FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

harry_90
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2015, 00:18

@Solinas

Imas PP..

Ima li ko kakav info,moze i na pp..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2015, 00:20

tuzlak1987 je napisao/la:Kada se bude razmatralo za Slobodu novac, SDA i SBB protiv milion posto.. Koliko god nam SDP bio los opet je pored TZ alternative, boss i tih sitnih najveci adut..
Vidjet' ćemo za SBB... :kafa:

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 nov 2015, 00:21

harry_90 je napisao/la:@Solinas

Imas PP..

Eno gore info, ako treba mogu ponovo copy/paste.
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 00:23

Skver je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:@Solinas

Imas PP..

Eno gore info, ako treba mogu ponovo copy/paste.
De opustite se ljudi ba koji vam je ****. :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 27 nov 2015, 00:26

Znaci, Sloboda ce svojom igrom da bude prvak bez obzira na pizdarije?! :)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 nov 2015, 00:27

@harry_90 Evo podebljao sam.....jel bolje?
🔴⚫️

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 27 nov 2015, 00:33

Skver je napisao/la:@harry_90 Evo podebljao sam.....jel bolje?
Nisam hteo citati,jer sam mislio da je ovo isti text kao sto sam procitao na jednom portalu,slican pocetak..

Valjda ne ostane samo na slutnji ;)
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 nov 2015, 00:36

harry_90 je napisao/la:
Skver je napisao/la:@harry_90 Evo podebljao sam.....jel bolje?
Nisam hteo citati,jer sam mislio da je ovo isti text kao sto sam procitao na jednom portalu,slican pocetak..

Valjda ne ostane samo na slutnji ;)
Moraju malo dramaturgije ubaciti....malo zapleta, pa kulminacija i kraj ;).
🔴⚫️

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 00:41

Ma ostaje covjek.eno target se napio i oduzeo u kafani.
Slao slike jojjj dobre matorkeeee :tokralju:
Samo ne rece pizda dje kafana :urnebes:
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 nov 2015, 00:51

Ima li ko kakav info, moze i na PP ?
🔴⚫️

zeza
Kontakt:

Post Postao/la zeza » 27 nov 2015, 08:37

Resad Mamela ,radio prenos tekme iz Prijedora obezbjedjen
Jesul vrapcicani jos u igri za opstanak?;-);-)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 nov 2015, 08:54

Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima :mrgreen:
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

emirzlaTu
Kontakt:

Post Postao/la emirzlaTu » 27 nov 2015, 09:36

Mortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima :mrgreen:
Ja sam sreo u Zenici na tekmi BiH,druga koji radi u opcini.I pito ga,kako je faraon reagovao na zvizduke.Kaze,5 dana je bio na kocki secera i vodi :urnebes: .
Eh sad,novo nesto.
Sad sam dobio info,navodno cijela je furtutma bila oko zadnje dvije transe za klub(60 000,piso sam u pp da je Vedran to stopiro).To je taj nesporazum!!!Mi ovde palamudimo o reprogramu,nidje veze!I uplacene su obadvije transe od opcine,juce.
Da li je samo to problem,vidit cemo u narednim danima.
Zlatan Nalić sin tuzlanski

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 nov 2015, 09:49

Mortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Puno je to para da bi načelnik sam odlučio. Znači, ne zavisi samo od načelnika . Vjerovatno postoje pravilnici, kad smije potpisivati sam, a kad treba tražiti saglasnost. . . . .I u državnim firmama, direktor ima ograničenje na iznos (do 10 000,00 KM po projektu), a preko toga uošte nije ovlašten da potpisuje . . .znači, treba posjetiti mnoge ljude, a ne samo načelnika. Pravimo pritisak na pogrešnom mjestu. Suparničke stranke će jedva dočekati da kažu, nije dao načelnik jer računaju na naše neznanje, a oni koji su direktno krivi, ostaju nedodirnuti. SDP nema većinu (11 od 31) i neće moći izglasati i pored najbolje volje. Nije da ih branim, ali treba ići kako treba i prozivati koga treba

Da ne pričamo da i unutar SDP ima ljudi kojima se jeebe za Slobodom . ..

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 nov 2015, 10:41

SARS je napisao/la: zatim dodje frajer baci patku kako se danas raspravlja o Slobodi na vijecu kad na kraju nikako i nema te tacke...Tako da sto se tice ovog foruma ovdje ti je sve rekla kazala a istina je sasvim drugacija :D
Vezano za dnevni red jucerasnje sjednice info sam dobio od novinara koji mi je prenio tu vijest. Kasnije se cujem sa jednim od vijećnika koji mi je dao totalno drugi info koji se na kraju ispostavio kao relevantan. Jos jedanput, znaci Čelni ljudi Tuzle danas ili u ponedjeljak ce se sastati sa predstavnicima Slobode+predstavnicima klubova OV Tuzla. Bice u medijima, znaci veliki sastanak kod Faraona gdje ce biti prisutni svi predstavnici medija.

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 nov 2015, 10:43

Gadonačelnik neće sam odlučiti, ali on treba potpisati, na njemu je da sjedne sa stranačkim kolegom predsjednikom Gradskog vijeća Jozom Nišandžićem i izlobira sta treba da bi se na Vijecu donijela valjana odluka.
Svakako adresa je jasna ZAVNOBiH-a 11, 75000 Tuzla, BiH tu sjede i Gradonačalnik ali i rukovodeći Gradskog vijeća, zašto je to teško razumjeti, to je jedino i pravo mjesto na kojem treba tražiti rješenje problema.
Najvažnije je u nedjelju napunit istok, a JOŠ VAŽNIJE ne treba na tome stati, tj. treba vršiti pritisak sve dok se ne ispune naši zahtjevi i to na gore navedenoj adresi...
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 nov 2015, 10:47

krmpotich je napisao/la:
SARS je napisao/la: zatim dodje frajer baci patku kako se danas raspravlja o Slobodi na vijecu kad na kraju nikako i nema te tacke...Tako da sto se tice ovog foruma ovdje ti je sve rekla kazala a istina je sasvim drugacija :D
Vezano za dnevni red jucerasnje sjednice info sam dobio od novinara koji mi je prenio tu vijest. Kasnije se cujem sa jednim od vijećnika koji mi je dao totalno drugi info koji se na kraju ispostavio kao relevantan. Jos jedanput, znaci Čelni ljudi Tuzle danas ili u ponedjeljak ce se sastati sa predstavnicima Slobode+predstavnicima klubova OV Tuzla. Bice u medijima, znaci veliki sastanak kod Faraona gdje ce biti prisutni svi predstavnici medija.
eto sad ovo je idealna prilika, ako bude u ponedjeljak sastanak, tu se onda treba vršiti pritisak i ispred prostorija u kojim se bude sastančilo, bez nasilja, ali galamom i brojnošću, ne smijemo ostati nijemi na ovo i treba iskoristiti priliku i ne dat im da dišu, nneka rade pod stresom :D

krmpotich
Kontakt:

Post Postao/la krmpotich » 27 nov 2015, 10:50

Ovaj smrdo je najveći kočničar i on blokira cijelu priču :thumbdown: Propali kosarkas bez zrna talenta koji lijeci svoje frustracije kroz prćiju zvana OKK:
slika

katarakta

Post Postao/la katarakta » 27 nov 2015, 10:52

Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
Niko, niko, samo Sloboda

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 27 nov 2015, 10:55

katarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
De nam slikaj ziv bio

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 4 gosta.