Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- kenan_tm87
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje.

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Kako se sve vrati kad drugom solis ranu...
-
perodeformero
- Kontakt:
Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Evo da te ja citiram kad nece vec niko 5 stranica. Eto primjecen si aj popusti maloperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Azmir zprikolicom
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
-
perodeformero
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
ahmad_tz je napisao/la:Evo da te ja citiram kad nece vec niko 5 stranica. Eto primjecen si aj popusti maloperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Koji si ti bolesnik druzeAjzea je napisao/la:
Azmir zprikolicom
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
mi ne bi trebali sad da budemo kao neki navijaci slobode, koji su se radovali nasim mukama, pa i problemima u velezu... oso sto se desava u slobodi sada, trebamo samo sa strane posmatrati... bez ikakvih komentara... sjeticu se komentara jednog tuzlaka, koji mi je odgovorio "karma is a bitch"... well , so true...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ma brate ne svađaj se bezveze s pojedincima, nisu vrijedni, popusti, misle Azmira uvrijedit nekako, niđe veze, jesu mu naštetili, sve će sad morat suze brisat milionima...Nije još gotovo.DoeTz je napisao/la: Koji si ti bolesnik druze
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
azmireee vratiiii seeee
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
I ti i tvoj klub ste totalno bitni u BiH nema štaperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Pa sta boli nas kura.c. Bili smo i u drugoj ligi pa se vratili. Nasu ljubav ne kupuju titule ni evrope ni pobjede.perodeformero je napisao/la:ahmad_tz je napisao/la:Evo da te ja citiram kad nece vec niko 5 stranica. Eto primjecen si aj popusti maloperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Postano kroz Forum SportSport.ba app.nazad na marginu
Šteta zbog projekta koji je mogao pokazati da ambiciozan i bogat čovjek može raditi prave stvari u ovoj državi, ali eto na kraju raznorazni likovi kojima ne odgovara da je sve idealno otjeraše još jednog od spasioca BH nogometa. Danas je to bilo u Tuzli, prekosutra će u Zenici, zakosutra u Mostaru, Sarajevu, apsolutno nebitno koji grad "džaba svi smo isti svi smo ista ****".
A sada da se dotaknem navijača Slobode, velika veličina njih je bila mnogo mnogo qurčevita zadnjih pola godine, umislili su da su drugi najbolji klub u BiH, do početka druge polusezone garantujem da bi po priči i Sarajevo prešišali. Sistemsko omalovažavanje Veleža i Želje kao klubova i svih njihovih uspjeha tokom cijele historije oba kluba. Stavljanje u isti koš sa nama nakon 2,3 mjeseca dobrih dešavanja u Slobodi, dosta je to smiješno izgledalo. Barem meni kao navijaču Želje.
Na kraju bi ona "Ko visoko leti nisko pada". Nadam se da će sada dosta zrelije i realnije razmišljati. Mada ja bih iskreno volio da ovo za Azmira nije istina, ovo je jednostavno loša vijest za svakog poštenog i normalnog radnika i ljubitelja Premijer lige i našeg fudbala općenito.
A sada da se dotaknem navijača Slobode, velika veličina njih je bila mnogo mnogo qurčevita zadnjih pola godine, umislili su da su drugi najbolji klub u BiH, do početka druge polusezone garantujem da bi po priči i Sarajevo prešišali. Sistemsko omalovažavanje Veleža i Želje kao klubova i svih njihovih uspjeha tokom cijele historije oba kluba. Stavljanje u isti koš sa nama nakon 2,3 mjeseca dobrih dešavanja u Slobodi, dosta je to smiješno izgledalo. Barem meni kao navijaču Želje.
Na kraju bi ona "Ko visoko leti nisko pada". Nadam se da će sada dosta zrelije i realnije razmišljati. Mada ja bih iskreno volio da ovo za Azmira nije istina, ovo je jednostavno loša vijest za svakog poštenog i normalnog radnika i ljubitelja Premijer lige i našeg fudbala općenito.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ma opusteno, bilo je i mnogo gore kod nas tako da... nije da nismo navikli... ha ya.
-
perodeformero
- Kontakt:
Moj klub je nedosanjani san za kamiondžiju i društvo u Tz, vi da se večeras ugasite niko se ne bi ni pocesao, klub kome je prirodno mjesto na samom dnuSaLL/ihovic je napisao/la:I ti i tvoj klub ste totalno bitni u BiH nema štaperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Bravo, evo banana.perodeformero je napisao/la:Moj klub je nedosanjani san za kamiondžiju i društvo u Tz, vi da se večeras ugasite niko se ne bi ni pocesao, klub kome je prirodno mjesto na samom dnuSaLL/ihovic je napisao/la:I ti i tvoj klub ste totalno bitni u BiH nema štaperodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Pa i da znaš da ne bi. Obostrane zayebancije na temi PL prepucavanja ne računam i to je pisao svako i svašta. To i jeste tema namjenjena za podyebavanja. Al' pojedinci su se na svakoj temi trudili da ismiju i Želju i Velež (kako sam ja to davno rekao, kompleks niže vrijednosti) a prednjačili su @solinas i @staragarda. Tako da mi zbog njih dvojice nije nimalo žao.jovanmaksimovic je napisao/la:mi ne bi trebali sad da budemo kao neki navijaci slobode, koji su se radovali nasim mukama, pa i problemima u velezu... oso sto se desava u slobodi sada, trebamo samo sa strane posmatrati... bez ikakvih komentara... sjeticu se komentara jednog tuzlaka, koji mi je odgovorio "karma is a bitch"... well , so true...
Sa druge strane bilo je i normalnih momaka koji su prije svega gledali samo Slobodu i uživali u njenim uspjesima, i zbog njih mi jeste žao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.