2015, 15:38

Bolanos je napisao/la:
Alpasinac je napisao/la:Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?
Gdje je stream brat????
Uđi na zvanicnu stranicu SB-a!
Bahati, bahati Željkan!
1946

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 nov 2015, 15:40

Stream iz litšice
[youtube][/youtube]
Samo Saraj'vo.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 21 nov 2015, 15:40

Bravo BORDO DIVOVI, svaka ko da je zadnja, slijedeci Travnik, pa u Sirokom sta Bog da, ali imam osjecaj da dole necemo izgubiti ovaj put :opaopa:

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 21 nov 2015, 15:45

Benkara21 je napisao/la:Pozdrav svima. Novi sam ovdje, sredjoškolac sam, ali ludim za Sarajevom. Nećete od mene vidjeti gluposti, nisam sa one strane Miljacke :D
pozz Benkara dobro došao u familiju
Sarajevo ljubavi moja!

MojGradMojKlub
Kontakt:

Post Postao/la MojGradMojKlub » 21 nov 2015, 15:46

e jbm ti kolo u kojem sve i jedan konkurent dobije...

X31987
Kontakt:

Post Postao/la X31987 » 21 nov 2015, 15:47

dere ješa
karte miješa
biće keša
alispahić meša

:lol: :lol:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !

Vedran Puljić ...

Zaključano