FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Hajdeee Bozeee pogledaj nas molim te 

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
sta ovdje covjek nece procitati mrak te yebo
halo ljudi ne moze jasmin sam potpisati reprogram, u gradskom vijecu pored SDP-a vecinu cine HDZ, BOSS i mislim stranka za Boljitak (nisam 100% siguran) mozda sam nekog i zaboravio. ja se licno za Jasmina i Mirnesa ne sikiram ali treba i ostale pritisnuti
druga stvar grad jeste digao kredit od 5 i po miliona ali za komunalnu infrastrukturu znaci ceste, kanalizaciju..... sto nema veze sa FK Slobodom
onda neki spominju da je stadion otet od Slobode 2008
pa bolan stadion je propadao u svakom smislu, ljudi zaboravljaju da su Sabovici devastirali sve sto se moze devastirati nakon toga grad spasava stadion uredjenjem pomocnih terena, svlacionica, rade sjevernu tribinu. sad vi napadate grad sto je donekle normalizovao stadion a Sabovice niko ne spominje, i naravno da neko ne misli da pametujem nesto stadion se mora vratiti u ruke FK Slobode jer napokon imamo covjeka koji je ozbiljan i koji moze dovesti investitore
cetvrto u nedjelju da nas dodje sto vise pa da posaljemo poruku svima koji nesto opstruiraju a mogli bi komotno otici u tolikom broju i u SI Selo pa posjetiti familiju Sabovic i dobro im se nayebati matere jer ako je iko kriv za dugove naseg kluba i situaciju u kojoj se nalazimo to su Salih i Adem Sabovic

