FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ooooj Delac mi se prokurcio, trazi mjesecno 100.000 KM platu do 2020 a tek ga zavrsio trajno od Celzija.
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
A sta je s Radovcem jel se oporavio skroz igra li protiv Travnika

Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Bilo bi dobro po nas da propusti i Travnik i kamenjare.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ma nmz Radovac sad istisnuti Rustema a pogotovo Jammala koji se preporodio :opa:
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nema kurcenja kod Jese mogo bi opet neko da propusti utakmicu ahhaha 

Ode nam Puzigaca kod komsija. Bit ce zanimljvilo na derbiju. 
Sent from my LG-H635 using Tapatalk

Jammal is magic njega ne može istjerat nikako , Rustem borbeniji duplo , a i napreduje po pitanju ofanzive . Radovac može bit samo klupiran .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ubitcemo hin po ljevljoj strani djeta mi unrodjenog. Eheh.Evander je napisao/la:Ode nam Puzigaca kod komsija. Bit ce zanimljvilo na derbiju.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Ma treba Melunovica opet dovesti AHHAHA
Ako ode kod kona onda je to ocigledna taktika da se slomi ta lijeva strana kao sto je Moyes uradio kada je sa sobom povukao Fellainija u Man.Utd.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nisu ga zvali ipak..sto ne znaci da nece
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Silovat će ga Koaudio ako bude naš igrač .Naš Obalobjelokošćanin
Puzi ganja Iran, Kazahstan, ako propadne to mogu onda i kone. Svakako dovode propalitete ko Kromacher. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
on je svakako naš igračBesic je napisao/la:Silovat će ga Koaudio ako bude naš igrač .Naš Obalobjelokošćanin

Hoce Brazilci rastemat onu sa OBN sto vrcka samba fazone 

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Dok god nam zabija golove nije naš hebat gaZastone je napisao/la:on je svakako naš igračBesic je napisao/la:Silovat će ga Koaudio ako bude naš igrač .Naš Obalobjelokošćanin

Ćao ja sam Ani i ovo su časovi sambeDerdiyok je napisao/la:Hoce Brazilci rastemat onu sa OBN sto vrcka samba fazone

zato je i naš, uhvatio se našeg mentaliteta šuknut svojimaBesic je napisao/la:Dok god nam zabija golove nije naš hebat gaZastone je napisao/la:on je svakako naš igračBesic je napisao/la:Silovat će ga Koaudio ako bude naš igrač .Naš Obalobjelokošćanin

15 utakmica 4 gola i 3 asistencije za Travnik, ja bih ga ostavio tamo do kraja sezone neka igra i onda na ljeto da se prikljuci ekipi i prodze pripreme sa njima naravno ako Ješić zakljuci da mu je potreban ili ako do tada ne dovede nekog krilnog igraca.
Sarajevo za tebe zivimo neka znaju svi da bicemo ti mi do SMRTI odani.
Idealan igrac za kontre. Kad vodis, zadnjih dvadesetak minuta su njegove. Ova posudba mu je ekstra dosla, dokazao je da se na njega moze racunati.hzkg je napisao/la:15 utakmica 4 gola i 3 asistencije za Travnik, ja bih ga ostavio tamo do kraja sezone neka igra i onda na ljeto da se prikljuci ekipi i prodze pripreme sa njima naravno ako Ješić zakljuci da mu je potreban ili ako do tada ne dovede nekog krilnog igraca.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], riki46, Uvijeknapravojstrani i 37 gostiju.