Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
hvalaZodiac je napisao/la:Jest,mart 2005.
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
- Evolution87
- Kontakt:
Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gledam na HRT4 HNL ligu, izvještaje, ovo je 10 god ispred BHT1, izvještaji punooo bolji, tereni da ne govorim. Znači isti problemi, kiša pada nenormalno, a tereni znatno bolji nego nego kod nas...
nakon smanjenja infrastruktura se mora pobooljašati
nakon smanjenja infrastruktura se mora pobooljašati
Igraju se tamo i planiraju gdje imaju uslovi, nasi stadioni ne ispunjavaju standarde za ovo godisnje doba, da kojom srecom imamo prestavnika u lp ni jedan stadion (osim BP) ne bi dobio dozvolu za utakmice pogotovo za ovaj period godine. sta je tu cudno pa godinam smo dobijali uslovnu dozvolu za igranje reprezentacije u Zenici. Raspitaj se kako funkcionise fudbal u evropi pa nismo vise u 20 vjeku. Kriv je savez jer je planirao utakmice u ovom vremenskom periodu a znaju da klubovi nemaju uslove za takmicenje u zimskom periodu. Pa postoji razlog sto nasa pauza traje 3 -3,5 mjeseca.jednostavan nemamo infrastrukturu za takmicenje zimi. Ove godine sun napravili presedan i sad trebaju klubovi kazne da placaju jer ne mogu da obezbjede uslove,. Eto Tusanj je unisten jer se cistio bagerima koji imaju gusjenice i pisaj ga sad, nece ga popraviti ni za 5 mjeseci.miki651 je napisao/la:e svašta ćeš pročitati i kakvih sve gluposti se nagledati a frajer mrtav hladan napisa.... je savez je kriv što se utakmice igraju u 11 mjesecu. I kažu da smo zaostali....
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 22 nov 2015, 21:47, ukupno mijenjano 1 put.
- Tristan
- Kontakt:
Cerada kao na teniskim turnirima bi bila najbolje rjesenje za fudbalski teren u slucaju snijega ili jake kise. To je bilo na BG Marakani prije 40 godina.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
slana krv, po tvom pisanju prvenstvo bi se moralo igrati u 7, 8. 9. do polovine 10 mjeseca i nastaviti recimo u 5 mjesecu....
Ma samo metal treba, bajo moj \m/anonimni je napisao/la:Pikaju li se Zdravko Colic i Dubioza na Bilinom ?
Sent from my iPhone using Tapatalk
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Govori se o infrastrukturi,o natkrivenim stadionima od 7-8k po UEFA standardima, Slažem se,sve je to potrebno,ali **** ti stadion kad je ljudima teško dovesti teren u normalno stanje
Mogla se Grbavica danas pretvorit u Old Trafford ali džabe kad nitko ništa ne radi u vezi snijega,utakmica se opet ne bi odigrala.
Šta bi tek da je napadalo 30cm,ugasili klub ?
HNL također nije na zavidnoj razini (definitivno debelo ispod europskog prosjeka) infrastrukture,medijske popraćenosti i sl. ali je svjetlosnim godinama ispred Premijer lige BiH. Zašto ? Jer je Premijer liga BiH na samom europskom dnu,a bgm moguće i na svjetskom.
Jedina sreća ne samo BiH nego i svih zemalja u regionu je ta što imamo puno talenata pa oni nekako maskiraju svu neprofesionalnost. Puno je nenogometnih i netalentiranih zemalja koji su daleko ispred ex-Yu država u svemu osim po talentu.
Mogla se Grbavica danas pretvorit u Old Trafford ali džabe kad nitko ništa ne radi u vezi snijega,utakmica se opet ne bi odigrala.
Šta bi tek da je napadalo 30cm,ugasili klub ?
HNL također nije na zavidnoj razini (definitivno debelo ispod europskog prosjeka) infrastrukture,medijske popraćenosti i sl. ali je svjetlosnim godinama ispred Premijer lige BiH. Zašto ? Jer je Premijer liga BiH na samom europskom dnu,a bgm moguće i na svjetskom.
Jedina sreća ne samo BiH nego i svih zemalja u regionu je ta što imamo puno talenata pa oni nekako maskiraju svu neprofesionalnost. Puno je nenogometnih i netalentiranih zemalja koji su daleko ispred ex-Yu država u svemu osim po talentu.
-
Convicts1988
- Kontakt:
ma aj se ti sagni Robijašima .High je napisao/la:Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?
Das Ist Walter
Ovo treba uvesti kao uslov da bi se dobila licenca za premijer ligu!
miden je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Eto, i sad kao mi neki nacionalisti... C,c,cclub21 je napisao/la:Velezes zasluzeno ispao malo mi ih zao a drine i cetnika nije mi nimalo.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Mirna budi, Hakalina kurtizano.Convicts1988 je napisao/la:ma aj se ti sagni Robijašima .High je napisao/la:Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa vjeruj mi da je savez imao slican prjedlog prije nekoliko godina, nasa liga se igra u jesen i proljece i to funkcionise, gotovo uvijek se zavrsavala pocetkom novembra ili krajem oktobra i proljetni dio je pocinjao pocetkom marta, dok drugi igraju u novembru decembru, januaru i februaru mi odmaramo jer su nam klubovi i gradovi siromasni, nemamo infrastrukturu I kad znaju kakva je situacija na terenu i znaju da ne idemo na ep zasto maltretiraju klubove, da se nose jos i sa vremenskim nepogodama.miki651 je napisao/la:slana krv, po tvom pisanju prvenstvo bi se moralo igrati u 7, 8. 9. do polovine 10 mjeseca i nastaviti recimo u 5 mjesecu....
Evo jedna ideja. Neka svatko zalijepi što više video klipova koji pokazuju amaterizam Premijer lige BiH. Ako se sakupi dovoljno materijala mogao bi se i nekakav video klip smontirati sa svim situacijama i onda raširiti po Internetu. Mislim da bi postao pravi hit.
Počinjem:
- Podrška iz šume
- Službeni spiker
- derbi
Što je najgore ovo su sve praktički novi snimci,iz zadnjih godinu dana

Počinjem:
- Podrška iz šume
- Službeni spiker
- derbi
Što je najgore ovo su sve praktički novi snimci,iz zadnjih godinu dana
-
Convicts1988
- Kontakt:
ajde sisico, samo se sagniHigh je napisao/la:Mirna budi, Hakalina kurtizano.Convicts1988 je napisao/la:ma aj se ti sagni Robijašima .High je napisao/la:Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Očigledno je da imaš problema u percepciji. Ne zamaraj i druge svojim idiotlucima!Convicts1988 je napisao/la:
ajde sisico, samo se sagni
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.