Sloboda Tuzla
joj kako sam se najezio na ovaj gore clanak. Pa ima da gazimo samo ako ovo dobro zavrsi.
Inace Husic nije otisao nit ce otici sve dok ga Skupstina ne rezrijesi, a koliko smo mogli vidjeti
nije podnio ni neopozivu ostavku, sto znaci da nade ima i da ce Azmir ostati.
OVO STO JE URADIO JESTE NAMA DAO ZADACU DA GA POGURAMO NAVIJACKI I DA PRITISNEMO
VLAST da ISPOSTUJE DOGOVORE.
ZAJEDNO SMO JACI I IDEMO U POBJEDE NOVE.....
Inace Husic nije otisao nit ce otici sve dok ga Skupstina ne rezrijesi, a koliko smo mogli vidjeti
nije podnio ni neopozivu ostavku, sto znaci da nade ima i da ce Azmir ostati.
OVO STO JE URADIO JESTE NAMA DAO ZADACU DA GA POGURAMO NAVIJACKI I DA PRITISNEMO
VLAST da ISPOSTUJE DOGOVORE.
ZAJEDNO SMO JACI I IDEMO U POBJEDE NOVE.....
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
- FranckRibery
- Kontakt:
Trebamo narode prozivati ove koji su napravili dug. Pocev od Adema Sabovica Giprom, Davuda Zahirovica ZADA, Enesa Mesanovica i ovih majmuna sto su vecerali za 50 000 KM na racun kluba. DABOGDA IM U GRLU JANJE STALO.
Grad je koliko toliko normalizovao stadion. Naravno da ima tu jos dosta da se ulaze ali jbg nisu ni oni sami mogli. Kad pogledas ko je u Banovicima Gradaccu napravio tribine jasno vam je. Kanton ulozio pare preko ljudi koji su to izlobirali. Kod nas je samo Grad ulagao u stadion, tadasnja opstina.
Treba i one u kantonalnoj vladi spomenuti koji put. Mamu im yebem.
U svakom slucaju da treba klubu vratiti stadion ako bude potpisan reprogram i potpisan ugovor sa ovim ulagacima koji ce finansirati i stadion izmedju ostalog.
Grad je koliko toliko normalizovao stadion. Naravno da ima tu jos dosta da se ulaze ali jbg nisu ni oni sami mogli. Kad pogledas ko je u Banovicima Gradaccu napravio tribine jasno vam je. Kanton ulozio pare preko ljudi koji su to izlobirali. Kod nas je samo Grad ulagao u stadion, tadasnja opstina.
Treba i one u kantonalnoj vladi spomenuti koji put. Mamu im yebem.
U svakom slucaju da treba klubu vratiti stadion ako bude potpisan reprogram i potpisan ugovor sa ovim ulagacima koji ce finansirati i stadion izmedju ostalog.
- Probisvjet
- Kontakt:
Halo ba, grad je imao vecinu u skupstini FK Sloboda i nijemo posmatrao kradju Sabovica i &.fukaratz je napisao/la:sta ovdje covjek nece procitati mrak te yebohalo ljudi ne moze jasmin sam potpisati reprogram, u gradskom vijecu pored SDP-a vecinu cine HDZ, BOSS i mislim stranka za Boljitak (nisam 100% siguran) mozda sam nekog i zaboravio. ja se licno za Jasmina i Mirnesa ne sikiram ali treba i ostale pritisnuti
druga stvar grad jeste digao kredit od 5 i po miliona ali za komunalnu infrastrukturu znaci ceste, kanalizaciju..... sto nema veze sa FK Slobodom
pa bolan stadion je propadao u svakom smislu, ljudi zaboravljaju da su Sabovici devastirali sve sto se moze devastirati nakon toga grad spasava stadion uredjenjem pomocnih terena, svlacionica, rade sjevernu tribinu. sad vi napadate grad sto je donekle normalizovao stadion a Sabovice niko ne spominje, i naravno da neko ne misli da pametujem nesto stadion se mora vratiti u ruke FK Slobode jer napokon imamo covjeka koji je ozbiljan i koji moze dovesti investitore
cetvrto u nedjelju da nas dodje sto vise pa da posaljemo poruku svima koji nesto opstruiraju a mogli bi komotno otici u tolikom broju i u SI Selo pa posjetiti familiju Sabovic i dobro im se nayebati matere jer ako je iko kriv za dugove naseg kluba i situaciju u kojoj se nalazimo to su Salih i Adem Sabovic
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto su dopustili njima? Ili su imali tal, ili su glupi i nesposobni bili! Isto je i danas kada trebaju dati podrsku Slobodi i Azmiru.
Trebaju pomoci jer je i njihova krivica sto su nijemo posmatrali pustosenje i davljenje Slobode. Sloboda je neizostavan dio Tuzle. Sloboda je suvenir i ime za nas grad, regiju, kanton, drzavu. Zato se ne smije posustati. Gresku smo napravili kod Dite, to isto ne smijemo ponoviti kada je u pitanju Sloboda.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
de mi ti reci sta je sloboda ziv bioProbisvjet je napisao/la:Halo ba, grad je imao vecinu u skupstini FK Sloboda i nijemo posmatrao kradju Sabovica i &.fukaratz je napisao/la:sta ovdje covjek nece procitati mrak te yebohalo ljudi ne moze jasmin sam potpisati reprogram, u gradskom vijecu pored SDP-a vecinu cine HDZ, BOSS i mislim stranka za Boljitak (nisam 100% siguran) mozda sam nekog i zaboravio. ja se licno za Jasmina i Mirnesa ne sikiram ali treba i ostale pritisnuti
![]()
![]()
![]()
![]()
Zasto su dopustili njima? Ili su imali tal, ili su glupi i nesposobni bili! Isto je i danas kada trebaju dati podrsku Slobodi i Azmiru.
Trebaju pomoci jer je i njihova krivica sto su nijemo posmatrali pustosenje i davljenje Slobode. Sloboda je neizostavan dio Tuzle. Sloboda je suvenir i ime za nas grad, regiju, kanton, drzavu. Zato se ne smije posustati. Gresku smo napravili kod Dite, to isto ne smijemo ponoviti kada je u pitanju Sloboda.

