FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

1921
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la 1921 » 21 maj 2010, 12:22

1921 je napisao/la:ima li gdje na internetu snimak finala ?
bht, rtrs...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 maj 2010, 12:38

1921 je napisao/la:
1921 je napisao/la:ima li gdje na internetu snimak finala ?
bht, rtrs...
? '. & % ' на " " ", а ртрс ' " " за своје "($, ", " ?)

", на ? ? " " $ траже тај ", ? " '. А ' 100% $ " $ " су ? " " су ? & ?... не ' % - $ поставе " "

Ето ја ' - & $ " " " на $ ", ? ' ' $ то " у $ ?.
& & " ? " ' за то, & се ", ја - $ &...

А ове " о %. Не ' $ ? $ се " ? $ ?...
"" ПУТ ""

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 12:46

Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste! :mrgreen:

Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...

Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao... ;)

Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana... ;) Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam. :lol: Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.

Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.

I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
Treci put castimo

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 maj 2010, 12:56

', $ се ' ? " на ту твоју " :D :lol:
за ? $ /, " " ' " " ¥ &:

slika
"" ПУТ ""

caire
Kontakt:

Post Postao/la caire » 21 maj 2010, 13:01

Bilbija sa majicom skroz desno??? jel to on razmislja o povratku :D
"TREĆI PUT ČASTIMO"

EastStand
Kontakt:

Post Postao/la EastStand » 21 maj 2010, 13:08

$ " " позе, & " " ?. :D
"" ПУТ ""

Шајин
Kontakt:

Post Postao/la Шајин » 21 maj 2010, 13:12

ево ? $ у ? - ':
http://img20.imageshack.us/img20/9628/0910borackup.jpg

а за све " " $ " $, ево ":

http://rtrs.tv/av/player.php?id=963&x=0

http://rtrs.tv/av/player.php?id=970&x=0

? $ у $ не " ? ? $ се $ ", јер је $ $ $ - на $ $ са ? ? $ ? овај успјех. ? ето то је ' ' " :D
"" ПУТ ""

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 13:18

Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri :D :D
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 13:21

RBA 1987 je napisao/la:Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri :D :D
Masovno samoubistvo ili samoUBOJSTVO,kako ko zeli. :mrgreen:

EDIT:Evo citam hoce ljudi da se opet igra Superkup utakmica!Izgleda da Zeljeznicaru jos nije dosta! :mrgreen:
Treci put castimo

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 13:24

Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ? :mrgreen: Sada uzeli kup i odmah mangupi.

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 13:28

suntu jeu je napisao/la:Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ? :mrgreen: Sada uzeli kup i odmah mangupi.
Buci,buci slamcica...Da ciko bonu.
Treci put castimo

nasborik
Kontakt:

Post Postao/la nasborik » 21 maj 2010, 13:29

tatamata je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:Uživam čitajući ove nadahnute komentare, pa se ponekad i zapitam jel svi ovi što ovdje pišu vole Borac il su toliko optećeni sa njim, hahahahaha, jao kako boli kako boli, hehehehehe, biće ovdje još malo i pokoji harakiri :D :D
Masovno samoubistvo ili samoUBOJSTVO,kako ko zeli. :mrgreen:
I ja zaista uzivam citajuci ove njihove teorije zavjere, jos jednom samo da napomenem: UZETI PEHAR KUPA U SARAJEVU NA GRBAVICI GDJE SU TE SVI VEC OTPISALI I PRIJE TOGA OMALOVAZAVALI, OD SVIH NOVINARA PA DO IGRACA I NAVIJACA ZEJEZNICARA (IZUZEV GOSPODINA AMARA OSIMA), NE PROCIJENJIVO!!! 8-)
BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 13:35

tatamata je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la:Pa zar niste vi ono bili prvi u premier ligi 5-6 kola unatrag ? Ko je vama prvenstvo pokupio ? :mrgreen: Sada uzeli kup i odmah mangupi.
Buci,buci slamcica...Da ciko bonu.

Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa. lol Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino.

I tako...

tatamata
Kontakt:

Post Postao/la tatamata » 21 maj 2010, 13:37

suntu jeu je napisao/la: Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa. :lol: Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino. :lol:
Niste htjeli duplu krunu...Ma kakvi. ;)

slika
Treci put castimo

radebl
Kontakt:

Post Postao/la radebl » 21 maj 2010, 13:43

sta kaze "ај ršći" ha ha ha jesam se ismijao!!! :D

ej,ko mi je obrisao pjesmu..plavo oko plakalo je,mnogo snova nestalo je...samo suye kapi kise i nista vise....

nego ljudovi,moyda je vrjeme da se okrenemo sledecoj tekmi borac'olimpik sarajevo, nedelja 17i30
ocekujem tvrdu tekmu...ovi nasi slavili,malo umorni... :lol:
nas klub nas grad...samo nama pripada! L'87

"TRECI PUT CASTIMO"

suntu jeu
Kontakt:

