FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

bistrikboy
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 21:23

Hasan Salihamidžić je danas SMS-om igracima i trenerima Bayerna pozelio mnogo srece i uspjeha sutra u finalu,inace cijela generacija iz 2001.g. ce sutra biti na utakmici,jedini koji ce izostati su Patrick Anderson i nas Haso,koji se nalazi u SAD-u gdje sa Juventusom ima neku turneju.
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 21 maj 2010, 22:02

samo da sutra na dan moje mature osvojimo taj trofej, pa ko bi bio sretniji od mene
:D
Razumijes ti mene burazere moj :)

GAL
Kontakt:

Post Postao/la GAL » 21 maj 2010, 22:31

I ja bih najradije volio vidjeti vidića u bajernu ali malo je vjerovati i kada bi vidić htjeo da pređe u bajern bajern nebi mogao bez dubljega džepa morao bi se dobro istresti a,imajući u vidu da su se dobro potrosili na gomeza prošle sezone sumnjam da mogo preći i dati preko 30 mil.a što se tiče milita pitanje je da li bi ga barca stavila na transfer listu jer im treba u odbrani stvarno dobro tu je piqe,pujol,rafa markez al opet a opet ista stvar kada bi i on htjeo bajern bi morao iskeširati garant 30 i kusur miliona.a znamo kakkav je naš bajern povodom velikih cifara.

nego sutra svi bavarci ljubitelji bajerna svim srcem navijajte za naše gigante da se po 5 put popnemo na tron evrope.FC.Bayern Munchen

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 22:56

armin90 je napisao/la:Championship gledaniji od Serije A

Drugu ligu Engleske - Championship je u protekloj sezoni gledalo 9,95 miliona ljudi, što je četvrto najposjećenije ligaško takmičenje na Starom kontitentu. Recimo samo da je nekda najbolju ligu svijeta, italijansku Seriju A gledalo 9,1 miliona ljudi.

Broj gledalaca na utakmicama engleske druge, treće i četvrte lige u protekloj sezoni je povećan 4,4 posto u odnosu na prethodnu i prvi put je prosječna posjeta premašila 10.000 navijača. Prema podacima koje je u petak saopštila Fudbalska asocijacija Engleske, 1.656 utakmica u te tri lige gledalo je ukupno 17,1 miliona navijača. To je dvostruko više nego u sezoni 1984/85.

Posebno je zanimljivo da je Chapionship , druga liga, sa ukupno 9,95 miliona gledalaca i prosjekom od 17.950 navijača po utakmici. Veća posjeta u protekloj sezoni bila je samo u njemačkoj Bundesligi (13,1 miliona), engleskoj Premijer ligi (12,9) i španskoj Primeri (11).
kako si to izracunao :roll: :roll: ove sezone prosjek gledanosti u italiji po utakmici je oko 26.000 :lol:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 21 maj 2010, 23:01

Čuj 26.000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj molim te više, i evo ja na Bayernovoj temi, i Bayernov navijač kažem neka Inter uzme titulu samo se okani ove teme. Ne branim ti ja da pišeš ovdje, ali ako pišeš piši normalno, a nemoj širiti nebuloze.

Eto, neka bude Inter prvak, i ti najsretniji u BiH, zaboravih The Special One i on je sretan, i skakati će kao kengur. :lol:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 23:05

Neutral je napisao/la:Čuj 26.000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nemoj molim te više, i evo ja na Bayernovoj temi, i Bayernov navijač kažem neka Inter uzme titulu samo se okani ove teme. Ne branim ti ja da pišeš ovdje, ali ako pišeš piši normalno, a nemoj širiti nebuloze.

Eto, neka bude Inter prvak, i ti najsretniji u BiH, zaboravih The Special One i on je sretan, i skakati će kao kengur. :lol:
nebuloza je bilo ono sto je tvoj kolega napisao a ti jos vise zasolio jednu notornu neistinu,kako ti svojim tako i on svojim neznanjem :roll: :roll: :roll:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 23:07

amell je napisao/la:
Neutral je napisao/la:Čuj 26.000 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

nebuloza je bilo ono sto je tvoj kolega napisao a ti jos vise zasolio jednu notornu neistinu,kako ti svojim tako i on svojim neznanjem :roll: :roll: :roll:
Izgleda da nisi ni razumio ovaj post o broju posjetilaca Chapionshipa i Seria A,radi se o UKUPNOM broju posjetilaca ne prosjecnom,i pored vecih stadiona u Seria A,ta liga ima manje posjetilaca od druge engleske lige,to je vec nekoliko sezona problem u Italiji i napretka nema sve dok se ne naprave novi stadioni,a da li ce se praviti vidjecemo 28.5. :arrow:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 23:11

amell je napisao/la::roll: :roll: :roll: :roll: prosjecan brojgledalaca za rezultat ima ukupnu cifru ljudi koji su gledali sve utakmice u sezoni :lol: :roll: ti nisi razumio sta si pisao :mrgreen:
Valjda je obrnuto :mrgreen:

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 21 maj 2010, 23:14

bistrikboy je napisao/la:
amell je napisao/la::roll: :roll: :roll: :roll: prosjecan brojgledalaca za rezultat ima ukupnu cifru ljudi koji su gledali sve utakmice u sezoni :lol: :roll: ti nisi razumio sta si pisao :mrgreen:
da matematicaru i obrnuto je ispravno kako god dobijes isto :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 21 maj 2010, 23:20

amell je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
da matematicaru i obrnuto je ispravno kako god dobijes isto :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen:
Naravno da nije isto,zbir prosjeka gledalaca je cca 500k a ukupno je preko 9 miliona gledalo utakmice (ne znam ni sam sto se raspravljam s ovim),elem prosjek gledanosti Seria A je 24 574 gledaoca...

