bht, rtrs...1921 je napisao/la:ima li gdje na internetu snimak finala ?
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
? '. & % ' на " " ", а ртрс ' " " за своје "($, ", " ?)1921 je napisao/la:bht, rtrs...1921 je napisao/la:ima li gdje na internetu snimak finala ?
", на ? ? " " $ траже тај ", ? " '. А ' 100% $ " $ " су ? " " су ? & ?... не ' % - $ поставе " "
Ето ја ' - & $ " " " на $ ", ? ' ' $ то " у $ ?.
& & " ? " ' за то, & се ", ја - $ &...
А ове " о %. Не ' $ ? $ се " ? $ ?...
"" ПУТ ""
Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste!
Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...
Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao...
Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana...
Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam.
Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.
Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.
I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...
Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao...
Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana...
Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.
I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
Treci put castimo
Bilbija sa majicom skroz desno??? jel to on razmislja o povratku 
"TREĆI PUT ČASTIMO"
ево ? $ у ? - ':
http://img20.imageshack.us/img20/9628/0910borackup.jpg
а за све " " $ " $, ево ":
http://rtrs.tv/av/player.php?id=963&x=0
http://rtrs.tv/av/player.php?id=970&x=0
? $ у $ не " ? ? $ се $ ", јер је $ $ $ - на $ $ са ? ? $ ? овај успјех. ? ето то је ' ' "
http://img20.imageshack.us/img20/9628/0910borackup.jpg
а за све " " $ " $, ево ":
http://rtrs.tv/av/player.php?id=963&x=0
http://rtrs.tv/av/player.php?id=970&x=0
? $ у $ не " ? ? $ се $ ", јер је $ $ $ - на $ $ са ? ? $ ? овај успјех. ? ето то је ' ' "
"" ПУТ ""
Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri

"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Masovno samoubistvo ili samoUBOJSTVO,kako ko zeli.RBA 1987 je napisao/la:Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri![]()
EDIT:Evo citam hoce ljudi da se opet igra Superkup utakmica!Izgleda da Zeljeznicaru jos nije dosta!
Treci put castimo
Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ?
Sada uzeli kup i odmah mangupi.
Buci,buci slamcica...Da ciko bonu.suntu jeu je napisao/la:Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ?Sada uzeli kup i odmah mangupi.
Treci put castimo
I ja zaista uzivam citajuci ove njihove teorije zavjere, jos jednom samo da napomenem: UZETI PEHAR KUPA U SARAJEVU NA GRBAVICI GDJE SU TE SVI VEC OTPISALI I PRIJE TOGA OMALOVAZAVALI, OD SVIH NOVINARA PA DO IGRACA I NAVIJACA ZEJEZNICARA (IZUZEV GOSPODINA AMARA OSIMA), NE PROCIJENJIVO!!!tatamata je napisao/la:Masovno samoubistvo ili samoUBOJSTVO,kako ko zeli.RBA 1987 je napisao/la:Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri![]()
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
tatamata je napisao/la:Buci,buci slamcica...Da ciko bonu.suntu jeu je napisao/la:Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ?Sada uzeli kup i odmah mangupi.
Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa. lol Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino.
I tako...
Niste htjeli duplu krunu...Ma kakvi.suntu jeu je napisao/la: Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa.Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino.

Treci put castimo
sta kaze "ај ršći" ha ha ha jesam se ismijao!!!
ej,ko mi je obrisao pjesmu..plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je...samo suye kapi kise i nista vise....
nego ljudovi,moyda je vrjeme da se okrenemo sledecoj tekmi borac'olimpik sarajevo, nedelja 17i30
ocekujem tvrdu tekmu...ovi nasi slavili,malo umorni...
ej,ko mi je obrisao pjesmu..plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je...samo suye kapi kise i nista vise....
nego ljudovi,moyda je vrjeme da se okrenemo sledecoj tekmi borac'olimpik sarajevo, nedelja 17i30
ocekujem tvrdu tekmu...ovi nasi slavili,malo umorni...
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87
"TRECI PUT CASTIMO"
"TRECI PUT CASTIMO"
tatamata je napisao/la:Niste htjeli duplu krunu...Ma kakvi.suntu jeu je napisao/la: Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa.Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino.
![]()
Naravno da želiš kada si već u finalu, pa nismo vi.lol No nije to poenta, poenta je da smo mi vama uzeli prvenstvo i da ste strahovali od nas i u kupu. Naprotiv, već ste halalili kup i gledali u nas kao u kraljeve bh fudbala. Kada sumiram ovu sezonu, sve je kao iz snova, jer je primarni cilj kluba bio izlazak u Evropu.
I šta znači 'hrćeš ? Mogu pretpostaviti, ali prvi put čujem.
svaka cast od srca jos jednom iz grada PRVOG I JEDINOG MOSTARSKOG PRVAKA....tatamata je napisao/la:Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste!![]()
Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao...![]()
Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana...Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam.
Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.
navijaci Zrinjskog su bili 100% uz vas...
bravo BORAC
Zadnja izmjena: plemic1, dana/u 21 maj 2010, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.
Ma ja sam oduševljen, ovo mi popravi ovaj kišovit i ružan dan, stvarno ima da se počnu samoubijati, hahahahah, poslije će biti da su bili u nekoj sekti, a ime sekte "BORAC OSVAJAČ KUPA" hahahahaha, odlično i kako neko reče NEPROCJENJIVO
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Sad kup ispade važniji od prvenstva...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Simpatizer
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.