Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ode velez put gabele....
Ljudi igraju dzaba,bez marke,samoincijativno...
A kada se sjetim onog hinje i njegovih piskaranja.
O dolasku mocnih investitora,igracima iz grcke,strasnom velezu....
A ljudi bukvalno se bore za komad hljeba da nahrane porodice...
Neizvjesna sudbina i sve opcije su moguce.
Nek im je bog na pomoci.
Ljudi igraju dzaba,bez marke,samoincijativno...
A kada se sjetim onog hinje i njegovih piskaranja.
O dolasku mocnih investitora,igracima iz grcke,strasnom velezu....
A ljudi bukvalno se bore za komad hljeba da nahrane porodice...
Neizvjesna sudbina i sve opcije su moguce.
Nek im je bog na pomoci.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
-
GradKamena
- Kontakt:
Moze li neko postavit sinocni pregled kola ?
Radi li se u Tuzli?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Može li itko naći link od te situacije i postaviti ovdje ?jovanmaksimovic je napisao/la:meni u sjecanju ono rostiljanje u gradaccu, ako se ne varam
Ajmo ljudi,do sada imamo 5 video klipova. Siguran sam da možemo sakupiti barem 15-20.
Svi znamo da je liga cirkus,ajmo to kroz komičan način i prikazati.
Možda Premijer liga BiH nije najbolja na svijetu,ali barem se imamo čemu smijati
Ismijavati nešto svoje...
Nekada se na Grbavici i na Koševu donosila harmonika, rakija, meza... Burek
Fudbal je sport običnih gradjana
Ja volim više ovu pl nego sve druge lige zajrdno, o VI Evropeejci
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Jel to znači da se ti ponosiš svim ovim ispadima gdje god da odeš? Ne zajebavaj ba.. Čitav svijet napreduje samo ja treba da se dičim što mi kreten utakmicu najavljuje pitajući se ko će kući poderanih gaća. Izvini ali koliko god da mi je smiješno toliko me i sramota jer mi je sve ovo dobar pokazatelj društva ali i 20. vijeka u kojem očigledno zivimo, a da ni sami toga svjesni nismo. Napravite nam moderne stadione ali da unosimo burek i harmoniku. Ovo je definitivno za rubriku najglupljih postovaPantelija je napisao/la:Ismijavati nešto svoje...
Mali milion stvari bih ti mogao napisati da mi nije mrsko..
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Slazem se, mene je sramota i stid kad vidim sta se sve desava u i oko nasih stadiona.Ajzea je napisao/la:Jel to znači da se ti ponosiš svim ovim ispadima gdje god da odeš? Ne zajebavaj ba.. Čitav svijet napreduje samo ja treba da se dičim što mi kreten utakmicu najavljuje pitajući se ko će kući poderanih gaća. Izvini ali koliko god da mi je smiješno toliko me i sramota jer mi je sve ovo dobar pokazatelj društva ali i 20. vijeka u kojem očigledno zivimo, a da ni sami toga svjesni nismo. Napravite nam moderne stadione ali da unosimo burek i harmoniku. Ovo je definitivno za rubriku najglupljih postovaPantelija je napisao/la:Ismijavati nešto svoje...
A jos vise me stid kad znam da se to moze rjesiti a mi nista po tom pitanju ne radimo vec od fudbalskih utakmca pravimo vasar i koridu
Tako je Zipe, tako i nikako drugačijeZip je napisao/la:Slazem se, mene je sramota i stid kad vidim sta se sve desava u i oko nasih stadiona.Ajzea je napisao/la:Jel to znači da se ti ponosiš svim ovim ispadima gdje god da odeš? Ne zajebavaj ba.. Čitav svijet napreduje samo ja treba da se dičim što mi kreten utakmicu najavljuje pitajući se ko će kući poderanih gaća. Izvini ali koliko god da mi je smiješno toliko me i sramota jer mi je sve ovo dobar pokazatelj društva ali i 20. vijeka u kojem očigledno zivimo, a da ni sami toga svjesni nismo. Napravite nam moderne stadione ali da unosimo burek i harmoniku. Ovo je definitivno za rubriku najglupljih postovaPantelija je napisao/la:Ismijavati nešto svoje...
A jos vise me stid kad znam da se to moze rjesiti a mi nista po tom pitanju ne radimo vec od fudbalskih utakmca pravimo vasar i koridu
Pa kad pametujes što ne ocistze 4 cm snijega?????
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Ja sam jucer rekao..
Da nam je savez kako treba, pa da ti ljudi koji rade u istom imaju muda da kazu lupam " Do 15h ima da ocistite teren inace gubite utakmicu"
Qurac bi se oni izlezavali i gledali onaj snijeg...
