Ogavni su i prvi i treći jer protiv nas ginu a Hercegovcima i konama se naguze i što dalje od nas pu pu pu a mali je sin od virsle i njemu pedala ,familia mrsEx1t je napisao/la:Dobro je tri bobe su tu, ja zadovoljan.
Olimpik, nekako mislim da ce se izvuci, ali ako ne, volio bi vidjeti Muharemovica, a i malog od "kosice" kao i Pandzu ponovo u bordo dresu. Nasa djeca te mislim da bi njih trojica napravili jos pakeleniju konkurenciju u timu. Od ostalih, tesko da bi neko mogao konkurisati za prvih 18 igraca.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- FrancescoTotti
- Kontakt:
zna se dobro ko je stalno ovdje na nasoj temi! A ako bude curio link onda smanjivat broj te 'provjerene' raje pa ce svako razmislit kad bude postavljao link na fejs !!Rinuka je napisao/la:Treba dati samo onima koji nece djeliti dalje..Jbg kad kreteni odma postavljaju na fb..Meni radilo 2 minute i stalo...jurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ništa "jedan forumaš" ! Nego vidi i dogovori samo konkretno.Ja bi prvi organizovo grupu, samo da znam. živiojurisicduska je napisao/la:Ovako, zadatak do slijedećeg kola, da se jedan forumaš potrudi da napravi grupnu poruku sa ljudima koji su ovdje aktivni, koji komentarišu, ne dođu jednom godišnje kad treba link ili poslije poraza. Znači ovi standardni, zna se dobro ko je to, napravite grupnu poruku i lagano pred utakmicu tu ćemo lijepiti link i doviđenja.
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
- PitarBordo
- Kontakt:
Eto zašto tako liku reče? Je l' on vrijeđao? Zbog takvih ispada sam prestao praviti stream, treba da ja platim, napravim, cijelu tekmu održajem, ja ne odgledam kako treba utakmice, da bi tako neki nabijali mene jer je bilo im mrsko tražiti stranicu/dvije prije, nego bi da im se kući donese haman link na vrata. Pfff.Rinuka je napisao/la:Ima ljudi vani, nabijem i tebe i linkmuhamedhulk je napisao/la:Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
45 KM košta tromjesečna pretplata mojaWebTV koji uključuje i Arenu i kanal premijer lige, fino sebi uplatite u martu i gledate do kraja sezone rahat.
Samo Saraj'vo.
- muhamedhulk
- Kontakt:
@rinuka
Ima vas, moze se na prste jedne ruke izbrojati. Ne govorim za takve, nego za ove lezihljebovice..sto hoce sve na gotovo.
Duska je fino objasnio sta i kako, poruka i uzivancija
Ima vas, moze se na prste jedne ruke izbrojati. Ne govorim za takve, nego za ove lezihljebovice..sto hoce sve na gotovo.
Duska je fino objasnio sta i kako, poruka i uzivancija

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- PitarBordo
- Kontakt:
"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.
Samo Saraj'vo.
Oni ako ispadnu, slijedi im gasenje..PitarBordo je napisao/la:"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Ma dobro, realno nema od gašenja ništa... Prije će biti ovo gore što ja napisah, koliko god bio vještački klub, potreban je Nijazu za njegove druge "poduhvate".joker90 je napisao/la:Oni ako ispadnu, slijedi im gasenje..PitarBordo je napisao/la:"Zrinjski protutnjao Koševom"... S kakvom mi ojebinom dijelimo stadion... Imam osjećaj da i ako ispadnu da će Nijaz tjerati inat i da će igrati na Hasetu.
Samo Saraj'vo.
- PitarBordo
- Kontakt:
Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..PitarBordo je napisao/la:Eto zašto tako liku reče? Je l' on vrijeđao? Zbog takvih ispada sam prestao praviti stream, treba da ja platim, napravim, cijelu tekmu održajem, ja ne odgledam kako treba utakmice, da bi tako neki nabijali mene jer je bilo im mrsko tražiti stranicu/dvije prije, nego bi da im se kući donese haman link na vrata. Pfff.Rinuka je napisao/la:Ima ljudi vani, nabijem i tebe i linkmuhamedhulk je napisao/la:Sarajevo se prenosi u 90% slucajeva na tv, bilo na bht, areni ili mojatv. Ako nema linka, uvijek ima opcija da se malo izadje na kafu u kafic koji ima arenu/mojatv i pogleda tekma na miru. Ali lakse je ovdje moliti za link, pa onda kritikovati sto nisi dobio link na pp...
Inace, danas odradjen posao, novi bodovi tu. Jos da ih potvrdimo aBda protiv Tra..pa onda za prvo/drugo mjesto u siroki.
45 KM košta tromjesečna pretplata mojaWebTV koji uključuje i Arenu i kanal premijer lige, fino sebi uplatite u martu i gledate do kraja sezone rahat.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Pa kupi sebi pretplatu i na mojawebtv i imat ćeš i Arenu i BH Telecom Premijer Liga kanal... I šta je problem?Rinuka je napisao/la:Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..
Samo Saraj'vo.
Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?
Bravo momci veoma bitna tri boda idu u seher - Sarajevo svaka cast nasoj ekipi na borbenosti sta drugo da kazem idemo dalje utakmicu po utakmicu i nadati se je da ce sloboda sutra kiksati. 1946 <3. 

04.10.2009 !!
Gdje je stream brat????Alpasinac je napisao/la:Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Uđi na zvanicnu stranicu SB-a!Bolanos je napisao/la:Gdje je stream brat????Alpasinac je napisao/la:Ko prati ovaj stream iz Širokog? Čini mi se dosuđen penal za Travnik kod rezultata 2-1, pa sudija promjenio odluku ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
- Osttribine
- Kontakt:
Bravo BORDO DIVOVI, svaka ko da je zadnja, slijedeci Travnik, pa u Sirokom sta Bog da, ali imam osjecaj da dole necemo izgubiti ovaj put 

pozz Benkara dobro došao u familijuBenkara21 je napisao/la:Pozdrav svima. Novi sam ovdje, sredjoškolac sam, ali ludim za Sarajevom. Nećete od mene vidjeti gluposti, nisam sa one strane Miljacke
Sarajevo ljubavi moja!
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
e jbm ti kolo u kojem sve i jedan konkurent dobije...
dere ješa
karte miješa
biće keša
alispahić meša

karte miješa
biće keša
alispahić meša

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...