Hipoteticki:
Valdes/ Sergio - Pique - Puyol - Capdevilla/ Sergio - Cesc - Xavi - Iniesta/ Villa - Pedro
i kad bi jos izveo ovakav sastav u jednoj tekmi ludilo bi bilo
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
15 igrača Barce ide na SP:sin3x je napisao/la:pa dobro opet ih ima XD... a koliko tacno igraca iz barce igra na SP??? znam da je na SP prosle godine arsenal ja mislim imao medju najvise ...
i ti vjerujes svemu i svakome...Casillas je napisao/la:"La deuda es de 489 millones"
pa vi zaduzeniji od Reala
dobro pametnjakoviću sve nam je jasno-Paja je napisao/la:Lijepo je vidjeti ovaj dug to je muzika za moje usi, uostalom vec postaje jasno da je AW ponovo izasao kao pobjednik i da je dobio bitku za Fabregasa!

ovo su mi najljepsi bili dresovi barcini ova metalik sivaWolverine je napisao/la:

fabregas ispred inieste?majestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.