Ja zelim napredak nase PLBIH, imamo potencijala, samo nam treba pameti, manje lopova i postenih ljudi
Da nam je savez kako treba, pa da ti ljudi koji rade u istom imaju muda da kazu lupam " Do 15h ima da ocistite teren inace gubite utakmicu"
Qurac bi se oni izlezavali i gledali onaj snijeg...
Ja zelim napredak nase PLBIH, imamo potencijala, samo nam treba pameti, manje lopova i postenih ljudi
Mene je iznenadilo kada sam vidio da tek jutros čiste snijeg. Pa to su trebali jučer odmah nakon odgađanja utakmice odraditi da teren koliko toliko "dođe sebi".
Treba se znati šaliti i na svoj račun. Svaka liga je posebna na svoj način,a Premijer liga BiH ako već ne kvalitetom,onda zabavlja drugim stvarima.Pantelija je napisao/la:Ismijavati nešto svoje...
Ljudi se čude kako nijedan klub nije ušao u grupnu fazu a igra se po svakakvim oranicama,spiker vodi utakmicu sa zgrade,psi se šeću po terenu,ljudi gledaju utakmice iz šume,savez povlači ofsajd liniju gore nego dijete iz vrtića a klubovima je teško očistiti 2cm snijega koji ne pada već pola dana
- pas prvi dio
- pas drugi dio
http://videochart.net/video/66746.65983 ... d8c6e62c83
Čaraaaa legendaaaa

@Pantelija
Zašto snijeg nije očišćen? Ne znam zašto meni postavljaš to pitanje jer ja koliko sebe poznajem, a mislim da se poznajem dovoljno, nisam nadlezan za čišćenje snijega na stadionu Grbavica. Prije par sezona sam se odazvao akciji čišćenja snijega kada su i navijači bili toliko organizovani da su u stanju dogovoriti se i za takve stvari, danas se nisu u stanju dogovoriti ni hoće li navijati i zašto neće. Uprava je napravila grešku jučer, grešku kojom veliki broj nas ispašta i grešku koja nas ljuti a vas hrani jer vam je dala povod za ismijavanje. Snijeg visine 4cm nije nešto što bi nam inače trebalo predstavljati problem, da smo iole ozbiljni i da je iole ozbiljan onaj ko je zaduzen za to. Ne znam zašto je meni upućeno to pitanje jer je meni kao navijaču duznost da kupim člansku kartu, da kupim godišnju ili da bar ne izbjegavam kupiti kartu svaku utakmicu, da posjetim nekad fanshop i na taj način usrećim sebe te istovremeno i pomognem klubu. To je sve ono što ja i radim i mišljenja sam da sve svoje duznosti vezane za klub ispunjavam u potpunosti. Na klubu je samo da mi obezbjedi normalno gledanje utakmice, što očigledno jučer nisu bili u stanju
Čaraaaa legendaaaa
@Pantelija
Zašto snijeg nije očišćen? Ne znam zašto meni postavljaš to pitanje jer ja koliko sebe poznajem, a mislim da se poznajem dovoljno, nisam nadlezan za čišćenje snijega na stadionu Grbavica. Prije par sezona sam se odazvao akciji čišćenja snijega kada su i navijači bili toliko organizovani da su u stanju dogovoriti se i za takve stvari, danas se nisu u stanju dogovoriti ni hoće li navijati i zašto neće. Uprava je napravila grešku jučer, grešku kojom veliki broj nas ispašta i grešku koja nas ljuti a vas hrani jer vam je dala povod za ismijavanje. Snijeg visine 4cm nije nešto što bi nam inače trebalo predstavljati problem, da smo iole ozbiljni i da je iole ozbiljan onaj ko je zaduzen za to. Ne znam zašto je meni upućeno to pitanje jer je meni kao navijaču duznost da kupim člansku kartu, da kupim godišnju ili da bar ne izbjegavam kupiti kartu svaku utakmicu, da posjetim nekad fanshop i na taj način usrećim sebe te istovremeno i pomognem klubu. To je sve ono što ja i radim i mišljenja sam da sve svoje duznosti vezane za klub ispunjavam u potpunosti. Na klubu je samo da mi obezbjedi normalno gledanje utakmice, što očigledno jučer nisu bili u stanju
Kakva kraljina jos dize ruku u fazonu ma u redu je hahahahhahahaahAjzea je napisao/la:http://videochart.net/video/66746.65983 ... d8c6e62c83
Čaraaaa legendaaaa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
@Pantelija
Ljepoticu na Grbavici? 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ocajni su ovi nasi tereni, grehota ne zasadit nesto.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- dr.van nostrand
- Kontakt:
koje ba, da je ljepota bezbeli bi na poluvrem. bilo 0:0 ili 1:0, ovako za samo 45 min. golijada (u Tuzli)
rani gol i na Grbavici, ha ya
rani gol i na Grbavici, ha ya
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.