Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Mene je iznenadilo kada sam vidio da tek jutros čiste snijeg. Pa to su trebali jučer odmah nakon odgađanja utakmice odraditi da teren koliko toliko "dođe sebi".
Treba se znati šaliti i na svoj račun. Svaka liga je posebna na svoj način,a Premijer liga BiH ako već ne kvalitetom,onda zabavlja drugim stvarima.Pantelija je napisao/la:Ismijavati nešto svoje...
Nekada se na Grbavici i na Koševu donosila harmonika, rakija, meza... Burek
Fudbal je sport običnih gradjana
Ja volim više ovu pl nego sve druge lige zajrdno, o VI Evropeejci
Ljudi se čude kako nijedan klub nije ušao u grupnu fazu a igra se po svakakvim oranicama,spiker vodi utakmicu sa zgrade,psi se šeću po terenu,ljudi gledaju utakmice iz šume,savez povlači ofsajd liniju gore nego dijete iz vrtića a klubovima je teško očistiti 2cm snijega koji ne pada već pola dana
- pas prvi dio
- pas drugi dio
http://videochart.net/video/66746.65983 ... d8c6e62c83
Čaraaaa legendaaaa

@Pantelija
Zašto snijeg nije očišćen? Ne znam zašto meni postavljaš to pitanje jer ja koliko sebe poznajem, a mislim da se poznajem dovoljno, nisam nadlezan za čišćenje snijega na stadionu Grbavica. Prije par sezona sam se odazvao akciji čišćenja snijega kada su i navijači bili toliko organizovani da su u stanju dogovoriti se i za takve stvari, danas se nisu u stanju dogovoriti ni hoće li navijati i zašto neće. Uprava je napravila grešku jučer, grešku kojom veliki broj nas ispašta i grešku koja nas ljuti a vas hrani jer vam je dala povod za ismijavanje. Snijeg visine 4cm nije nešto što bi nam inače trebalo predstavljati problem, da smo iole ozbiljni i da je iole ozbiljan onaj ko je zaduzen za to. Ne znam zašto je meni upućeno to pitanje jer je meni kao navijaču duznost da kupim člansku kartu, da kupim godišnju ili da bar ne izbjegavam kupiti kartu svaku utakmicu, da posjetim nekad fanshop i na taj način usrećim sebe te istovremeno i pomognem klubu. To je sve ono što ja i radim i mišljenja sam da sve svoje duznosti vezane za klub ispunjavam u potpunosti. Na klubu je samo da mi obezbjedi normalno gledanje utakmice, što očigledno jučer nisu bili u stanju
Čaraaaa legendaaaa
@Pantelija
Zašto snijeg nije očišćen? Ne znam zašto meni postavljaš to pitanje jer ja koliko sebe poznajem, a mislim da se poznajem dovoljno, nisam nadlezan za čišćenje snijega na stadionu Grbavica. Prije par sezona sam se odazvao akciji čišćenja snijega kada su i navijači bili toliko organizovani da su u stanju dogovoriti se i za takve stvari, danas se nisu u stanju dogovoriti ni hoće li navijati i zašto neće. Uprava je napravila grešku jučer, grešku kojom veliki broj nas ispašta i grešku koja nas ljuti a vas hrani jer vam je dala povod za ismijavanje. Snijeg visine 4cm nije nešto što bi nam inače trebalo predstavljati problem, da smo iole ozbiljni i da je iole ozbiljan onaj ko je zaduzen za to. Ne znam zašto je meni upućeno to pitanje jer je meni kao navijaču duznost da kupim člansku kartu, da kupim godišnju ili da bar ne izbjegavam kupiti kartu svaku utakmicu, da posjetim nekad fanshop i na taj način usrećim sebe te istovremeno i pomognem klubu. To je sve ono što ja i radim i mišljenja sam da sve svoje duznosti vezane za klub ispunjavam u potpunosti. Na klubu je samo da mi obezbjedi normalno gledanje utakmice, što očigledno jučer nisu bili u stanju
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Kakva kraljina jos dize ruku u fazonu ma u redu je hahahahhahahaahAjzea je napisao/la:http://videochart.net/video/66746.65983 ... d8c6e62c83
Čaraaaa legendaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Pantelija
Ljepoticu na Grbavici? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ocajni su ovi nasi tereni, grehota ne zasadit nesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- dr.van nostrand
- Kontakt:
koje ba, da je ljepota bezbeli bi na poluvrem. bilo 0:0 ili 1:0, ovako za samo 45 min. golijada (u Tuzli)
rani gol i na Grbavici, ha ya
rani gol i na Grbavici, ha ya
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Upravo, navodno pirotehnika, vrijedjanje... Pa gdje su vidjeli navijanje bez pirotehnike? Fudbal bez pirotehnike kao seks bez orgazma!Elegant je napisao/la:Zip je napisao/la:I da su ih dobili ne bi dinar potroslili na PL BiH i neku pomocu klubovima za infrastrukturu, terene prije svega.
A znaju naplatit gluposti po 3.000 KM.
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
Ko je prviiiiiiiiiiiiii

