FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Skver
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Skver » 28 nov 2015, 18:20

tuzlanskasloboda je napisao/la:Momci, moj prvi post, neka nam je svima sretno....

NIKO, NIKO, SAMO SLOBODA!
Svaka cast za ovo: You will never walk alone....
[youtube][/youtube]
P.S. Druze, razvali ti mene sa ovim....

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 18:36

ostani Azmire, pojačaj nas, pa da se ova konkurencija pošamara :kafa:

Slavija (H)
Borac (A)
Radnik (H)
Vitez (A)
Zeljeznicar (H)
Velez (A)
Mladost (H)
Siroki Brijeg (H)
Olimpic (A)
Drina (H)
Travnik (A)
Sarajevo (H)
Zrinjski (A)

simicz
Kontakt:

Post Postao/la simicz » 28 nov 2015, 18:40

Samo zrinjski u goste od jacih ekipa...sezona stvorena za LP, Azmire ostani!

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 28 nov 2015, 18:44

You'll Never Walk Alone
When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
There's a golden sky
And the sweet silver song of a lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk alone

When you walk through a storm
Hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of the storm
Is a golden sky
And the sweet silver song of the lark

Walk on through the wind
Walk on through the rain
Though your dreams be tossed and blown

Walk on walk on with hope in your heart
And you'll never walk alone
You'll never walk

You'll never walk

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 nov 2015, 18:51

TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Lijepo ne vjerujem. :oops:

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 nov 2015, 18:54

NKMramor je napisao/la:
TexWiller je napisao/la:Kao član uprave FK Sloboda,veliki prijatelj predsjednika gosp. Azmira Husića (s kojim se svaki dan čujem telefonski) i veliki prijatelj sa Jasminom Imamovicem mogu vam jasno poručiti da ne brinete jer je dogovor o reprogramu već postignut i samo se čeka izlazak vikenda da se učini njegovo parafiranje. Neka ste mi svi zdravi i veseli. Nakon pojedinačnih pesimističnih forumaša osjetio sam potrebu da se isključivo radi toga registrujem i uklonim sumnje kod ovih koji žive za naš fudbalski klub. Lijep pozdrav
Lijepo ne vjerujem. :oops:
Ma ovo je ona riba iz Mostara, malo nas fura.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 28 nov 2015, 18:57

Chinaglia je napisao/la:ostani Azmire, pojačaj nas, pa da se ova konkurencija pošamara :kafa:

Slavija (H)
Borac (A)
Radnik (H)
Vitez (A)
Zeljeznicar (H)
Velez (A)
Mladost (H)
Siroki Brijeg (H)
Olimpic (A)
Drina (H)
Travnik (A)
Sarajevo (H)
Zrinjski (A)

Raspored je tačno smiješan, H A H A H A H H A H A H A :mrgreen:

Nego ljudi ne znam kako ko razmišlja, al eto i ova pobjeda danas govori više i znači više nego samo 3 boda i borbu za vrh, nego da igrači ipak nisu pali toliko psihički, kao da nešto znaju al skrivaju. Da Azmir definitivno ide ne vjerujem da bi se trudili ovoliko bez obzira na premije i plate kad bi znali da ih sutra tu više neće bit.
Pozitivno u svakom smislu, a na nama je da se sutra dokažemo...Koliko će biti ljudi otprilike?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 28 nov 2015, 19:00

300
0
:mrgreen:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 28 nov 2015, 19:06

Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 28 nov 2015, 19:17

harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa. :D

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 28 nov 2015, 19:20

Ajde Azmire ako citass ovoo sutraa ces tek da vidiss kolko smo uz tebee neces ni ti moc vjerovattt vrati see AZMIREE
SVI NA ISTOKK!!!
SVI ZA SLOBODU!!!
5 DO 12!!!
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

TexWiller
Kontakt:

Post Postao/la TexWiller » 28 nov 2015, 19:24

NKMramor je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Cim neko napise lijepu vijest bila ona zezancija necija ili ne onda laze..a da je napisao da se gasimo bilo ono zeza ili ne prihvatili bi,ne bi ni sumnjali u to..
Za vijest ne kažem, može se ispostaviti i kao tačna. Al' da je ovo član uprave, I don't think so. Mada, ne bi me čudilo ništa. :D
Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubu

TZ075
Kontakt:

Post Postao/la TZ075 » 28 nov 2015, 19:26

TexWiller je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Evo javno te pitam dali se smiješ kladiti sa mnom u dvije hiljade maraka da na polusezoni dolazi Fatos Beqiraj iz Dinamo Minska. Bivsi igrac Dinama iz Zagreba kojem cemo otkupiti godinu ugovora. Evo javno poziv tebi jer sumnjaš u moj položaj u našem fudbalskom klubu

pa ti druze da si iz skupstinee ne bui takve stvari iznosio HAHAHAHAHAHAH
SAM SI SEBE IZDO SAD AHHAHAAHAH
I zivote svoje za crveno crne boje!!!
1919
1987

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 28 nov 2015, 19:30

TexWiller je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
De ti posalji svoju IP adresu pa ce ljudima biti sve jasno.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

slana_krv
Kontakt:

Post Postao/la slana_krv » 28 nov 2015, 19:31

TexWiller je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:
Ako lazes, bar to fino radis, godi usima tj ocima. :)

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 28 nov 2015, 19:34

. . .. Nek naš moderator provjeri IP adresu (mada i to nije relevantno) . . .

. .. inače, Pastrmka ne bi mogao sastaviti pravilno rečenicu ni pomoću lektora :urnebes: . . .

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 28 nov 2015, 19:36

ma ko god da dolazi sta god da se desi, sutra u 5 do 12 svi na istok :!: od Pozarnice i Gornje Tuzle do Sickog, citav grad ko moze nek se nacrta na istoku ;) naravno i raja s kantona ko moze nek dodje :salut: sutra je nasa utakmica :kafa:
Sloboda Tuzla

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 28 nov 2015, 19:38

Cuj on bi se kladio u 2000 maraka, Secere jesil to ti :lol: :lol:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

TexWiller
Kontakt:

Post Postao/la TexWiller » 28 nov 2015, 19:41

Pošto vidim da me mnogi od vas ne shvataju ozbiljno neću više pisati na ovom forumu. Javim se opet u januaru nakon potpisa navedenog igrača i još onog jednog o kojem sam pisao mnogima koji su mi se samoinicijativno javili kroz privatne poruke. Lijep pozdrav za sve i sutra svi na istok čisto da se ispoštuje

fukare987
Kontakt:

Post Postao/la fukare987 » 28 nov 2015, 19:41

Zovi, nosi, vuci, preklinji, moli sve sto hoda na dvije noge na stajanje 5 do 12. Ko sutra dodje bit ce dio historije slobode/tuzle/fukara i moci ce u oci pogledat svakog ako krene po zlu i reci pokusali smo! Mozes i da ne dodjes sutra ali ne mozes reci da si carsija da si 075!
SVI NA STAJANJE!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []