Elegant je napisao/la:Izgleda nista od europske Slobode.
Leotar, Gosk, Velezthis.
#komesmeta, #prayforaznir
#prayforpovlacenjeostavke
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Elegant je napisao/la:Izgleda nista od europske Slobode.
Leotar, Gosk, Velezthis.
#komesmeta, #prayforaznir
Tuuu si pticooosolinas je napisao/la:Rano se radujete dusmani,vrlo rano.al Bez zajebancije.
Da vam ne polehne,sto bi se reklo
To je isto tako navijacko prepucavanje, koje je samo vise bolilo jer smo ispali iz lige. Pogotov nakon toga sto ste nam se vi smijali nakon toga, RAja na pocetku i nije nego su napali svoju upravu i igrace. Nije to sve bitno sad, vidis kako si obratio paznju samo na taj dio, ovaj drugi te i ne zanima, a klubovi nam ogromnom brzinom propadaju. Lakse se svadjat i nasladjivat tudjoj nesreci (u to ubrajam sve) nego zajednicki ostvarit neki cilj koji je za dobrobit cijelog BiH fudbala a poguban za grobare koji ce nastavit ukopavat sve redom. Kako ti sutra ocekujes podrsku kad vas zakine savez? Kako ja da ocekujem podrsku za nesto citajuci ove komentare? Jel vidis o cemu ti pricam ? Mi kao ljudi prije svega trebamo prvo razbit taj krug pa se vratit sportskom prepucavanju, jer ovo je sve osim sportsko prepucavanje.FaraonTM je napisao/la:Možda vam niko nije davao podršku al' Boga mi niko vas nije blatio na sva zvona. Bilo je rivalstvo kao danas između Želje i Čelika, od utakmice do utakmice se tu i tamo malo prepucavamo i to je to. Vi kada ste se digli tada ste se i osilili i eto na vašu i u nekim segmentima sveukupno našu žalost ispuhali veoma brzo. Što se tiče te x puta prežvakane teme fakat al' fakat nije fazon blatiti Želju i Velež zbog jedne utakmice kada vaš tim nije mogao ništa uraditi u svojih 30. Ispali bi vi svakako kad tad, mislim da vam je to tada bila realnost bez obzira na sve. Imate da blatite hiljadu drugih ljudi prije Želje i Veleža al' je valjda IN kriviti druge a opravdavati sebe.DoeTz je napisao/la:Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub. Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
+1HZ_ilidzaa je napisao/la:Ko se raduje ovoj vijesti nek' se upuca... Kad domaci covjek koji voli Slobodu i koja je prva na tabeli digne ruke od nje kako ocekujete da ce neko drugi investirati u Vaš klub ? He **** vam mater zatucanu, sve što vam je preostalo u zivotu je da se radujete tudjoj nesreci ,ocigledno druge srece nemate.
Ova vijest je veliki minus za fudbal u BiH.
Kad je neki potencijalni investitor procita odbit ce ga na prvu , pored tolikih para da se zivcira sa našim uhljupima, pa nije niko lud.
4 boda slj. sezoneAjzea je napisao/la:Koliko za Zebu?
badblueboylivno je napisao/la:Šteta za Husića i Slobodu, a na kraju i za Premijeršip, mada bih postavio pitanje: zašto je Vugdalić išao u Ameriku nekidan http://sportsport.ba/bh_fudbal/husic-i- ... odi/176408? Da dogovore strategiju Husićevog odlaska?
Ja sam već u prvom postu napisao da mi je sveukupno žao što se ovo desilo, pa onda opet sam ponovio u idućem. Pa sam i u ovom sad što si ga citirao isto rekao samo pogledaj bolje. A ovo što si ti prvo citirao se odnosilo na pojedince.DoeTz je napisao/la:To je isto tako navijacko prepucavanje, koje je samo vise bolilo jer smo ispali iz lige. Pogotov nakon toga sto ste nam se vi smijali nakon toga, RAja na pocetku i nije nego su napali svoju upravu i igrace. Nije to sve bitno sad, vidis kako si obratio paznju samo na taj dio, ovaj drugi te i ne zanima, a klubovi nam ogromnom brzinom propadaju. Lakse se svadjat i nasladjivat tudjoj nesreci (u to ubrajam sve) nego zajednicki ostvarit neki cilj koji je za dobrobit cijelog BiH fudbala a poguban za grobare koji ce nastavit ukopavat sve redom. Kako ti sutra ocekujes podrsku kad vas zakine savez? Kako ja da ocekujem podrsku za nesto citajuci ove komentare? Jel vidis o cemu ti pricam ? Mi kao ljudi prije svega trebamo prvo razbit taj krug pa se vratit sportskom prepucavanju, jer ovo je sve osim sportsko prepucavanje.FaraonTM je napisao/la:Možda vam niko nije davao podršku al' Boga mi niko vas nije blatio na sva zvona. Bilo je rivalstvo kao danas između Želje i Čelika, od utakmice do utakmice se tu i tamo malo prepucavamo i to je to. Vi kada ste se digli tada ste se i osilili i eto na vašu i u nekim segmentima sveukupno našu žalost ispuhali veoma brzo. Što se tiče te x puta prežvakane teme fakat al' fakat nije fazon blatiti Želju i Velež zbog jedne utakmice kada vaš tim nije mogao ništa uraditi u svojih 30. Ispali bi vi svakako kad tad, mislim da vam je to tada bila realnost bez obzira na sve. Imate da blatite hiljadu drugih ljudi prije Želje i Veleža al' je valjda IN kriviti druge a opravdavati sebe.DoeTz je napisao/la:Da odgovorim nekima sto se ocito prave glupi, ili mozda to jesu jbg. Sloboda je godinama bila u sranju isto kao Velez kojeg spominjete, ko je nama ikad dao podrsku? (Osim Zenicana) Sto vise neki su se cak spustili toliko nisko da su nas prodali nekoj Gabeli i nekom Trebinju.(Nemojte mi sad pricat imali ste citavu sezonu da se izborite bla bla, imali smo DA i znamo to, svjesni smo svega al isto tako ste i vi imali sansu da birate izmedju Goska, Leotara i Slobode.Klasicna ona ko ce koga nego svoj svoga) Sad kad smo se konacno digli na noge i uspjeli u necemu sto je vecina nas samo sanjala, normalno je da ce bit onih koji ce se nasladjivat tj. vracat zub za zub. Ovo sto se desilo je udar na citav BiH nogomet i svakog onog ko zaista voli i cijeni fudbal u nasoj drzavi a po svemu sudeci malo nas je. Jucer je to bilo Sarajevo, danas trebala bit Sloboda, sutra ko zna... ali ne bitno je da su opet pobijedili grobari ove drzave i ljudi koji samo gledaju svoju guzicu. Zalosno je sta nam rade, svima! Sto je najgore, svi to vide, svi cuju ali niko ne **** ni 5% ha bio to sport ili politika. Svi ste navikli zivjet onako kako vam drugi kazu da je ispravno i dok je god tako ovdje nece bit napretka nit ce ikad biti bolje. Ovaj narod je jednostavno glup, a ovo sve zacaran krug, smijat ce se tudjoj nesreci, docekat ces svoju pa ce oni tebi (zasto bih pomogao nekom, **** to). Sve dok je tako i dok ne budemo imali respekt jedni prema drugima necemo mrdnut s mjesta, vrtit cemo se u krug a ovi grobari ce profitirat od naseg mukom stecenog novca. Zato nastavite, nasladjujte se, sutra cemo mi vama, pa ce doc neko treci. Budite mi pozdravljeni i ostanite ovce, navikli ste.
UpravoChinaglia je napisao/la:
Citaj levatu jedan, ko je to od Zeljovaca vas podjebavao, 2 lika u vrh glave.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
U zadnje tri stranice petorica, ostalo nemam zivaca u ovom trenutku da citam, al' sigurno ih ima i tu.MuhamedTM je napisao/la:Citaj levatu jedan, ko je to od Zeljovaca vac podjebavao, 2 lika u vrh glave.Gifron je napisao/la:Ovo je samo dokaz da su navijaci SELJE najveci primitivci i seljaci u drzavi. Jedno je smijati se rezultatskom neuspjehu i podjebavati ispadanjem iz lige, ali je totalno druga stvar slaviti odlazak covjeka koji je konacno pravilno vodio klub, sa vizijom i idejom i ljubavlju. Kojem nije bilo zao vlastitog novca, a otjerase ga lopovi radi vlastitog interesa. Pa radi takvih nam je i drzava ovakva, cak nas i izbjeglice izbjegavaju. Propadamo nasladjujuci se tudjoj muci i vodeci onom "Nek komsiji crkne krava". Odlazak predsjednika 90% znaci gasenje jednog od najstarijih klubova Bosne i Hercegovine, FK Slobode. Sloboda se nikada nije uspjela snaci u ovoj nakaradnoj drzavi, radi lesinara koji su samo ganjali vlastiti interes, a vi niste nista bolji od njih sa takvim razmisljanjem.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.