FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 12:20

A znam ja to se i meni desavalo.al neka bolan.hajde daj meni PP.il tamo napisi svejedno
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 12:20

[quote="NaIrcuJeTop"
Sad sam gledao nema ništa na njihovom portalu pretpostavljam da će naknadno objaviti to isto u online izdanju .[/quote]

DAJ BAREM OSNOVNE TEZE ,PREPIŠI.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 12:23

NYKnicks Fan je napisao/la:Gradsko Vijece je jucer usvojilo odluku da ce se dignuti kredit od 5,5 miliona KM. :thumbup:
TO JE ZA KOMUNALNU INFRASTRUKTURU.
Ja volim FK Tuzla City

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 27 nov 2015, 12:26

katarakta je napisao/la:Sad čitam u novinama. Na adresu grada stigle tri ozbiljne ponude investitora. Uključuju i renoviranje stadiona...
MOŽEŠ LI BAR MALO DETALJNIJE.
Ja volim FK Tuzla City

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 27 nov 2015, 12:31

sloboda72 je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:
Mortus je napisao/la:Pošto niko nije htio da mi odgovori na pitanje kako je Đasmin ispratio salvu zvižduka i skandiranja pred oko 4000 ljudi u Mejdanu, reći ću Vam a i sebi da se čovjek ponio hladnokrvno kao da je gluh (bez emocija, dok se Bego smješkao). Tako da i to imamo na umu za nedjelju jer se bojim da se nece ni počešat ako nas ne bude veliki broj i ako ne budemo glasni i jasni.
Trebali bi sigurno i na licu mjesta razmotriti neke alternative šta poslije nedjeljnog skupa, da se ne prepusta sve slucaju i skandiranju.
Možda ga posjetit u rezidenciji sutra dan da se zajedno slika sa navijačima kada bude stavio potpis na reprogram, ponijeti mu i šal Slobode da ogrne jer je jako zima :mrgreen:
Puno je to para da bi načelnik sam odlučio. Znači, ne zavisi samo od načelnika . Vjerovatno postoje pravilnici, kad smije potpisivati sam, a kad treba tražiti saglasnost. . . . .I u državnim firmama, direktor ima ograničenje na iznos (do 10 000,00 KM po projektu), a preko toga uošte nije ovlašten da potpisuje . . .znači, treba posjetiti mnoge ljude, a ne samo načelnika. Pravimo pritisak na pogrešnom mjestu. Suparničke stranke će jedva dočekati da kažu, nije dao načelnik jer računaju na naše neznanje, a oni koji su direktno krivi, ostaju nedodirnuti. SDP nema većinu (11 od 31) i neće moći izglasati i pored najbolje volje. Nije da ih branim, ali treba ići kako treba i prozivati koga treba

Da ne pričamo da i unutar SDP ima ljudi kojima se jeebe za Slobodom . ..
A KO TO ČINI VEĆINU U GRADSKOM VIJEĆU. PROSVIJETLI NAS.
Ne gledam ja ko je s kim trenutno dobar. Sve to brzo i za nečiji interes puca. SDP ima najviše vijećnika, ali nema većinu.

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 27 nov 2015, 12:37

Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen. :rol:[/quote][/quote]

Ne znam target sto furas narod reprogram nije ni blizu potpisivanja ti govoris rijeseno nemojte s eopustat ljudi nedelja je najvaznijaa da pokazemoo svima da smo tu uvijek za sloboduuu!!!
Svi na istok!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 nov 2015, 12:41

TZ075 je napisao/la:Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen. :rol:
[/quote]

Ne znam target sto furas narod reprogram nije ni blizu potpisivanja ti govoris rijeseno nemojte s eopustat ljudi nedelja je najvaznijaa da pokazemoo svima da smo tu uvijek za sloboduuu!!!
Svi na istok!!![/quote]

Nije brate potpisan ali bice, zivi bili pa vidjeli grad ce uzeti i to je to. Eto toliko zivi bili pa vidjeli ... Sada je problem dali ce se stadion vratiti Slobodi, a svakako u nedelju treba doci u sto vecem broju ..
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 27 nov 2015, 12:46

TaRgEt_ je napisao/la:
TZ075 je napisao/la:Ko je vidio ba da ima problema za reprogram reprogram rijesen. :rol:

Svi na istok!!![/quote]

Nije brate potpisan ali bice, zivi bili pa vidjeli grad ce uzeti i to je to. Eto toliko zivi bili pa vidjeli ... Sada je problem dali ce se stadion vratiti Slobodi, a svakako u nedelju treba doci u sto vecem broju ..[/quote]

Brate meni bi bilo dragod a je istina a ja cu ti rec da se Azmir vraca ako jedno od toga uradi znaci ili reprogram ili stadion, a za nedelju ne brini bice opsta ludnicaa
Mnogi nece vjerovati da smo tolko jakiii!!!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2015, 12:58

Znači dobili bi stadion za Evropu, dobili bi investitore i vjerovatno još nekoga u UO ko bi pogurao malo novčano, Dobili bi sigurno igrače evropskog kvaliteta, sponzore. Za godinu dana bi došli na nivo Maribora, sve na predsjedniku, na njima samo da šarnu je*eni reprogram i oni nešto seru. Pa j*bem ti Faraone sve nesposobno!

