Znam da je branio za B tim Barce pa sam otisao na to,ali sad vidjeh da je u Madridu rodjen
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ustvari nisam siguran dali je Reina Katalonac
Znam da je branio za B tim Barce pa sam otisao na to,ali sad vidjeh da je u Madridu rodjen
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
ma kakav katalonac ba, iz amdrida coek 
zar niste rekli par stranica ispred da ni iniesta nije katalonac ili?Wolverine je napisao/la:ma kakav katalonac ba, iz amdrida coek
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
nije, jbg zanio se kolega, a i ja.
pa dobro opet ih ima XD... a koliko tacno igraca iz barce igra na SP??? znam da je na SP prosle godine arsenal ja mislim imao medju najvise ...Wolverine je napisao/la:nije, jbg zanio se kolega, a i ja.
It's not easy being Arsenal fan... but it's hard not to love this team
Da ne idemo dalje od kluba Barce u ekipi za sad 8 igraca Barce, ako dodje Cesc onda devet, komotno se moze napraviti ekipa Barce uz Serga Ramosa na jednom boku (Nek i Real ima prestavnica) i Capdvila na drugom i imamo cjelu ekipu.
Hipoteticki:
Valdes/ Sergio - Pique - Puyol - Capdevilla/ Sergio - Cesc - Xavi - Iniesta/ Villa - Pedro
i kad bi jos izveo ovakav sastav u jednoj tekmi ludilo bi bilo
Hipoteticki:
Valdes/ Sergio - Pique - Puyol - Capdevilla/ Sergio - Cesc - Xavi - Iniesta/ Villa - Pedro
i kad bi jos izveo ovakav sastav u jednoj tekmi ludilo bi bilo
Mes Que Un Club
15 igrača Barce ide na SP:sin3x je napisao/la:pa dobro opet ih ima XD... a koliko tacno igraca iz barce igra na SP??? znam da je na SP prosle godine arsenal ja mislim imao medju najvise ...
Španija - Valdes, Pique, Puyol, Xavi, Villa, Iniesta, Busquets i Pedro
Meksiko - Marquez i Dos Santos
Francuska - Henry i Abidal
Argentina - Messi
Brazil - Dani Alves
Obala Slonovače - Yaya Toure
"La deuda es de 489 millones"
pa vi zaduzeniji od Reala
i ti vjerujes svemu i svakome...Casillas je napisao/la:"La deuda es de 489 millones"
moracemo prodat messija, xavia, mozda i inijestu a kontamo da prodamo i vilju. Jest da smo ga platitli 40 mil a prodacemo ga za 15 da pokrijemo gubitke. Sad i meni vjerujes
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
- -Paja
- Kontakt:
Lijepo je vidjeti ovaj dug to je muzika za moje usi, uostalom vec postaje jasno da je AW ponovo izasao kao pobjednik i da je dobio bitku za Fabregasa!
Dio Arsenala
dobro pametnjakoviću sve nam je jasno-Paja je napisao/la:Lijepo je vidjeti ovaj dug to je muzika za moje usi, uostalom vec postaje jasno da je AW ponovo izasao kao pobjednik i da je dobio bitku za Fabregasa!
.

