FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

Vjeruj!
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la Vjeruj! » 21 maj 2010, 16:59

:lol:
450mil. funti duga :lol:
Jos da je pojedincima znati sta znaci budget i koliko je 450mil. funti, al' eto.
Lijepo ce biti gledati kako ovaj "klub" nestaje, a sa njim i "navijaci".
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

amertiger
Kontakt:

Post Postao/la amertiger » 21 maj 2010, 17:05

majestic24 je napisao/la:
amertiger je napisao/la:Ja ne znam jestel vi glupi ili necete da razmislite glavom, IBRAHIMOVIC NECE OTICI IZ BARCELONE U OVOM PRELAZNOM ROKU 100%
jesi bio na razgovoru s Laportom???
Mozda i jesam ali vjeruj mi da se on ne pita oko toga, da si bolje informisan znao bi o cemu pricam
Mes Que Un Club

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 21 maj 2010, 17:05

ovo ne kontam ...

Pjeva Mitar Miric na Nou Campu: "...Ne moze nam niko nista, jaci smo od sudbine, mogu samo da nas mrze oni sto nas ne vole..."

vjerovatno misli na nasu pjesmu u Madridu nakon brodoloma luzera od 2:6 :? :? :? :?
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 21 maj 2010, 17:06

Vjeruj! je napisao/la::lol:
450mil. funti duga :lol:
Jos da je pojedincima znati sta znaci budget i koliko je 450mil. funti, al' eto.
Lijepo ce biti gledati kako ovaj "klub" nestaje, a sa njim i "navijaci".
mi ako nestanemo ne znam onda sta ce biti sa vasim luzerskim klubom
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 21 maj 2010, 17:08

Arsenal e samoodrziv, za razliku o pojedinih klubova koji posluju u minusu, a medu kojima je i Barca. :lol:
Zamolio bih sve nenavijace Arsenala da ne komentarisu moje postove jer nemam namjeru da diskutujem sa istim, posto im je jedini cilj da me isprovociraju!

no limit
Kontakt:

Post Postao/la no limit » 21 maj 2010, 17:11

Ma ova sranja za dugove citam od 96 hahah pustite se te price Arsenal ovo Arsenal ovo,koliko su jaki da im svakakva suga otme igrace i to nnajbolje nikad od njih velik tim nece biti!

Vjeruj!
Kontakt:

Post Postao/la Vjeruj! » 21 maj 2010, 17:15

Kolika ste onda tek vi suga, kad vas Kapiten ladno ignorise?! :lol:

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 21 maj 2010, 17:25

Vjeruj! je napisao/la:Kolika ste onda tek vi suga, kad vas Kapiten ladno ignorise?! :lol:

evo kopirat cu tvoj post da ga poslije ne trazim po forumu, kad tvoj kapiten doleprsa na NC ;) ;)

da vidim hoces onda tako da cvrkuces :D :D

al nemoj onda da mi se izgubis bez traga :D
Por que ? Por que somos los mejores...

omgmessi
Kontakt:

Post Postao/la omgmessi » 21 maj 2010, 17:32

Vjeruj! je napisao/la:Kolika ste onda tek vi suga, kad vas Kapiten ladno ignorise?! :lol:
Jel potreban ijedan komentar na ovo glupo pitanje? Neznam jestel svi fanovi na ovom forumu Arsenala takvi ko ti i paja patak, al meni se čini da se bar vama još guzica nije ohladila od deranja na NC, jer upravo od tad ste najglasniji. Arsenal mi je uvijek bila simpatična ekipa, ali kad čitam vaše komentare mi dodje slabo. Bilo bi pametnije da se okrenute svojoj temi i ne zailazite previše ovamo, al znamo da vas najviše brine Cesc, zato ste nonstop ovdje.

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 maj 2010, 17:54

Sto se tice dresova,meni se svidjaju,pogotovo ovaj domaci,dramaaaa dobar.Na gostujuci cemo se morati malo naviknut,nije los.

