FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
@Solinas
Imas PP..
Ima li ko kakav info,moze i na pp..
Imas PP..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Vidjet' ćemo za SBB...tuzlak1987 je napisao/la:Kada se bude razmatralo za Slobodu novac, SDA i SBB protiv milion posto.. Koliko god nam SDP bio los opet je pored TZ alternative, boss i tih sitnih najveci adut..

Eno gore info, ako treba mogu ponovo copy/paste.harry_90 je napisao/la:@Solinas
Imas PP..
🔴⚫️
De opustite se ljudi ba koji vam je ****.Skver je napisao/la:Eno gore info, ako treba mogu ponovo copy/paste.harry_90 je napisao/la:@Solinas
Imas PP..

"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- SRSlavinovici
- Kontakt:
Znaci, Sloboda ce svojom igrom da bude prvak bez obzira na pizdarije?! 

FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.
Nisam hteo citati,jer sam mislio da je ovo isti text kao sto sam procitao na jednom portalu,slican pocetak..Skver je napisao/la:@harry_90 Evo podebljao sam.....jel bolje?
Valjda ne ostane samo na slutnji

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Moraju malo dramaturgije ubaciti....malo zapleta, pa kulminacija i krajharry_90 je napisao/la:Nisam hteo citati,jer sam mislio da je ovo isti text kao sto sam procitao na jednom portalu,slican pocetak..Skver je napisao/la:@harry_90 Evo podebljao sam.....jel bolje?
Valjda ne ostane samo na slutnji

🔴⚫️
Ma ostaje covjek.eno target se napio i oduzeo u kafani.
Slao slike jojjj dobre matorkeeee
Samo ne rece pizda dje kafana
Slao slike jojjj dobre matorkeeee

Samo ne rece pizda dje kafana

"Modra boja,na bijelome platnu,
Resad Mamela ,radio prenos tekme iz Prijedora obezbjedjen
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)
Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima

NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Ja sam sreo u Zenici na tekmi BiH,druga koji radi u opcini.I pito ga,kako je faraon reagovao na zvizduke.Kaze,5 dana je bio na kocki secera i vodiMortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.

Eh sad,novo nesto.
Sad sam dobio info,navodno cijela je furtutma bila oko zadnje dvije transe za klub(60 000,piso sam u pp da je Vedran to stopiro).To je taj nesporazum!!!Mi ovde palamudimo o reprogramu,nidje veze!I uplacene su obadvije transe od opcine,juce.
Da li je samo to problem,vidit cemo u narednim danima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Puno je to para da bi načelnik sam odlučio. Znači, ne zavisi samo od načelnika . Vjerovatno postoje pravilnici, kad smije potpisivati sam, a kad treba tražiti saglasnost. . . . .I u državnim firmama, direktor ima ograničenje na iznos (do 10 000,00 KM po projektu), a preko toga uošte nije ovlašten da potpisuje . . .znači, treba posjetiti mnoge ljude, a ne samo načelnika. Pravimo pritisak na pogrešnom mjestu. Suparničke stranke će jedva dočekati da kažu, nije dao načelnik jer računaju na naše neznanje, a oni koji su direktno krivi, ostaju nedodirnuti. SDP nema većinu (11 od 31) i neće moći izglasati i pored najbolje volje. Nije da ih branim, ali treba ići kako treba i prozivati koga trebaMortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Da ne pričamo da i unutar SDP ima ljudi kojima se jeebe za Slobodom . ..
Vezano za dnevni red jucerasnje sjednice info sam dobio od novinara koji mi je prenio tu vijest. Kasnije se cujem sa jednim od vijećnika koji mi je dao totalno drugi info koji se na kraju ispostavio kao relevantan. Jos jedanput, znaci Čelni ljudi Tuzle danas ili u ponedjeljak ce se sastati sa predstavnicima Slobode+predstavnicima klubova OV Tuzla. Bice u medijima, znaci veliki sastanak kod Faraona gdje ce biti prisutni svi predstavnici medija.SARS je napisao/la: zatim dodje frajer baci patku kako se danas raspravlja o Slobodi na vijecu kad na kraju nikako i nema te tacke...Tako da sto se tice ovog foruma ovdje ti je sve rekla kazala a istina je sasvim drugacija
Gadonačelnik neće sam odlučiti, ali on treba potpisati, na njemu je da sjedne sa stranačkim kolegom predsjednikom Gradskog vijeća Jozom Nišandžićem i izlobira sta treba da bi se na Vijecu donijela valjana odluka.
Svakako adresa je jasna ZAVNOBiH-a 11, 75000 Tuzla, BiH tu sjede i Gradonačalnik ali i rukovodeći Gradskog vijeća, zašto je to teško razumjeti, to je jedino i pravo mjesto na kojem treba tražiti rješenje problema.
Najvažnije je u nedjelju napunit istok, a JOŠ VAŽNIJE ne treba na tome stati, tj. treba vršiti pritisak sve dok se ne ispune naši zahtjevi i to na gore navedenoj adresi...
Svakako adresa je jasna ZAVNOBiH-a 11, 75000 Tuzla, BiH tu sjede i Gradonačalnik ali i rukovodeći Gradskog vijeća, zašto je to teško razumjeti, to je jedino i pravo mjesto na kojem treba tražiti rješenje problema.
Najvažnije je u nedjelju napunit istok, a JOŠ VAŽNIJE ne treba na tome stati, tj. treba vršiti pritisak sve dok se ne ispune naši zahtjevi i to na gore navedenoj adresi...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
eto sad ovo je idealna prilika, ako bude u ponedjeljak sastanak, tu se onda treba vršiti pritisak i ispred prostorija u kojim se bude sastančilo, bez nasilja, ali galamom i brojnošću, ne smijemo ostati nijemi na ovo i treba iskoristiti priliku i ne dat im da dišu, nneka rade pod stresomkrmpotich je napisao/la:Vezano za dnevni red jucerasnje sjednice info sam dobio od novinara koji mi je prenio tu vijest. Kasnije se cujem sa jednim od vijećnika koji mi je dao totalno drugi info koji se na kraju ispostavio kao relevantan. Jos jedanput, znaci Čelni ljudi Tuzle danas ili u ponedjeljak ce se sastati sa predstavnicima Slobode+predstavnicima klubova OV Tuzla. Bice u medijima, znaci veliki sastanak kod Faraona gdje ce biti prisutni svi predstavnici medija.SARS je napisao/la: zatim dodje frajer baci patku kako se danas raspravlja o Slobodi na vijecu kad na kraju nikako i nema te tacke...Tako da sto se tice ovog foruma ovdje ti je sve rekla kazala a istina je sasvim drugacija

Ovaj smrdo je najveći kočničar i on blokira cijelu priču
Propali kosarkas bez zrna talenta koji lijeci svoje frustracije kroz prćiju zvana OKK:

Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
Niko, niko, samo Sloboda
-
- Kontakt:
De nam slikaj ziv biokatarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.