Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

kenan_tm87
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la kenan_tm87 » 23 nov 2015, 21:47

Slo slo slobodo...
FORZA ZELJO

High

Post Postao/la High » 23 nov 2015, 21:49

Kolo od sreće uokoli vrteći se ne pristaje: tko bi gori, eto je doli, a tko doli gori ustaje.

:kafa:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SamoTravnik
Kontakt:

Post Postao/la SamoTravnik » 23 nov 2015, 21:49

Kako se sve vrati kad drugom solis ranu...

miden
Kontakt:

Post Postao/la miden » 23 nov 2015, 21:51

Kvota da FK Sloboda bude prvak je naglo porasla.
Das Ist Walter

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 23 nov 2015, 21:51

Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati

ahmad_tz
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ahmad_tz » 23 nov 2015, 21:52

perodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Evo da te ja citiram kad nece vec niko 5 stranica. Eto primjecen si aj popusti malo

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 21:53

slika
Azmir zprikolicom
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

perodeformero
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la perodeformero » 23 nov 2015, 21:54

ahmad_tz je napisao/la:
perodeformero je napisao/la:Totalno nebitan klub koji nikad ništa nije pretstavljao u Bh fudbalu, malo se digli nazor i niste ni slutili da ćete ono silno pljuvanje po Želji iskihati
Evo da te ja citiram kad nece vec niko 5 stranica. Eto primjecen si aj popusti malo

:tralala: nazad na marginu

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 nov 2015, 21:55

Ajzea je napisao/la:slika
Azmir zprikolicom
Koji si ti bolesnik druze
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

jovanmaksimovic
Kontakt:

Post Postao/la jovanmaksimovic » 23 nov 2015, 21:55

mi ne bi trebali sad da budemo kao neki navijaci slobode, koji su se radovali nasim mukama, pa i problemima u velezu... oso sto se desava u slobodi sada, trebamo samo sa strane posmatrati... bez ikakvih komentara... sjeticu se komentara jednog tuzlaka, koji mi je odgovorio "karma is a bitch"... well , so true...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 23 nov 2015, 21:56

Zalosno.
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 nov 2015, 21:57

DoeTz je napisao/la: Koji si ti bolesnik druze
Ma brate ne svađaj se bezveze s pojedincima, nisu vrijedni, popusti, misle Azmira uvrijedit nekako, niđe veze, jesu mu naštetili, sve će sad morat suze brisat milionima...Nije još gotovo.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2015, 21:57

azmireee vratiiii seeee
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 23 nov 2015, 21:58

I ti i tvoj klub ste totalno bitni u BiH nema šta
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

ahmad_tz
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la ahmad_tz » 23 nov 2015, 21:58

perodeformero je napisao/la:
ahmad_tz je napisao/la:

:tralala: nazad na marginu
Pa sta boli nas kura.c. Bili smo i u drugoj ligi pa se vratili. Nasu ljubav ne kupuju titule ni evrope ni pobjede.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 21:58

Šteta zbog projekta koji je mogao pokazati da ambiciozan i bogat čovjek može raditi prave stvari u ovoj državi, ali eto na kraju raznorazni likovi kojima ne odgovara da je sve idealno otjeraše još jednog od spasioca BH nogometa. Danas je to bilo u Tuzli, prekosutra će u Zenici, zakosutra u Mostaru, Sarajevu, apsolutno nebitno koji grad "džaba svi smo isti svi smo ista ****".

A sada da se dotaknem navijača Slobode, velika veličina njih je bila mnogo mnogo qurčevita zadnjih pola godine, umislili su da su drugi najbolji klub u BiH, do početka druge polusezone garantujem da bi po priči i Sarajevo prešišali. Sistemsko omalovažavanje Veleža i Želje kao klubova i svih njihovih uspjeha tokom cijele historije oba kluba. Stavljanje u isti koš sa nama nakon 2,3 mjeseca dobrih dešavanja u Slobodi, dosta je to smiješno izgledalo. Barem meni kao navijaču Želje.

Na kraju bi ona "Ko visoko leti nisko pada". Nadam se da će sada dosta zrelije i realnije razmišljati. Mada ja bih iskreno volio da ovo za Azmira nije istina, ovo je jednostavno loša vijest za svakog poštenog i normalnog radnika i ljubitelja Premijer lige i našeg fudbala općenito.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 nov 2015, 22:00

Ma opusteno, bilo je i mnogo gore kod nas tako da... nije da nismo navikli... ha ya.

perodeformero
Kontakt:

Post Postao/la perodeformero » 23 nov 2015, 22:02

SaLL/ihovic je napisao/la:
Moj klub je nedosanjani san za kamiondžiju i društvo u Tz, vi da se večeras ugasite niko se ne bi ni pocesao, klub kome je prirodno mjesto na samom dnu

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 nov 2015, 22:03

perodeformero je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:
Moj klub je nedosanjani san za kamiondžiju i društvo u Tz, vi da se večeras ugasite niko se ne bi ni pocesao, klub kome je prirodno mjesto na samom dnu
Bravo, evo banana. :thumbup:

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:03

jovanmaksimovic je napisao/la:mi ne bi trebali sad da budemo kao neki navijaci slobode, koji su se radovali nasim mukama, pa i problemima u velezu... oso sto se desava u slobodi sada, trebamo samo sa strane posmatrati... bez ikakvih komentara... sjeticu se komentara jednog tuzlaka, koji mi je odgovorio "karma is a bitch"... well , so true...
Pa i da znaš da ne bi. Obostrane zayebancije na temi PL prepucavanja ne računam i to je pisao svako i svašta. To i jeste tema namjenjena za podyebavanja. Al' pojedinci su se na svakoj temi trudili da ismiju i Želju i Velež (kako sam ja to davno rekao, kompleks niže vrijednosti) a prednjačili su @solinas i @staragarda. Tako da mi zbog njih dvojice nije nimalo žao.

Sa druge strane bilo je i normalnih momaka koji su prije svega gledali samo Slobodu i uživali u njenim uspjesima, i zbog njih mi jeste žao.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.