Sloboda Tuzla
Kad su stadion prebacili na J.U., svojevremeno su uradili dobru stvar. Da je tad stadion ostao u vlasništvu Slobode, stadion bi bio pod hipotekom za neke privatne kredite za koji nema šanse da bi se mogli isčupati. Zamislite situaciju da se porezni dug mora vratiti i i još skinuti hipoteka za enormni bankarski kredit za koji Sloboda nema veze. To su oprobane prakse pljačkanja imovine za privatne stvari. . . ..
-
- Kontakt:
SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DANAS SAM SJEDIO U SLOBODI (KAFANI) PORED MENE SU SJEDILA DVA STARIJA COVJEKA, KOJA SU CITALA AVAZ. JEDAN OD NJIH JE NEKAD TRENIRAO MLADJE KATEGORIJE SLOBODE. CITAO JE NA GLAS. KAD JE PROCITAO DIO U KOME SE GOVORI DA JE PRIJEDLOG AZMIROV DA SE STADION VRATI U "VLASIŠTVO" ODNOSNO NA UPRAVLJANJE KLUBU ON SE CINIČNO NASMIJAO.... KAD SAM GA UPITAO HOCEL SE AZMIR VRATIT, ON SE SAMO NASMIJAO I REKAO MI "DE BA AZMIR TRAŽI NEKE NEREALNE ZAHTJEVE".... NAPOMINJEM TAJ ČOVJEK JE TRENIRAO MLAĐ KATEGORIJE SLOBODE
DANAS SAM SJEDIO U SLOBODI (KAFANI) PORED MENE SU SJEDILA DVA STARIJA COVJEKA, KOJA SU CITALA AVAZ. JEDAN OD NJIH JE NEKAD TRENIRAO MLADJE KATEGORIJE SLOBODE. CITAO JE NA GLAS. KAD JE PROCITAO DIO U KOME SE GOVORI DA JE PRIJEDLOG AZMIROV DA SE STADION VRATI U "VLASIŠTVO" ODNOSNO NA UPRAVLJANJE KLUBU ON SE CINIČNO NASMIJAO.... KAD SAM GA UPITAO HOCEL SE AZMIR VRATIT, ON SE SAMO NASMIJAO I REKAO MI "DE BA AZMIR TRAŽI NEKE NEREALNE ZAHTJEVE".... NAPOMINJEM TAJ ČOVJEK JE TRENIRAO MLAĐ KATEGORIJE SLOBODE
Slobodine mladje kategorije su trenirali idioti, alkoholicari, halapljivci i amateriBlackmore2 je napisao/la:SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
fukaratz je napisao/la:Slobodine mladje kategorije su trenirali idioti, alkoholicari, halapljivci i amateriBlackmore2 je napisao/la:SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DANAS SAM SJEDIO U SLOBODI (KAFANI) PORED MENE SU SJEDILA DVA STARIJA COVJEKA, KOJA SU CITALA AVAZ. JEDAN OD NJIH JE NEKAD TRENIRAO MLADJE KATEGORIJE SLOBODE. CITAO JE NA GLAS. KAD JE PROCITAO DIO U KOME SE GOVORI DA JE PRIJEDLOG AZMIROV DA SE STADION VRATI U "VLASIŠTVO" ODNOSNO NA UPRAVLJANJE KLUBU ON SE CINIČNO NASMIJAO.... KAD SAM GA UPITAO HOCEL SE AZMIR VRATIT, ON SE SAMO NASMIJAO I REKAO MI "DE BA AZMIR TRAŽI NEKE NEREALNE ZAHTJEVE".... NAPOMINJEM TAJ ČOVJEK JE TRENIRAO MLAĐ KATEGORIJE SLOBODEko yebe tog starijeg covjeka nek i dalje cita avaz dok drugi nesto konkretno rade
Pazi, taj čovjek je trenirao mladje kategorije dok je Ćiro vodio Slobodu... ne znam da li se zadžao i prosle, odnosno ove sezone
- Probisvjet
- Kontakt:
Mani ba to "debilcino" preko interneta. Ocito si balavac. Seljaci iz kantona nikada nece pomoci Slobodu. Nisu cak pomogli ni kada su kantonom vladali Jasminovi SDP-ovci.fukaratz je napisao/la:de mi ti reci sta je sloboda ziv bioProbisvjet je napisao/la:Halo ba, grad je imao vecinu u skupstini FK Sloboda i nijemo posmatrao kradju Sabovica i &.fukaratz je napisao/la:sta ovdje covjek nece procitati mrak te yebohalo ljudi ne moze jasmin sam potpisati reprogram, u gradskom vijecu pored SDP-a vecinu cine HDZ, BOSS i mislim stranka za Boljitak (nisam 100% siguran) mozda sam nekog i zaboravio. ja se licno za Jasmina i Mirnesa ne sikiram ali treba i ostale pritisnuti
![]()
![]()
![]()
![]()
Trebaju pomoci jer je i njihova krivica sto su nijemo posmatrali pustosenje i davljenje Slobode. Sloboda je neizostavan dio Tuzle. Sloboda je suvenir i ime za nas grad, regiju, kanton, drzavu. Zato se ne smije posustati. Gresku smo napravili kod Dite, to isto ne smijemo ponoviti kada je u pitanju Sloboda.debilcino pa grad ti i pomaze svo vrijeme, gdje je kanton i oni moraju izdvajati pare za sport (a to ne rade)
Sabovici nabili bar 5 miliona duga i smiju nam se u facu
evo sad prilike da im se nayebemo matere seljacke kad im milja ljudi ode pred rezidenciju barem ce im spasti odmijeh s lica
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 nov 2015, 15:23, ukupno mijenjano 2 puta.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ja sam danas kod slobode vidio "legendu" kluba Nihada Mujezinovića, e ne znam jel bio unutra....Blackmore2 je napisao/la:fukaratz je napisao/la:Slobodine mladje kategorije su trenirali idioti, alkoholicari, halapljivci i amateriBlackmore2 je napisao/la:SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DANAS SAM SJEDIO U SLOBODI (KAFANI) PORED MENE SU SJEDILA DVA STARIJA COVJEKA, KOJA SU CITALA AVAZ. JEDAN OD NJIH JE NEKAD TRENIRAO MLADJE KATEGORIJE SLOBODE. CITAO JE NA GLAS. KAD JE PROCITAO DIO U KOME SE GOVORI DA JE PRIJEDLOG AZMIROV DA SE STADION VRATI U "VLASIŠTVO" ODNOSNO NA UPRAVLJANJE KLUBU ON SE CINIČNO NASMIJAO.... KAD SAM GA UPITAO HOCEL SE AZMIR VRATIT, ON SE SAMO NASMIJAO I REKAO MI "DE BA AZMIR TRAŽI NEKE NEREALNE ZAHTJEVE".... NAPOMINJEM TAJ ČOVJEK JE TRENIRAO MLAĐ KATEGORIJE SLOBODEko yebe tog starijeg covjeka nek i dalje cita avaz dok drugi nesto konkretno rade
Pazi, taj čovjek je trenirao mladje kategorije dok je Ćiro vodio Slobodu... ne znam da li se zadžao i prosle, odnosno ove sezone
Probisvjet druze vrtis se ko pokvarena ploca
drzis se jednog te istog i samo gledas pravo, de malo prositi vidike 

