Svaka cast za ovo: You will never walk alone....tuzlanskasloboda je napisao/la:Momci, moj prvi post, neka nam je svima sretno....
NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA!
[youtube][/youtube]
P.S. Druze, razvali ti mene sa ovim....
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Svaka cast za ovo: You will never walk alone....tuzlanskasloboda je napisao/la:Momci, moj prvi post, neka nam je svima sretno....
NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA!
Lijepo ne vjerujem.TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Ma ovo je ona riba iz Mostara, malo nas fura.NKMramor je napisao/la:Lijepo ne vjerujem.TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Chinaglia je napisao/la:ostani Azmire, pojačaj nas, pa da se ova konkurencija pošamara![]()
Slavija (H)
Borac (A)
Radnik (H)
Vitez (A)
Zeljeznicar (H)
Velez (A)
Mladost (H)
Siroki Brijeg (H)
Olimpic (A)
Drina (H)
Travnik (A)
Sarajevo (H)
Zrinjski (A)
Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa.harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubuNKMramor je napisao/la:Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa.harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
TexWiller je napisao/la:Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubuNKMramor je napisao/la:Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa.harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
De ti posalji svoju IP adresu pa ce ljudima biti sve jasno.TexWiller je napisao/la:Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubuNKMramor je napisao/la:Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa.harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
Ako lazes, bar to fino radis, godi usima tj ocima.TexWiller je napisao/la:Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubuNKMramor je napisao/la:Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa.harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.