Post Postao/la suntu jeu » 21 maj 2010, 13:44

tatamata je napisao/la:
suntu jeu je napisao/la: Pozdrav sa prvog mjesta i nemoj nam puno gledati u leđa. :lol: Ja sretan samo sa ovim značajnijim i priznatijim trofejom najbolje ekipe u državi. Ja sam skroman, skromni vi sa onom pionirskom titulom, svima fino. :lol:
Niste htjeli duplu krunu...Ma kakvi. ;)

Naravno da želiš kada si već u finalu, pa nismo vi.lol No nije to poenta, poenta je da smo mi vama uzeli prvenstvo i da ste strahovali od nas i u kupu. Naprotiv, već ste halalili kup i gledali u nas kao u kraljeve bh fudbala. Kada sumiram ovu sezonu, sve je kao iz snova, jer je primarni cilj kluba bio izlazak u Evropu.
I šta znači 'hrćeš ? Mogu pretpostaviti, ali prvi put čujem.

plemic1
Kontakt:

Post Postao/la plemic1 » 21 maj 2010, 13:48

tatamata je napisao/la:Znate sta,ja sam mislio da ce ovi navijaci kluba,koji nije osvojio kup,sad kad su dobili po guzi,bar malo da se stisaju i da se sklone sa nase teme,ali izgleda da njima treba i da im titulu otmemo,da se spuste! :mrgreen:

Stvarno sam se ismijao nenormalno,citajuci teorije zavjere,pogotovo onom momku,cini mi se "neprilagodjenom",kad je optuzio Schlagera da je namjestio utakmicu...Mislim sta reci nego da mu nadimak oslikava status u drustvu.A ima ih jos slicnih njemu.Drop na primjer,maskota foruma i teme FK Borac...Samo naprijed,niko tebe ne moze zaustaviti da pises sinko!Salu na stranu,trebalo bi takvim sto je on oteti tastaturu...

Ko zna sta bi bilo da je Zeljeznicar osvojio kup,i time duplu krunu!Pa to bi bilo svrsavanje ovuda,ne bi se mogao napisati post.A onda sigurno ne bi bilo price o namjestanju.Na primjer da je Zeljeznicar preokrenuo na 3:2,to nikako ne bi bilo sumnjivo.Kao... ;)

Zamislite vi kako je njima jadnicima,oteli smo im pehar iz ruke.Njima,koji su to cekali kao ozebao sunce...A mi ih ponizili na sred Grbavice,u sred Sarajeva,pred TV kamerama,pred 15 000 ljudi na stadionu,i pred ko zna koliko jos pored malih ekrana... ;) Srce mi je puno kad se sjetim MUKA od 2,3 sekunde kad je Borac dao prvi gol,a o drugom da ne pricam. :lol: Kad se sjetim majica...Pa to cu pricati unucima,kako ste se prosuli.Sad s tim majicama mozete samo WC klorisati,i brisati.Nemojte ih oblaciti smijace vam se ljudi,pogotovo komsije koje navijaju za gospodskiji klub,Sarajevo.

Ne znam samo kako imate obraza pricati da je namjestena utakmica.Umjesto,da vam bude drago,sto se jedan takav mec uopste odigrao u BiH.Sto su ga odigrali klubovi sa tradicijom,sa navijacima,sa gradovima koji ih podrzavaju.Pricaju stariji ljudi da se dugo takva utakmica nije vidjela na ovim prostorima,a vi pljujete po tome.Sramite se,samo vam to mogu reci.

I za kraj samo da kazem.Pitaju neki,sto se radujete osvajanju Kupa BiH,i sto se radujete tituli,kad kazete da vam ne treba?E pa zbog ovoga sto se sad desava.Sto ste nas podcjenjivali,sto ste se dizali u nebesa,sto ste nam se smijali,i najavljivali duplu krunu svi redom,sto ste govorili da necemo prismrditi golu,sto ste govorili da smo kanta za nabijanje,da smo treceligasi,sto bi pola vas za ova dva trofeja dalo sve sto ima,sto vam to toliko znaci,a nama ne,a opet vam otmemo.E u tome ja uzivam u tome mi svi uzivamo...Budite pozdravljeni i slobodno pisite jos nebuloza,lose sam volje,pa da se smijem.
svaka cast od srca jos jednom iz grada PRVOG I JEDINOG MOSTARSKOG PRVAKA....
navijaci Zrinjskog su bili 100% uz vas...
bravo BORAC ;)
Zadnja izmjena: plemic1, dana/u 21 maj 2010, 13:49, ukupno mijenjano 1 put.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 21 maj 2010, 14:10

Ma ja sam oduševljen, ovo mi popravi ovaj kišovit i ružan dan, stvarno ima da se počnu samoubijati, hahahahah, poslije će biti da su bili u nekoj sekti, a ime sekte "BORAC OSVAJAČ KUPA" hahahahaha, odlično i kako neko reče NEPROCJENJIVO
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 maj 2010, 14:22

Sad kup ispade važniji od prvenstva...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Simpatizer
Kontakt:

Post Postao/la Simpatizer » 21 maj 2010, 14:22

slika
HAJ FAJV

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.