Sad ce kraj utakmice na grbavici, pa izjave trenera..Prebacite na BHT, treba cuti koju pametnu 
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Tek jutros? E blagoš nama... Njima je nedjelja za prave neradnahilmo je napisao/la:Mene je iznenadilo kada sam vidio da tek jutros čiste snijeg. Pa to su trebali jučer odmah nakon odgađanja utakmice odraditi da teren koliko toliko "dođe sebi".
У СРЦУ ' ЈЕ ЦРВЕНО-? "
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
" $ $ " ЈА - " С ",
ЈЕР ОН ЈЕ " " / $,
& У СРЦУ ' ЈЕ &... ? 87
$ & " & & & '!
? ", $ $ " "!
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
tek sada mozemo nesto prognozirati... odigrano je 16 kola, svako je bio 8 puta domacin i 8 put gost... ko ispada, ko ce biti prvak, ko u evropu... izvolite... the stage is yours 
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ispadaju Vitez, Rudar, Borac, Velež, Drina i Olimpic. Sumnjam da će Travnik ispasti, to se nikad ne desi.
1. Sarajevo, 2. Sloboda, 3. Zrinjski, 4. Široki 5. Željezničar
Osvajač Kupa neko od ove 3 što su ostale , ako Sloboda ne dobije licencu Željezničar kroz prvenstvo ide u Europu. Ako dobiju idu gledati Slobodu u Europi.
Nije provokacija, tako izgleda da će biti.
Osvajač Kupa neko od ove 3 što su ostale , ako Sloboda ne dobije licencu Željezničar kroz prvenstvo ide u Europu. Ako dobiju idu gledati Slobodu u Europi.
tužna ligo
Nije provokacija ali na proljece svi se povucete u misije rupe, mnogo puta viđeno do sada !jurisicduska je napisao/la:Nije provokacija, tako izgleda da će biti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
jurisicduska
- Kontakt:
Mi smo kasnili 7 bodova na polusezoni i osvojili titulu prošle godine, kakve su to rupe ne kontam. Samo mi ne pravimo cirkus oko tog. Očekivano.Elegant je napisao/la:Nije provokacija ali na proljece svi se povucete u misije rupe, mnogo puta viđeno do sada !jurisicduska je napisao/la:Nije provokacija, tako izgleda da će biti.
Vi već deset kasnite a sve su prilike da će te i više kasniti, ima 5 ekipa sa 7 i više bodova ispred vas. Ne razumijem na čemu gradiš optimizam ali svaka ti čast.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 23 nov 2015, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Cisti penali

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
I ja mislim da će nešto ovako biti, s tim da bi Željo mogao osvojiti Kup.jurisicduska je napisao/la:Ispadaju Vitez, Rudar, Borac, Velež, Drina i Olimpic. Sumnjam da će Travnik ispasti, to se nikad ne desi.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.