Sloboda Tuzla
- Probisvjet
- Kontakt:
Cuj od 96' sam clan bio FK Sloboda i znam ko je sta dopustao i ko nije nista zelio da poduzme. Sloboda je bila teren za stranacko prepucavanje i malverzacije. To se mora promjeniti. Yebe se mene za bilo koju stranku. Moja stranka je Sloboda.fukaratz je napisao/la:Probisvjet druze vrtis se ko pokvarena plocadrzis se jednog te istog i samo gledas pravo, de malo prositi vidike
-
- Kontakt:
Ja ovdje ništa ne razumijem. Diže se neka halabuka ''post mortem''. Čovjek je otišao i rekao da se neće vraćati. Znamo da su gradske vlasti pakaši teški i da samo gledaju kako nas zaj.ebati. O ulagačima je priča koja se stalno vrti, ali od toga nema ništa, jer se ova priča uvijek ''prekasno'' aktivira i kao po običaju režirano, priča krene u nekom, hajmo reći povoljnom trenutku i traje 5-6 dana, pa će tako i sad. Koliko znam , rok za slanje aplikacije je u ponedeljak. Tako da, možemo od danas oficijalno potvrditi, od Evrope za nas nema ništa. Ekipa će se raspasti , to se da naslutiti i po intervjuima igrača ( zeba). Ovaj ''miting'' u nedelju ( treba biti realan- neće se odazvati ni 1000 ljudi), više može biti apel za ubuduće, ali to se isto tako može raditi i sutra, prekosutra i bilo koji od 365 dana. Dakle, taj što vi govorite pritisak, neće ama baš nikakav uticaj imati na to da li će se Azmir vratiti, da li će sad šta pripasti nama od tog kolača (5,5 miliona kredita), da li će biti šta od reprograma. Za to sve je kasno i povratka nema. Priča je tu gotova, nije pesimizam, nego realnost.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ipak trebas odraditi nedjelju.boomerang5 je napisao/la:Ja ovdje ništa ne razumijem. Diže se neka halabuka ''post mortem''. Čovjek je otišao i rekao da se neće vraćati. Znamo da su gradske vlasti pakaši teški i da samo gledaju kako nas zaj.ebati. O ulagačima je priča koja se stalno vrti, ali od toga nema ništa, jer se ova priča uvijek ''prekasno'' aktivira i kao po običaju režirano, priča krene u nekom, hajmo reći povoljnom trenutku i traje 5-6 dana, pa će tako i sad. Koliko znam , rok za slanje aplikacije je u ponedeljak. Tako da, možemo od danas oficijalno potvrditi, od Evrope za nas nema ništa. Ekipa će se raspasti , to se da naslutiti i po intervjuima igrača ( zeba). Ovaj ''miting'' u nedelju ( treba biti realan- neće se odazvati ni 1000 ljudi), više može biti apel za ubuduće, ali to se isto tako može raditi i sutra, prekosutra i bilo koji od 365 dana. Dakle, taj što vi govorite pritisak, neće ama baš nikakav uticaj imati na to da li će se Azmir vratiti, da li će sad šta pripasti nama od tog kolača (5,5 miliona kredita), da li će biti šta od reprograma. Za to sve je kasno i povratka nema. Priča je tu gotova, nije pesimizam, nego realnost.
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 27 nov 2015, 18:07, ukupno mijenjano 1 put.
Trebao si i dodati zasto zivimo kada cemo umrijetiboomerang5 je napisao/la:Ja ovdje ništa ne razumijem. Diže se neka halabuka ''post mortem''. Čovjek je otišao i rekao da se neće vraćati. Znamo da su gradske vlasti pakaši teški i da samo gledaju kako nas zaj.ebati. O ulagačima je priča koja se stalno vrti, ali od toga nema ništa, jer se ova priča uvijek ''prekasno'' aktivira i kao po običaju režirano, priča krene u nekom, hajmo reći povoljnom trenutku i traje 5-6 dana, pa će tako i sad. Koliko znam , rok za slanje aplikacije je u ponedeljak. Tako da, možemo od danas oficijalno potvrditi, od Evrope za nas nema ništa. Ekipa će se raspasti , to se da naslutiti i po intervjuima igrača ( zeba). Ovaj ''miting'' u nedelju ( treba biti realan- neće se odazvati ni 1000 ljudi), više može biti apel za ubuduće, ali to se isto tako može raditi i sutra, prekosutra i bilo koji od 365 dana. Dakle, taj što vi govorite pritisak, neće ama baš nikakav uticaj imati na to da li će se Azmir vratiti, da li će sad šta pripasti nama od tog kolača (5,5 miliona kredita), da li će biti šta od reprograma. Za to sve je kasno i povratka nema. Priča je tu gotova, nije pesimizam, nego realnost.

