FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svašta ljudi iz ove pustahije imaju stream i prate svaku tekmu uživo i zaboli ih neka stvar za moje tv i druge zar i naši ne mogu ovako nešto skontati da i mi imamo utakmice uživo
SARAJEVO ŠAMPION
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...
TITO je umro u 15,05 sati a u 15,10 smo već bili u go...ma...

hzkg je napisao/la:KOUADDIOOOO
Hvala majci Paši.
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Hvala ocu Rami.
Hvala sestri Seni.
Hvala bratu Seji.
Safet Susic - Pape!
Vraćajmo ga
Opraštamo ti sve hehe

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
jos da sutra Celik uzme barem bod
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKAV PROMASAJ ZA POBJEDU TRAVNIKA SAM APSOLUTNO MOGAO DRIBLATI GOLMANA STA JE HTIO I PROFULA FUJJJJJJ

Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Bila je prije pola sata ista prilikaBolanos je napisao/la:AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA KAKAV PROMASAJ ZA POBJEDU TRAVNIKA SAM APSOLUTNO MOGAO DRIBLATI GOLMANA STA JE HTIO I PROFULA FUJJJJJJ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jaooo sta promasiiiiii glupan
Kupio sam brate...Imam sve, ali nemam moja tv..PitarBordo je napisao/la:Pa kupi sebi pretplatu i na mojawebtv i imat ćeš i Arenu i BH Telecom Premijer Liga kanal... I šta je problem?Rinuka je napisao/la:Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- MojGradMojKlub
- Kontakt:
Jaoo, ko je imao ovu šansu za Travnik, jel' naš neki ne upratih ko je k'o kad nema usporenog snimka?
Šteta za ovaj remi Travnika. Široki je bio zreo za poraz ...
- PitarBordo
- Kontakt:
Ne čitaš ti mene... KUPI MOJAWEBTV, odeš na bhtelecom.ba/webtv.html i kupiš pretplatu tamo negdje u februaru na 3 mjeseca, 45 KM, karticom platiš.Rinuka je napisao/la:Kupio sam brate...Imam sve, ali nemam moja tv..PitarBordo je napisao/la:Pa kupi sebi pretplatu i na mojawebtv i imat ćeš i Arenu i BH Telecom Premijer Liga kanal... I šta je problem?Rinuka je napisao/la:Zato sto lik sere...ovakvi i postavljaju link na fb samo da bi mogli pametovati...Niko ne moli sto voli moliti..Ja nisam u SA i zato ne mogu gledati..Imam pretplatu na nase tv kanale(99 kanala) ali nemam moja tv i zato sam ja bio jedan od tih koji mole..
I onda imaš sve arene, neki lokalnih kanala, bht i ŠTO je najbitnije imaš ovaj posebni kanal koji se pojavi kada ima neka utakmica na mojoTV...
Samo Saraj'vo.
- Osttribine
- Kontakt:
E Kouadio halal ti za onaj gol protiv nas 

- PitarBordo
- Kontakt:
Nego, eto, Kaudio se odužio koliko je mogao... Ja nekako tom momku ništa ne zamjerim, i to slavlje i ništa kad se sjetim kako su ga ponižavali na treninizima... Lištica ti puši ĐĐĐĐĐEEEERMAJNEEEEEEEEEEEEE ĐERMAJNE ĐERMAJNEEE E EEEEE
Samo Saraj'vo.
AkoBogda u 18. kolu ih ceka porazAlpasinac je napisao/la:Šteta za ovaj remi Travnika. Široki je bio zreo za poraz ...

Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Aduka87, Amidzaa, AuroraBorealis, avalPacidoroP, benko21, boki86, Bordo10, bvsic, CentarsutNaClanak921, Chony533, ErosViverosViv, Fudo, Gomis99, Hajdeee, Haksss, Hordas1990, Imamkarbarum, James1987, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, Napapijri, nedimmmm1337, NeSamSafetee, riki46, sekac, Tarapi, Venom, VolimoSarajevo i 316 gostiju.