Mortus
Kontakt:

Post Postao/la Mortus » 27 nov 2015, 13:04

šta god bilo, u NEDJELJU se NE SMIJE ZAKAZATI i moramo istrajati do potpisa reprograma.
jel taj rok 30.11. ili ne ? ako je ponedjeljak onda cemo zakasniti sa predajom dokumentacije... :/
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA

KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 13:09

Polako drugovi,polako.sve ce doci na svoje.
I mene nervoza hvata evo jos jedan dan prolazi a nista konkretno ne curi u javnost.
Tiha voda bregove valja.budimo strpljivi
Sloboda do groba...
Kakav crni 30...pa mora biti neka drugostepena komisija kao i za pl.licencu.....
Manite crnila.pozitivno samo.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 nov 2015, 13:11

FK Sloboda na velikoj prekretnici: Investitori čekaju deblokadu računa

Čelnici tuzlanskog premijerligaša do sada su pregovarali sa čak osam investitora, a trenutno postoje tri ozbiljna partnera koji čekaju rješenje problema

Odgoda meča Slobode i Čelika za 24 sata zbog neočišćenog snijega, bila je pahulja koja je prelila čašu strpljenja Azmira Husića.

Prvi čovjek tuzlanskog premijerligaša i lidera elitnog razreda bh. fudbala najavio je povlačenje sa mjesta predsjednika i izazvao potres u gradu soli. Gdje je puklo između dva partnera koji se brinu o Slobodi – Husića i Grada, najčešće je pitanje fudbalskih kuloara Tuzle.

Nesporazum

Stvar je jasna! Husić ima plan i zna kako napraviti evropsku Slobodu, no njegov partner Grad je inertan, neozbiljan. Gradonačelnik Tuzle Jasmin Imamović razgovarao je sa Husićem oko rješenja novonastale situacije.

Iz čelništa Grada tvrde da je došlo do nesporazuma koji je kulminirao Husićevom najavom odlaska iz Slobode. Navodno, odluke Imamovića vezane za FK Sloboda nisu u potpunosti ispoštovali gradonačelnikovi saradnici, pa su se „kola slomila na njima“.

No, iz SAD-a su na gradsku adresu stigli konkretni prijedlozi koji Slobodu sigurno vode u vrh bh. fudbala. Husić od gradskih struktura očekuje da se konačno zajednički riješi pitanje reprograma duga prema Poreznoj upravi FBiH.

Time bi Sloboda dobila odblokiran račun i otvorena vrata investitorima. Kako Faktor saznaje, čelnici tuzlanskog premijerligaša do sada su pregovarali sa čak osam investitora! Trenutno klub ima tri ozbiljna i spremna investitora, na potezu od Dubaija do Zapada, koji čekaju rješenje problema!

Kako saznajemo, druga tačka oko koje će Husić i Grad hitno morati naći rješenje je pitanje stadiona Tušanj. Prvi čovjek kluba stajališta je da se stadion mora vratiti u vlasništvo Slobode. Istim putem kojim je i pretvoren u javnu ustanovu 2008. godine. Logično, i ovo pitanje je usko vezano za investitore uz čiju pomoć bi se Tušanj osposobio za međunarodna takmičenja.
Između ostalog, radi se o dovršavanju sjeverne tribine, postavljanju reflektora, radovima na mokrom čvoru stadiona, uvođenju interneta, sređivanju svlačionica, prostorija za administraciju kluba, prostorija za press i mnogim drugim poslovima koji bi doveli do toga da Sloboda evrotakmičenja igra na domaćem terenu.

Evropski put, ili…

Može se zaključiti da Husić ima plan, novac i spremne investitore, ali mu je dosta lažnih obećanja i neozbiljnosti jedinog partnera. Na potezu je Grad Tuzla i njegovi čelnici. Od njihove volje i konkretnih odluka u ovom trenutku ovisi dalja sudbina FK Sloboda.

Crveno-crni će krenuti evropskim putem ili ih čeka turobna budućnost!
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 13:15

Znaci oni odlucuju i krivca za sunovrat znamo.....
Ljudi cekaju potpis reprograma i da se krene sa izgradnjom tusnja i potpisom ugovora sa sponzorima...
Gospodo u gratskoj vlasti,sta cekate

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 27 nov 2015, 13:16

Opet ponavljam da niko u medijima nije spomenuo taj 30., ni novinari, ni neko iz kluba.
Stadion Slobodi, ukinite ili smanjite tih 300 000 godisnje za stadion i reprogram potpisite :pray:
Nad tobom sunce najljepše sja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 13:16

dajte te investitore iz Dubaija, nisu loši ni Amerikanci, al' ovi muslimani su preludi :mrgreen:

je l' generalni sponzor koji je trebao doći permanentno otpao, ili postoji mogućnost da potpišu ugovor ako se sredi reprogram

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 27 nov 2015, 13:19

Kako oni ne mogu da shvate da će im od FK Slobode se samo tim potpisom reprograma vratit mnogostruko više od tih (i manje od) 20.000KM mjesečno u sljedećim godinama...
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 27 nov 2015, 13:20

Chinaglia je napisao/la:dajte te investitore iz Dubaija, nisu loši ni Amerikanci, al' ovi muslimani su preludi :mrgreen:

je l' generalni sponzor koji je trebao doći permanentno otpao, ili postoji mogućnost da potpišu ugovor ako se sredi reprogram
Oni cekaju.dali su neki razuman rok da sredimo unutrasnje probleme.Ali nece cekati vjecno.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 27 nov 2015, 13:22

dobro, to je pozitivno, nadajmo se najboljem :opaopa:

Faraonu, sredi taj reprogram i ideš u legendu kao najveći tuzlak svih vremena :mrgreen:

možeš postavit' svoju statuu ako želiš, halal ti bilo :lol:

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 27 nov 2015, 13:32

Tušanj ako dođu investitori iz Dubaija... :lol: :lol:
slika

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 nov 2015, 13:39

slika
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.