Nije to realnost, nego pesimizam, jer se svasta moze desiti u par dana, gradske vlasti su ocito voljne da pregovaraju, da li je suplja samo da se operu ili ce stvarno nesto uraditi, ne znamo.
Nista sjedi ti kod kuce u nedjelju dok se drugi budu borili za buducnost Slobode, tj. spasavali je od gasenja.

Od koga si cuo da je zadnji rok 30. i da poslije toga nema teorije da dobijemo licencu za Europu? Procitao na forumu? To ti je relevantno? Meni je cudno sto Azmir to nije nigdje izjavio, bilo kome od mnogih medija, kako bi stvorio jos veci pritisak na Gradsku upravu.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
- Kontakt:
Stvarno si naivan ako mislis da ce to imati nekog instant efekta kao sto mnogi prizeljkuju. Par dana je nista, pogotovo ako uzmes u obzir da je to par dana sto si ti naveo subota i nedelja
Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju
P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu.

Malo se raspitaj, vec pola ekipe se snaslo i ide negdje. Mislim, to je i za ocekivati, jer ih boli tu.ki za slobodom, tu su samo zbog para. Pozz i vidimo se u nedelju

P.S: koga ces bolan ti spasiti od gašenje o čemu vi. Ako im bude to u interesu to ce i uraditi, bas kao sto su i sa Ditom. Ako ce neko reci sad, necemo dozvoliti, armija navijaca, ovo ono- sve ćemo vidjeti u nedelju. Sudeći po broju ljudi koji je dolazio na tekme kad je Sloboda 1.(PRVA) na tabeli i ima realne šanse za prvi trofej u historiji, onda zaista imamo ogromnu ARMIJU koja će natjerati da drhte pred nama i instant sve ispotpisuju i još nas pomilke po damu.

Zadnja izmjena: boomerang5, dana/u 27 nov 2015, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
Probisvjet je napisao/la:Cuj od 96' sam clan bio FK Sloboda i znam ko je sta dopustao i ko nije nista zelio da poduzme. Sloboda je bila teren za stranacko prepucavanje i malverzacije. To se mora promjeniti. Yebe se mene za bilo koju stranku. Moja stranka je Sloboda.fukaratz je napisao/la:Probisvjet druze vrtis se ko pokvarena plocadrzis se jednog te istog i samo gledas pravo, de malo prositi vidike

Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.