daleko najgori dres zadnjih godina.
ovaj nike nije normalan vise. sta uradise od intera, uniteda i juventusa, i sada barce
ovo su mi najljepsi bili dresovi barcini ova metalik sivaWolverine je napisao/la:
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
'Nemojte kupovati Cesca, ionako smo previše dužni'
Klub mora funkcionirati, a nastavimo li ovako, mi nećemo dugo. Pa dužni smo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone.
Moramo biti pažljivi i dobro procijeniti situaciju jer financijski ne stojimo dobro. Upravo suprotno, dužni smo gotovo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone Sandro Rosell.
Vjerojatno budući Barcin predsjednik upozorio je sve u klubu da pripaze u ovom prijelaznom roku jer bi svojim 'pijanim kupovanjem' vrlo lako mogli uništiti sve što su stvarali posljednjih godina. Klub ionako duguje ogromne svote novca, a glavni problemi nastali su nakon kupovine Zlatana Ibrahimovića, Thierryja Henryja i Dimitra Čigrinskog. Sve se pogoršalo nedavnim dovođenjem Davida Ville iz Valencije za 40 milijuna eura, a najava Cesca Fabregasa, za kojeg je Arsenal rekao da ga ne pušta za manje od 80 milijuna eura, sigurno ne bi popravila financijsku situaciju.
- Naravno da svake godine moramo nadograditi momčad, no isto tako moramo voditi računa i o ekonomskoj situaciji. Klub mora funkcionirati, moramo preživjeti, a nastavimo li ovako, nećemo dugo - zaključio je Rosell.
Klub mora funkcionirati, a nastavimo li ovako, mi nećemo dugo. Pa dužni smo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone.
Moramo biti pažljivi i dobro procijeniti situaciju jer financijski ne stojimo dobro. Upravo suprotno, dužni smo gotovo 500 milijuna eura, rekao je kandidat za predsjednika Barcelone Sandro Rosell.
Vjerojatno budući Barcin predsjednik upozorio je sve u klubu da pripaze u ovom prijelaznom roku jer bi svojim 'pijanim kupovanjem' vrlo lako mogli uništiti sve što su stvarali posljednjih godina. Klub ionako duguje ogromne svote novca, a glavni problemi nastali su nakon kupovine Zlatana Ibrahimovića, Thierryja Henryja i Dimitra Čigrinskog. Sve se pogoršalo nedavnim dovođenjem Davida Ville iz Valencije za 40 milijuna eura, a najava Cesca Fabregasa, za kojeg je Arsenal rekao da ga ne pušta za manje od 80 milijuna eura, sigurno ne bi popravila financijsku situaciju.
- Naravno da svake godine moramo nadograditi momčad, no isto tako moramo voditi računa i o ekonomskoj situaciji. Klub mora funkcionirati, moramo preživjeti, a nastavimo li ovako, nećemo dugo - zaključio je Rosell.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
ovako su ubjedljivo najjaci klub na svijetu koji ce im ku..c fabregas =? prodati visak a ima ga dosta i izmiriti bar pola duga oni jos kupuju bez potrebe
izgleda od ovih velikana samo Valencia pametno razmislja 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Rossel preserava sa ovim,ovo je izjavio cisto radi toga jel mu smeta sto Laporta sada dovodi igrace,nemogu se ljudi organiski i ovo je cisto Rosselov udar na Laportu,kako Rossel prica o dugovima taj covjek kada dodje ce dovoditi sve same super zvijezde pa cemo ga onda pitati koliko je dug...
Nego svidja mi se ovaj zeleni dres za malog zelenog
Navodno je odbijene ponuda Chelsea za Toure ponuda je bila 20 mil,ali iz Barce traze 25

Nego svidja mi se ovaj zeleni dres za malog zelenog
Navodno je odbijene ponuda Chelsea za Toure ponuda je bila 20 mil,ali iz Barce traze 25

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Domači dres je bar meni najljepši dres poslednjih godina, dok gostujoči je poseban.

