FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Hasan Salihamidžić je danas SMS-om igracima i trenerima Bayerna pozelio mnogo srece i uspjeha sutra u finalu,inace cijela generacija iz 2001.g. ce sutra biti na utakmici,jedini koji ce izostati su Patrick Anderson i nas Haso,koji se nalazi u SAD-u gdje sa Juventusom ima neku turneju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
samo da sutra na dan moje mature osvojimo taj trofej, pa ko bi bio sretniji od mene

Razumijes ti mene burazere moj 
I ja bih najradije volio vidjeti vidića u bajernu ali malo je vjerovati i kada bi vidić htjeo da pređe u bajern bajern nebi mogao bez dubljega džepa morao bi se dobro istresti a,imajući u vidu da su se dobro potrosili na gomeza prošle sezone sumnjam da mogo preći i dati preko 30 mil.a što se tiče milita pitanje je da li bi ga barca stavila na transfer listu jer im treba u odbrani stvarno dobro tu je piqe,pujol,rafa markez al opet a opet ista stvar kada bi i on htjeo bajern bi morao iskeširati garant 30 i kusur miliona.a znamo kakkav je naš bajern povodom velikih cifara.
nego sutra svi bavarci ljubitelji bajerna svim srcem navijajte za naše gigante da se po 5 put popnemo na tron evrope.FC.Bayern Munchen
nego sutra svi bavarci ljubitelji bajerna svim srcem navijajte za naše gigante da se po 5 put popnemo na tron evrope.FC.Bayern Munchen
kako si to izracunaoarmin90 je napisao/la:Championship gledaniji od Serije A
Drugu ligu Engleske - Championship je u protekloj sezoni gledalo 9,95 miliona ljudi, što je četvrto najposjećenije ligaško takmičenje na Starom kontitentu. Recimo samo da je nekda najbolju ligu svijeta, italijansku Seriju A gledalo 9,1 miliona ljudi.
Broj gledalaca na utakmicama engleske druge, treće i četvrte lige u protekloj sezoni je povećan 4,4 posto u odnosu na prethodnu i prvi put je prosječna posjeta premašila 10.000 navijača. Prema podacima koje je u petak saopštila Fudbalska asocijacija Engleske, 1.656 utakmica u te tri lige gledalo je ukupno 17,1 miliona navijača. To je dvostruko više nego u sezoni 1984/85.
Posebno je zanimljivo da je Chapionship , druga liga, sa ukupno 9,95 miliona gledalaca i prosjekom od 17.950 navijača po utakmici. Veća posjeta u protekloj sezoni bila je samo u njemačkoj Bundesligi (13,1 miliona), engleskoj Premijer ligi (12,9) i španskoj Primeri (11).
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
Čuj 26.000
Nemoj molim te više, i evo ja na Bayernovoj temi, i Bayernov navijač kažem neka Inter uzme titulu samo se okani ove teme. Ne branim ti ja da pišeš ovdje, ali ako pišeš piši normalno, a nemoj širiti nebuloze.
Eto, neka bude Inter prvak, i ti najsretniji u BiH, zaboravih The Special One i on je sretan, i skakati će kao kengur.
Nemoj molim te više, i evo ja na Bayernovoj temi, i Bayernov navijač kažem neka Inter uzme titulu samo se okani ove teme. Ne branim ti ja da pišeš ovdje, ali ako pišeš piši normalno, a nemoj širiti nebuloze.
Eto, neka bude Inter prvak, i ti najsretniji u BiH, zaboravih The Special One i on je sretan, i skakati će kao kengur.
nebuloza je bilo ono sto je tvoj kolega napisao a ti jos vise zasolio jednu notornu neistinu,kako ti svojim tako i on svojim neznanjemNeutral je napisao/la:Čuj 26.000![]()
![]()
![]()
![]()
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO
- bistrikboy
- Kontakt:
Izgleda da nisi ni razumio ovaj post o broju posjetilaca Chapionshipa i Seria A,radi se o UKUPNOM broju posjetilaca ne prosjecnom,i pored vecih stadiona u Seria A,ta liga ima manje posjetilaca od druge engleske lige,to je vec nekoliko sezona problem u Italiji i napretka nema sve dok se ne naprave novi stadioni,a da li ce se praviti vidjecemo 28.5.amell je napisao/la:nebuloza je bilo ono sto je tvoj kolega napisao a ti jos vise zasolio jednu notornu neistinu,kako ti svojim tako i on svojim neznanjemNeutral je napisao/la:Čuj 26.000![]()
![]()
![]()
![]()
Eto, neka bude Inter prvak, i ti najsretniji u BiH, zaboravih The Special One i on je sretan, i skakati će kao kengur.![]()
![]()
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda je obrnutoamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
prosjecan brojgledalaca za rezultat ima ukupnu cifru ljudi koji su gledali sve utakmice u sezoni
![]()
ti nisi razumio sta si pisao
da matematicaru i obrnuto je ispravno kako god dobijes istobistrikboy je napisao/la:Valjda je obrnutoamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
prosjecan brojgledalaca za rezultat ima ukupnu cifru ljudi koji su gledali sve utakmice u sezoni
![]()
- bistrikboy
- Kontakt:
Naravno da nije isto,zbir prosjeka gledalaca je cca 500k a ukupno je preko 9 miliona gledalo utakmice (ne znam ni sam sto se raspravljam s ovim),elem prosjek gledanosti Seria A je 24 574 gledaoca...amell je napisao/la:da matematicaru i obrnuto je ispravno kako god dobijes istobistrikboy je napisao/la:Valjda je obrnutoamell je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E moj amelle, ni ti ne znas bil' piskio il kakio
Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat. 
