Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Beduin » 23 nov 2015, 22:29

Elegant je napisao/la:Izgleda nista od europske Slobode. :urnebes:

Leotar, Gosk, Velez slikathis.

#komesmeta, #prayforaznir
:urnebes: :urnebes: :thumbup:

#prayforpovlacenjeostavke
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 22:31

solinas je napisao/la:Rano se radujete dusmani,vrlo rano.al Bez zajebancije.
Da vam ne polehne,sto bi se reklo
Tuuu si pticooo :lol: :lol:
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 23 nov 2015, 22:32

Evo vidis opet im neko kriv, prodao ih neko nekoj Gabeli i Trebinju, a oni sudbinu imali u svojim rukama jer im je odgovarao i PORAZ jednim golom razlike, ali oni izgubili sa dva gola razlike, u svemu trazite i vidite neke zavjere protiv vas. Skontajte vec jednom da je i do vas, pa eto i u samoj Tuzli nisu se mogli sloziti oko tog Azmira, ali vjerovatno ce te sad i za to optuziti kako vi kazete sarajevsko - skutorsku koaliciju.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 23 nov 2015, 22:32

Sigurno da mi neki solinas i slični neće pokvariti sliku prije svega o Tuzli, pa onda o Fukarama i na kraju Slobodi. Takve imamo na svakom podforumu, služe za sprdnju.

Idealni scenario je da Azmir želi da animira navijače i onu ogromnu većinu koja je na njegovoj strani, čime bi jednom za sva vremena stao u kraj mešetarima i grobarima naše eknomije i sporta. Iskreno se nadam da mu je to cilj i da će Tuzla stati iza njega i rastjerati bagru. Nije Sloboda kriva što je moj Željo pao u prosjek, i ovakve priče treba uvijek podržati, nebitno za koga navijate. Premalo dobrih stvari se dešava u našoj ligi, tako da je ovo pravo osvježenje.

Fukare ne prate svoj klub, ne pružaju podršku kakvu bi trebali i kakva je dostojna lidera na tabeli, posebno kad se uzme u obzir sve što se dešavalo proteklih godina. Od druge lige do jesenje titule u veoma jakoj konkurenciji, ali tribine su preskromno popunjene.

Sad imate šansu da stanete iza svog kluba, znate šta vam slijedi ako je propustite ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 23 nov 2015, 22:33

Ko se raduje ovoj vijesti nek' se upuca... Kad domaci covjek koji voli Slobodu i koja je prva na tabeli digne ruke od nje kako ocekujete da ce neko drugi investirati u Vaš klub ? He **** vam mater zatucanu, sve što vam je preostalo u zivotu je da se radujete tudjoj nesreci ,ocigledno druge srece nemate.
Ova vijest je veliki minus za fudbal u BiH.
Kad je neki potencijalni investitor procita odbit ce ga na prvu , pored tolikih para da se zivcira sa našim uhljupima, pa nije niko lud.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 23 nov 2015, 22:35

Šteta za Husića i Slobodu, a na kraju i za Premijeršip, mada bih postavio pitanje: zašto je Vugdalić išao u Ameriku nekidan http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-i- ... odi/176408? Da dogovore strategiju Husićevog odlaska? :D
Hayley <3

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 23 nov 2015, 22:37

FaraonTM je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga ;) ) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub. Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
Možda vam niko nije davao podršku al' Boga mi niko vas nije blatio na sva zvona. Bilo je rivalstvo kao danas između Želje i Čelika, od utakmice do utakmice se tu i tamo malo prepucavamo i to je to. Vi kada ste se digli tada ste se i osilili i eto na vašu i u nekim segmentima sveukupno našu žalost ispuhali veoma brzo. Što se tiče te x puta prežvakane teme fakat al' fakat nije fazon blatiti Želju i Velež zbog jedne utakmice kada vaš tim nije mogao ništa uraditi u svojih 30. Ispali bi vi svakako kad tad, mislim da vam je to tada bila realnost bez obzira na sve. Imate da blatite hiljadu drugih ljudi prije Želje i Veleža al' je valjda IN kriviti druge a opravdavati sebe.
To je isto tako navijacko prepucavanje, koje je samo vise bolilo jer smo ispali iz lige. Pogotov nakon toga sto ste nam se vi smijali nakon toga, RAja na pocetku i nije nego su napali svoju upravu i igrace. Nije to sve bitno sad, vidis kako si obratio paznju samo na taj dio, ovaj drugi te i ne zanima, a klubovi nam ogromnom brzinom propadaju. Lakse se svadjat i nasladjivat tudjoj nesreci (u to ubrajam sve) nego zajednicki ostvarit neki cilj koji je za dobrobit cijelog BiH fudbala a poguban za grobare koji ce nastavit ukopavat sve redom. Kako ti sutra ocekujes podrsku kad vas zakine savez? Kako ja da ocekujem podrsku za nesto citajuci ove komentare? Jel vidis o cemu ti pricam ? Mi kao ljudi prije svega trebamo prvo razbit taj krug pa se vratit sportskom prepucavanju, jer ovo je sve osim sportsko prepucavanje.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Gator
Kontakt:

Post Postao/la Gator » 23 nov 2015, 22:37

Dosta o negativnoj priči, hajmo malo pozitive

http://m.sportsport.ba/bh_fudbal/proble ... vku/176871

Ajzea
Kontakt:

Post Postao/la Ajzea » 23 nov 2015, 22:37

Koliko za Zebu?
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 23 nov 2015, 22:37

HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko se raduje ovoj vijesti nek' se upuca... Kad domaci covjek koji voli Slobodu i koja je prva na tabeli digne ruke od nje kako ocekujete da ce neko drugi investirati u Vaš klub ? He **** vam mater zatucanu, sve što vam je preostalo u zivotu je da se radujete tudjoj nesreci ,ocigledno druge srece nemate.
Ova vijest je veliki minus za fudbal u BiH.
Kad je neki potencijalni investitor procita odbit ce ga na prvu , pored tolikih para da se zivcira sa našim uhljupima, pa nije niko lud.
+1
iako ja mislim da je ovo patka velika al eto

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 23 nov 2015, 22:38

Ajzea je napisao/la:Koliko za Zebu?
4 boda slj. sezone :D
Nad tobom sunce najljepše sja

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 23 nov 2015, 22:42

badblueboylivno je napisao/la:Šteta za Husića i Slobodu, a na kraju i za Premijeršip, mada bih postavio pitanje: zašto je Vugdalić išao u Ameriku nekidan http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-i- ... odi/176408? Da dogovore strategiju Husićevog odlaska? :D

To nam je zadnja slamka spasa, da se ipak tu nešto kuha, nešto u što niko od nas nije upućen (da neko zna nešto rekao bi sigurno), i da će se sutra-prekosutra opet nastavit po starom, čak i po boljem jer ako je tako Azmir ide na sve il ništa, il on il hijene koje se vrte oko kluba.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 23 nov 2015, 22:43

DoeTz je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
DoeTz je napisao/la:Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga ;) ) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub. Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
Možda vam niko nije davao podršku al' Boga mi niko vas nije blatio na sva zvona. Bilo je rivalstvo kao danas između Želje i Čelika, od utakmice do utakmice se tu i tamo malo prepucavamo i to je to. Vi kada ste se digli tada ste se i osilili i eto na vašu i u nekim segmentima sveukupno našu žalost ispuhali veoma brzo. Što se tiče te x puta prežvakane teme fakat al' fakat nije fazon blatiti Želju i Velež zbog jedne utakmice kada vaš tim nije mogao ništa uraditi u svojih 30. Ispali bi vi svakako kad tad, mislim da vam je to tada bila realnost bez obzira na sve. Imate da blatite hiljadu drugih ljudi prije Želje i Veleža al' je valjda IN kriviti druge a opravdavati sebe.
To je isto tako navijacko prepucavanje, koje je samo vise bolilo jer smo ispali iz lige. Pogotov nakon toga sto ste nam se vi smijali nakon toga, RAja na pocetku i nije nego su napali svoju upravu i igrace. Nije to sve bitno sad, vidis kako si obratio paznju samo na taj dio, ovaj drugi te i ne zanima, a klubovi nam ogromnom brzinom propadaju. Lakse se svadjat i nasladjivat tudjoj nesreci (u to ubrajam sve) nego zajednicki ostvarit neki cilj koji je za dobrobit cijelog BiH fudbala a poguban za grobare koji ce nastavit ukopavat sve redom. Kako ti sutra ocekujes podrsku kad vas zakine savez? Kako ja da ocekujem podrsku za nesto citajuci ove komentare? Jel vidis o cemu ti pricam ? Mi kao ljudi prije svega trebamo prvo razbit taj krug pa se vratit sportskom prepucavanju, jer ovo je sve osim sportsko prepucavanje.
Ja sam već u prvom postu napisao da mi je sveukupno žao što se ovo desilo, pa onda opet sam ponovio u idućem. Pa sam i u ovom sad što si ga citirao isto rekao samo pogledaj bolje. A ovo što si ti prvo citirao se odnosilo na pojedince.

Kada govorimo o podršci, vi od podrške iz Sarajeva, Mostara, Zenice nemate ništa, to morate riješiti vi navijači Slobode, mi ostali vas samo ovako pisano možemo podržati. Isto kao što ni Željo nije imao ništa od podrške ostalih (2004-2009) dok to Željovci nisu uzeli u svoje ruke.

Mislim ne kažem da je ne treba davati, itekako treba al' ovo je sad vaša borba.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 23 nov 2015, 22:44

Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Jedan grad, jedna ljubav!

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 23 nov 2015, 22:44

Chinaglia je napisao/la:slika
slika
Upravo :) Tragedija kao da je Zmaj od Bosne uskrsnuo ;)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 23 nov 2015, 22:45

nek ste vi bili tuzni na svaku turbulenciju u fkz :D
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 23 nov 2015, 22:45

Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Citaj levatu jedan, ko je to od Zeljovaca vas podjebavao, 2 lika u vrh glave.
Zadnja izmjena: MuhamedTM, dana/u 23 nov 2015, 22:48, ukupno mijenjano 1 put.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 23 nov 2015, 22:46

ove slike su još veća furka kad skontaš da je Konjić rođen u Tuzli, pa kao, ajmo biti pozitivni :opaopa:

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 23 nov 2015, 22:47

MuhamedTM je napisao/la:
Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Citaj levatu jedan, ko je to od Zeljovaca vac podjebavao, 2 lika u vrh glave.
U zadnje tri stranice petorica, ostalo nemam zivaca u ovom trenutku da citam, al' sigurno ih ima i tu.
Jedan grad, jedna ljubav!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.