Šta se tiče duga...hmmm...to je izbacio Rosell, odkud mu taki podatki neznam, ali jedno se zna, da Rosell želi pokazati Laportu a pogotovo Ferrera i Inglu na izborima u slabom svijetlu. I sam zna, da bi mu Cesc na izborima mogao biti velika prevaga i počeo je igrati prljavu igru i ako mu Laporta uzme Cesca, bi možda napravio veliku uslugu Ferreru. Poznato je da Rosell več odavno pljuje po svem što Laporta napravi, a bilo bi mu pametnije da se okrene prema tome kako bi nastavio gdje je Laporta stao i da popravlja njegove greške. Dok mi je bio favorit poslednjih mjeseci se mi je sa zadnjim komentarima puno zamjerio. I da je klub u takom dugu ko što on govori, neradi se tako da izneseš podatke prije izbora, ako bi bio čovjek bi napravio kad bi ako bi postao predsjednik kao što je napravio i Laporta kad je pobjedio na izborima. Sa mog stanja gledanja, kao navijača je ovaj komentar Rosella jedno obično sr****. Sigurno nešto duga imamo ali ja bi očekivao bar 3-4 puta manje brojke, pogotovo zbog velikih uspjeha i velikih finančnih inekcija poslednjih godina.
Villu je ja na NC pozdravilo oko 35.000 ljudi. Na press konferenciji je rekao da če dati "život" za Barcu i da se veseli konkurencije u napadu Barce, te misli da bi se on i Ibra mogli slagati na terenu. Txiki je još jednom više na press konferenciji potvrdio da Ibra ostaje i da nije na prodaju. Dok je Laporta za Cesca još jednom ponovio, da je Cesc izrazio veliku želju da ove godine dodje na NC, ali ima više godina još ugovora sa Arsenalom, tako da opet oni odlučuju o njegovoj sudbini. Svakako če učiniti sve, da ga dovedu.

Šta se tiče duga...hmmm...to je izbacio Rosell, odkud mu taki podatki neznam, ali jedno se zna, da Rosell želi pokazati Laportu a pogotovo Ferrera i Inglu na izborima u slabom svijetlu. I sam zna, da bi mu Cesc na izborima mogao biti velika prevaga i počeo je igrati prljavu igru i ako mu Laporta uzme Cesca, bi možda napravio veliku uslugu Ferreru. Poznato je da Rosell več odavno pljuje po svem što Laporta napravi, a bilo bi mu pametnije da se okrene prema tome kako bi nastavio gdje je Laporta stao i da popravlja njegove greške. Dok mi je bio favorit poslednjih mjeseci se mi je sa zadnjim komentarima puno zamjerio. I da je klub u takom dugu ko što on govori, neradi se tako da izneseš podatke prije izbora, ako bi bio čovjek bi napravio kad bi ako bi postao predsjednik kao što je napravio i Laporta kad je pobjedio na izborima. Sa mog stanja gledanja, kao navijača je ovaj komentar Rosella jedno obično sr****. Sigurno nešto duga imamo ali ja bi očekivao bar 3-4 puta manje brojke, pogotovo zbog velikih uspjeha i velikih finančnih inekcija poslednjih godina.
Villu je ja na NC pozdravilo oko 35.000 ljudi. Na press konferenciji je rekao da če dati "život" za Barcu i da se veseli konkurencije u napadu Barce, te misli da bi se on i Ibra mogli slagati na terenu. Txiki je još jednom više na press konferenciji potvrdio da Ibra ostaje i da nije na prodaju. Dok je Laporta za Cesca još jednom ponovio, da je Cesc izrazio veliku želju da ove godine dodje na NC, ali ima više godina još ugovora sa Arsenalom, tako da opet oni odlučuju o njegovoj sudbini. Svakako če učiniti sve, da ga dovedu.

- -Paja
- Kontakt:
Haha ma ja garant laze haha nema, dugovi ce kad tad doci na naplatu. Cuj 3-4 puta je manji zbog uspjeha haha pa United je imao iste te uspjehe da ne govorim o tome kako se radi o bogatijem klubu od Barcelone i klubu koji ima jace sponzore pa su opet oko 800 miliona funti duzni.
Muzika za moje usi!
Muzika za moje usi!
Dio Arsenala
Evo paja patak opet pokazuje da je odličan u tom da iz sebe praviš ovcu na forumu. Rekao sam da realno očekivam da su dugovi 3-4x manji u klubu, jer znam kad je Laporta prije nekoliko godina unazad iznio podatke o dugu je bio dug puno manji neg sad ko što kaže Rosell. I valjda je čudno da poleg svih uspjeha, povečanja marketinga, tv prava i svega da se dug smanjuje, ko što svake godine Laporta i njegova financijska ekipa su prikazivali a ne da se puno povečava.
- majestic24
- Kontakt:
Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.