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
lako cemo mi za njega, nego adinjo reci ti meni, jesi li i ti kao braca ti po dresu, za inter u sutrasnjem mecu?Adinjo je napisao/la:Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat.
Vom Jäger zum Gejagten
Heh, vidis sto se toga tice, podijeljeni smo u dva tabora, i neki dan je bila "zestoka" rasprava na temi Serie A. Ono sto mogu reci je da sam u toj raspravi bio u taboru protiv Intera. NIKAD ne bi mogao biti na njihovoj strani, ali ono bas NIKAD, a mozda ni tadgeronimo je napisao/la:lako cemo mi za njega, nego adinjo reci ti meni, jesi li i ti kao braca ti po dresu, za inter u sutrasnjem mecu?Adinjo je napisao/la:Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat.
Iako ste nas razbili ko beba zvecku, ako bih morao da biram, eto onda neka vi uzmete ovo finale. Sretno!
- the scouser
- Kontakt:
@amell
Jesi ti onaj sto ce izvrsit' suicid nad samim sobom?
Ako jesi,kako mozes tudji intelekt da komentarises sa visine?
Jesi ti onaj sto ce izvrsit' suicid nad samim sobom?
Ako jesi,kako mozes tudji intelekt da komentarises sa visine?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pametno razmisljanje jedne zrele osobe. Ovo i nije bilo toliko tesko reci.Adinjo je napisao/la: Heh, vidis sto se toga tice, podijeljeni smo u dva tabora, i neki dan je bila "zestoka" rasprava na temi Serie A. Ono sto mogu reci je da sam u toj raspravi bio u taboru protiv Intera. NIKAD ne bi mogao biti na njihovoj strani, ali ono bas NIKAD, a mozda ni tad(jao, gotov sam sad od Amelcica)
Iako ste nas razbili ko beba zvecku, ako bih morao da biram, eto onda neka vi uzmete ovo finale. Sretno!
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
@amell...Ja nisam rekao da nam Inter sutrasnjom tekmom spasava guzove, naprotiv ja sam bio taj koji je rekao, da radije ne bih zelio gledati Juve ni sledece godine u CL, nego da nam eto vi "pomazete". Sad sto si ti skontao pogresno ili me mozda zamjenio s nekim drugim, tvoj problem decko, Ne grlom u jagode Amele
To, ko ce kome sljedecih 5 godina derati guzove ostaje da se vidi, i ne bi o tome na tudjoj temi. Budi mi pozdravljen i no sikiriki toliko
To, ko ce kome sljedecih 5 godina derati guzove ostaje da se vidi, i ne bi o tome na tudjoj temi. Budi mi pozdravljen i no sikiriki toliko
Adinjo je napisao/la:@amell...Ja nisam rekao da nam Inter sutrasnjom tekmom spasava guzove, naprotiv ja sam bio taj koji je rekao, da radije ne bih zelio gledati Juve ni sledece godine u CL, nego da nam eto vi "pomazete". Sad sto si ti skontao pogresno ili me mozda zamjenio s nekim drugim, tvoj problem decko, Ne grlom u jagode Amele![]()
Braćo moja, crveno-bijela,
ovo je moj zadnji post koji ću napisati prije utakmice. Sutra putujem na exkurziju i neće me biti 14 dana i proklinjem Platinija što je prebacio termin odigravanja utakmice sa srijede na subotu.
Valja se sutra boriti na sve načine kako odgledati utkamicu
Tradicionalno, napisaću par zanimljivosti i pustiti amella da laprda, jer kad vidi da ga ignorišemo, neće se više javljati. Njemu je merak da šupljira, a nećemo njegov merak ispunjavati...
* Pobijedi li Inter ili završi neodlučeno nakon 90 odnosno 120 minuta, s četiri će kluba u natjecanju sezonu 2011/12 dočekati Italija. Pobijedi li Bayern, Njemačka će po renkingu na trećem mjestu prestići Italiju i dati iduće godine četvrtoplasiranom klubu Bundeslige pravo nastupa u četvrtom pretkolu Lige prvaka.