Znaci,Villa predstavljen,broj 7.Kako mi je drago :D

Evo,ako neko nije gledao predstavljanje :

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: nidjo_barca, dana/u 21 maj 2010, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

Genghis
Kontakt:

Post Postao/la Genghis » 21 maj 2010, 17:55

Koliko god mi krivo bilo, igrač veličine Ville je zaslužio da igra nekoliko sezona u velikom klubu, kakav moja Valencia nažalost nije.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★

Juventus (32) ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
Sebastian Vettel (4) ¤ ¤ ¤ ¤
Jose Mourinho (7+4+1+2) + * # + ★ + + * + + * ★ * +

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 21 maj 2010, 18:13

sjajan potez Laporte dovođenjem Ville..Barsi je i trebao jedan ovakav egzekutor :D ..sad se treba okrenuti Fabregasu te jednom stoperu i to bi bilo to.. :D visca Barsa..
1974---1975---1976---2001---2013---2020

bubimir
Kontakt:

Post Postao/la bubimir » 21 maj 2010, 19:50

Wolverine je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.

Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom

------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
fabregas ispred inieste? :lol:
a yaya toure?
mes que un club

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 maj 2010, 20:42

bubimir je napisao/la:
Wolverine je napisao/la:
majestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.

Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom

------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
fabregas ispred inieste? :lol:
a yaya toure?
valjda je uracuno da je otiso za fabregasa. inace je i on bolji od mascherana.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 maj 2010, 20:50

http://www.sport.es/galerias.asp?idioma ... 38&index=0

igraci u novim dresovima. pa, i nije lsoe na igracima.

catalonia
Kontakt:

Post Postao/la catalonia » 21 maj 2010, 21:42

ma moćni su i ovi dresovi ali nekako su mi oni žuti sto smo imali prošle sezone najbolji a slične smo imali i 2006.
.

Wolverine
Kontakt:

Post Postao/la Wolverine » 21 maj 2010, 21:43

pretprosle ;)

a ono iz 2005/06 nisu bili zuti, nego fluorscentna zeleno-zuta :mrgreen:

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 21 maj 2010, 22:17

Meni se dresovi svidjaju,predobri su.

Da se prisjetimo malo :D

slika
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 22 maj 2010, 11:03

Ozlijedio se Leo Messi
Najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi napustio je u petak prije vremena trening argentinske reprezentacije zbog ozljede koljena...
Argentinski izbornik Diego Maradona je na treningu u Ezeizi odlučio podijeliti igrače u dvije momčadi, a vrlo brzo nakon početka dvoboja došlo je do sudara između Messija i Javiera Mascherana.

Lošije je prošao napadač Barcelone koji je najprije nekoliko minuta sjedio na terenu, okružen liječnicima, a zatim je u njihovoj pratnji odšepao u svlačionicu.

Zasad nema podrobnijih informacija o stanju Messijeva desnog koljena, a više bi trebalo biti poznato tijekom subote.

Argentina se u Ezeizi priprema za skorašnje Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici (11. lipnja - 11. srpnja).

:o :o :o :o

make
Kontakt:

Post Postao/la make » 22 maj 2010, 11:12

"Ne treba strahovati za Messija, sudar nije bio ozbiljan"
Svijetom je u petak navečer prostrujila vijest zbog koje je cijela Argentina dovedena pred paničan strah. Naime, na treningu reprezentacije se povrijedio Lionel Messi.

Diego Armando Maradona (Foto: Reuters)
Najbolji svjetski nogometaš se, odrađivajući trening, žestoko sudario s kolegom Javierom Mascheranom, a deblji kraj u tom duelu je izvukao igrač Barcelone, koji je jedno vrijeme ležao, a potom uz šepanje napustio teren.

Najtamnije prognoze odmah su dovele u pitanju njegovo zdravstveno stanje, no vrlo brzo su svi "gaučosi" mogli odahnuti.

"Strah je bio daleko veći nego što je trebao biti. Naravno, svi smo se preplašili, ja također, ali na sreću stvar nije ozbiljna", izreferirao je selektor Argentine Diego Maradona.

"Bio sam im okrenut leđima kada se to dogodilo. Nisam vidio duel, ali očito su se nešto jače sudarili koljenima. Messi je prošao gore, ali ozbiljnih oštećenja nema. Evo, ako bude želio igrati već u ponedjeljak protiv Kanade može istrčati na teren. Ljekari su rekli da nema prepreke za to, ali pitat ću Messija želi li to ili uzeti još koji dan pauze. Ma, jedino je bitno da je s njim sve u redu", završio je selektor jednog od favorita skorašnjeg Svjetskog prvenstva na jugu Afrike.

evo naletih i na drugu vijest...

dobro jeeeeeee

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 2 gosta.