450mil. funti duga
Jos da je pojedincima znati sta znaci budget i koliko je 450mil. funti, al' eto.
Lijepo ce biti gledati kako ovaj "klub" nestaje, a sa njim i "navijaci".
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Mozda i jesam ali vjeruj mi da se on ne pita oko toga, da si bolje informisan znao bi o cemu pricammajestic24 je napisao/la:jesi bio na razgovoru s Laportom???amertiger je napisao/la:Ja ne znam jestel vi glupi ili necete da razmislite glavom, IBRAHIMOVIC NECE OTICI IZ BARCELONE U OVOM PRELAZNOM ROKU 100%
mi ako nestanemo ne znam onda sta ce biti sa vasim luzerskim klubomVjeruj! je napisao/la:![]()
450mil. funti duga![]()
Jos da je pojedincima znati sta znaci budget i koliko je 450mil. funti, al' eto.
Lijepo ce biti gledati kako ovaj "klub" nestaje, a sa njim i "navijaci".
Vjeruj! je napisao/la:Kolika ste onda tek vi suga, kad vas Kapiten ladno ignorise?!
Jel potreban ijedan komentar na ovo glupo pitanje? Neznam jestel svi fanovi na ovom forumu Arsenala takvi ko ti i paja patak, al meni se čini da se bar vama još guzica nije ohladila od deranja na NC, jer upravo od tad ste najglasniji. Arsenal mi je uvijek bila simpatična ekipa, ali kad čitam vaše komentare mi dodje slabo. Bilo bi pametnije da se okrenute svojoj temi i ne zailazite previše ovamo, al znamo da vas najviše brine Cesc, zato ste nonstop ovdje.Vjeruj! je napisao/la:Kolika ste onda tek vi suga, kad vas Kapiten ladno ignorise?!
a yaya toure?Wolverine je napisao/la:fabregas ispred inieste?majestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
valjda je uracuno da je otiso za fabregasa. inace je i on bolji od mascherana.bubimir je napisao/la:a yaya toure?Wolverine je napisao/la:fabregas ispred inieste?majestic24 je napisao/la:Zna Guardiola sta radi. Mislim da je ovo znak da Ibro odlazi,al et. Vidjet cemo ipak. Nevjerujem da ce u onoj vasoj formaciji Villa igrati na krilu,vec ce biti najistureniji. Svojim igrama Pedro je zasluzio da bude u prvih 11 i kad dodamo tu jos Messija,to ce biti trojac u napadu. Nevjerujem da ce Ibro zeljeti sjediti na klupi. Cak se vise mozette pouzdati u Krkica.
Sto se tice dovodjenja fabregasa,i to mi je malo sumnjivo. Vezni red sa Xavijem,Iniestom i Fabregasom nemoze biti. Jer oni jesu jaki,al u napadu. Al su u razbijanju napada losi. Znaci,tu ce trebati jedan destruktivac. Busqest nije bog zna sta ,al moze za klupe biti. Tu bi def najbolje se snasao Mascherano. Zamislite ovaj vezni red i s ovim napadom
------Mascherano-----Xavi--------
----------------Fabregas-----------
Messi---------Villa-----------Pedro
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.