* Procjena vrijednosti prve postave Bayerna (bez Riberyija) je 150,5 miliona eurića, dok je vrijednost Intera procijenjena na 258 miliona eurića.
(odprilike to vako izgleda:
Bayern München:Jörg Butt (3.5) - Philipp Lahm (28), Daniel Buyten (8), Martin Demichelis (10), Holger Badstuber (8) - Mark van Bommel (6.5), Bastian Schweinsteiger (24), Arjen Robben (38), Hamit Altintop (6.5) - Thomas Müller (10), Ivica Olić (12)
Inter Milan:Julio Cesar (25) – Javier Zanetti (7.5), Walter Samuel (15), Lucio (16.5), Maicon (30), Dejan Stanković (16), Esteban Cambiasso (29), Goran Pandev (16), Wesley Sneijder (35) – Samuel Eto'o (40), Diego Milito (28).
* Bayern će u subotu jurišati na peti naslov najbolje europske momčadi, te se tako pokušati izjednačiti s Liverpoolom na trećem mjestu po uspješnosti. Vodeći Real ima devet, a slijedi ga Milan sa sedam naslova. Inter je naslove osvajao 1964. i 1965. godine.
* Bayern je odigrao ukupno 28 utakmica protiv talijanskih momčadi. Upisali su devet pobjeda, uz sedam remija i 12 poraza. Jednak broj puta Inter se sučelio njemačkim sastavima. Slavio je trinaest pobjeda, osam puta remizirao i upisao sedam poraza
* Bavarcima će ovo biti ukupno deseta utakmica na Santiago Bernabeuu. Uz dvije pobjede i remi imaju šest poraza. Inter će na stadionu Real Madrida tražiti drugu pobjedu. U šest odigranih utakmica ondje su upisali pet poraza
A SADA ADIOOOOOOOOO I FORZA BAYERN i svim srcem navijajmo za naše ljubimce. Večeras će biti naša fešta... Jednostavno tako osjećam
I naravno, bez ovog ne ide: PACK MA'S
ovo je moj zadnji post koji ću napisati prije utakmice. Sutra putujem na exkurziju i neće me biti 14 dana i proklinjem Platinija što je prebacio termin odigravanja utakmice sa srijede na subotu.
Valja se sutra boriti na sve načine kako odgledati utkamicu
Tradicionalno, napisaću par zanimljivosti i pustiti amella da laprda, jer kad vidi da ga ignorišemo, neće se više javljati. Njemu je merak da šupljira, a nećemo njegov merak ispunjavati...
* Pobijedi li Inter ili završi neodlučeno nakon 90 odnosno 120 minuta, s četiri će kluba u natjecanju sezonu 2011/12 dočekati Italija. Pobijedi li Bayern, Njemačka će po renkingu na trećem mjestu prestići Italiju i dati iduće godine četvrtoplasiranom klubu Bundeslige pravo nastupa u četvrtom pretkolu Lige prvaka.
* Procjena vrijednosti prve postave Bayerna (bez Riberyija) je 150,5 miliona eurića, dok je vrijednost Intera procijenjena na 258 miliona eurića.
(odprilike to vako izgleda:
Bayern München:Jörg Butt (3.5) - Philipp Lahm (28), Daniel Buyten (8), Martin Demichelis (10), Holger Badstuber (8) - Mark van Bommel (6.5), Bastian Schweinsteiger (24), Arjen Robben (38), Hamit Altintop (6.5) - Thomas Müller (10), Ivica Olić (12)
Inter Milan:Julio Cesar (25) – Javier Zanetti (7.5), Walter Samuel (15), Lucio (16.5), Maicon (30), Dejan Stanković (16), Esteban Cambiasso (29), Goran Pandev (16), Wesley Sneijder (35) – Samuel Eto'o (40), Diego Milito (28).
* Bayern će u subotu jurišati na peti naslov najbolje europske momčadi, te se tako pokušati izjednačiti s Liverpoolom na trećem mjestu po uspješnosti. Vodeći Real ima devet, a slijedi ga Milan sa sedam naslova. Inter je naslove osvajao 1964. i 1965. godine.
* Bayern je odigrao ukupno 28 utakmica protiv talijanskih momčadi. Upisali su devet pobjeda, uz sedam remija i 12 poraza. Jednak broj puta Inter se sučelio njemačkim sastavima. Slavio je trinaest pobjeda, osam puta remizirao i upisao sedam poraza
* Bavarcima će ovo biti ukupno deseta utakmica na Santiago Bernabeuu. Uz dvije pobjede i remi imaju šest poraza. Inter će na stadionu Real Madrida tražiti drugu pobjedu. U šest odigranih utakmica ondje su upisali pet poraza
A SADA ADIOOOOOOOOO I FORZA BAYERN i svim srcem navijajmo za naše ljubimce. Večeras će biti naša fešta... Jednostavno tako osjećam
I naravno, bez ovog ne ide: PACK MA'S
Sent from my Philips Smart TV.
- bayernovac
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.