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 21 maj 2010, 23:25

E moj amelle, ni ti ne znas bil' piskio il kakio

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 21 maj 2010, 23:43

Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat. :lol:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 21 maj 2010, 23:46

Adinjo je napisao/la:Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat. :lol:
lako cemo mi za njega, nego adinjo reci ti meni, jesi li i ti kao braca ti po dresu, za inter u sutrasnjem mecu?
Vom Jäger zum Gejagten

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 maj 2010, 00:03

geronimo je napisao/la:
Adinjo je napisao/la:Uhhh, momci, ne bio vam ja u kozi..Vidim Amelcic vam se natovario na vrat. :lol:
lako cemo mi za njega, nego adinjo reci ti meni, jesi li i ti kao braca ti po dresu, za inter u sutrasnjem mecu?
Heh, vidis sto se toga tice, podijeljeni smo u dva tabora, i neki dan je bila "zestoka" rasprava na temi Serie A. Ono sto mogu reci je da sam u toj raspravi bio u taboru protiv Intera. NIKAD ne bi mogao biti na njihovoj strani, ali ono bas NIKAD, a mozda ni tad ;) (jao, gotov sam sad od Amelcica)

Iako ste nas razbili ko beba zvecku, ako bih morao da biram, eto onda neka vi uzmete ovo finale. Sretno! ;)

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 22 maj 2010, 00:07

@amell
Jesi ti onaj sto ce izvrsit' suicid nad samim sobom? :mrgreen:
Ako jesi,kako mozes tudji intelekt da komentarises sa visine?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 22 maj 2010, 00:10

Adinjo je napisao/la: Heh, vidis sto se toga tice, podijeljeni smo u dva tabora, i neki dan je bila "zestoka" rasprava na temi Serie A. Ono sto mogu reci je da sam u toj raspravi bio u taboru protiv Intera. NIKAD ne bi mogao biti na njihovoj strani, ali ono bas NIKAD, a mozda ni tad ;) (jao, gotov sam sad od Amelcica)

Iako ste nas razbili ko beba zvecku, ako bih morao da biram, eto onda neka vi uzmete ovo finale. Sretno! ;)
Pametno razmisljanje jedne zrele osobe. Ovo i nije bilo toliko tesko reci. :mrgreen:
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 22 maj 2010, 00:21

@amell...Ja nisam rekao da nam Inter sutrasnjom tekmom spasava guzove, naprotiv ja sam bio taj koji je rekao, da radije ne bih zelio gledati Juve ni sledece godine u CL, nego da nam eto vi "pomazete". Sad sto si ti skontao pogresno ili me mozda zamjenio s nekim drugim, tvoj problem decko, Ne grlom u jagode Amele :mrgreen:

To, ko ce kome sljedecih 5 godina derati guzove ostaje da se vidi, i ne bi o tome na tudjoj temi. Budi mi pozdravljen i no sikiriki toliko ;)

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 22 maj 2010, 00:31

Adinjo je napisao/la:@amell...Ja nisam rekao da nam Inter sutrasnjom tekmom spasava guzove, naprotiv ja sam bio taj koji je rekao, da radije ne bih zelio gledati Juve ni sledece godine u CL, nego da nam eto vi "pomazete". Sad sto si ti skontao pogresno ili me mozda zamjenio s nekim drugim, tvoj problem decko, Ne grlom u jagode Amele :mrgreen:

To, ko ce kome sljedecih 5 godina derati guzove ostaje da se vidi, i ne bi o tome na tudjoj temi. Budi mi pozdravljen i no sikiriki toliko ;)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

dr.adnan
Kontakt:

Post Postao/la dr.adnan » 22 maj 2010, 01:35

Braćo moja, crveno-bijela,
ovo je moj zadnji post koji ću napisati prije utakmice. Sutra putujem na exkurziju i neće me biti 14 dana i proklinjem Platinija što je prebacio termin odigravanja utakmice sa srijede na subotu.
Valja se sutra boriti na sve načine kako odgledati utkamicu :? 8-)

Tradicionalno, napisaću par zanimljivosti i pustiti amella da laprda, jer kad vidi da ga ignorišemo, neće se više javljati. Njemu je merak da šupljira, a nećemo njegov merak ispunjavati...

* Pobijedi li Inter ili završi neodlučeno nakon 90 odnosno 120 minuta, s četiri će kluba u natjecanju sezonu 2011/12 dočekati Italija. Pobijedi li Bayern, Njemačka će po renkingu na trećem mjestu prestići Italiju i dati iduće godine četvrtoplasiranom klubu Bundeslige pravo nastupa u četvrtom pretkolu Lige prvaka.

* Procjena vrijednosti prve postave Bayerna (bez Riberyija) je 150,5 miliona eurića, dok je vrijednost Intera procijenjena na 258 miliona eurića.
(odprilike to vako izgleda:
Bayern München:Jörg Butt (3.5) - