Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Das Ist Walter
Ovo treba uvesti kao uslov da bi se dobila licenca za premijer ligu!
miden je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?![]()
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Eto, i sad kao mi neki nacionalisti... C,c,cclub21 je napisao/la:Velezes zasluzeno ispao malo mi ih zao a drine i cetnika nije mi nimalo.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Mirna budi, Hakalina kurtizano.Convicts1988 je napisao/la:ma aj se ti sagni Robijašima .High je napisao/la:Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa vjeruj mi da je savez imao slican prjedlog prije nekoliko godina, nasa liga se igra u jesen i proljece i to funkcionise, gotovo uvijek se zavrsavala pocetkom novembra ili krajem oktobra i proljetni dio je pocinjao pocetkom marta, dok drugi igraju u novembru decembru, januaru i februaru mi odmaramo jer su nam klubovi i gradovi siromasni, nemamo infrastrukturu I kad znaju kakva je situacija na terenu i znaju da ne idemo na ep zasto maltretiraju klubove, da se nose jos i sa vremenskim nepogodama.miki651 je napisao/la:slana krv, po tvom pisanju prvenstvo bi se moralo igrati u 7, 8. 9. do polovine 10 mjeseca i nastaviti recimo u 5 mjesecu....
Evo jedna ideja. Neka svatko zalijepi što više video klipova koji pokazuju amaterizam Premijer lige BiH. Ako se sakupi dovoljno materijala mogao bi se i nekakav video klip smontirati sa svim situacijama i onda raširiti po Internetu. Mislim da bi postao pravi hit.
Počinjem:
- Podrška iz šume
- Službeni spiker
- derbi
Što je najgore ovo su sve praktički novi snimci,iz zadnjih godinu dana

Počinjem:
- Podrška iz šume
- Službeni spiker
- derbi
Što je najgore ovo su sve praktički novi snimci,iz zadnjih godinu dana
-
Convicts1988
- Kontakt:
ajde sisico, samo se sagniHigh je napisao/la:Mirna budi, Hakalina kurtizano.Convicts1988 je napisao/la:ma aj se ti sagni Robijašima .High je napisao/la:Snijeg je najavljen i za četvrtak i petak...
Očigledno je da imaš problema u percepciji. Ne zamaraj i druge svojim idiotlucima!Convicts1988 je napisao/la:
ajde sisico, samo se sagni
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
E dobro to reče! A posto su utakmice i otkazane, bilo bi to zvanicno 3:0 za nas, tako da...miki651 je napisao/la:u slučaju da se utakmice ne odigraju treba kazniti domaćine rezultatom 0-3 jedni se ku,,,, gazdom iz amerike a deset cm snijega nisu u stanju očistiti, drugi se ku... milionskim transferima a čim se naoblači stadion im bukvalno se raspada.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
-
Convicts1988
- Kontakt:
a ti imaš kompleksHigh je napisao/la:Očigledno je da imaš problema u percepciji. Ne zamaraj i druge svojim idiotlucima!Convicts1988 je napisao/la:
ajde sisico, samo se sagni
Hajde ponovo pročitaj moja posljednja dva posta na ovoj temi prije ovog tvog citiranja?!
U prvom postu malo šale jer je bolje da Tuzlaci nisu čistili snijeg, u drugom najava meteorologa. 
Blatuša i teorija recepcije - nula bodova.
Blatuša i teorija recepcije - nula bodova.
-
Convicts1988
- Kontakt:
Ne odnosi se ovo izričito na ove tvoje posljednje postove, nego za ranije prvenstveno, upratih, ser*š mnogo bespotrebno .High je napisao/la:Hajde ponovo pročitaj moja posljednja dva posta na ovoj temi?U prvom postu malo šale jer je bolje da Tuzlaci nisu čistili snijeg, u drugom najava meteorologa.
Kad rasisti iz Zenice pridikuju o etici... 
-
Convicts1988
- Kontakt:
Izgleda ti dobio dobru marelicu od zeničana, ili neko tvoj bližnji, sve mi se činiHigh je napisao/la:Kad rasisti iz Zenice pridikuju o etici...
Od takvih bježim na 10 metara. 
X31987 je napisao/la:miden je napisao/la:Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Evolution87 je napisao/la:Jel istina da su iz uprave zelje odgovorili navijacima sa ''malo vas je, malo vas je pickice''?
Dobar dobar
Nasa liga bi se trebala igrati od marta do pocetka novembra......jednostvano infrastruktura i nemogucnost odrzavanja terena nam ne dozvoljavaju drugacije.....odrzavanje terena u ovim uslovima je nemoguca misija za BH klubove.
Istina je Robijasi su ocistili dio terena u Tuzli,sutra ce isto tako doci ranije da prekontrolisu jel sve uredu.
!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.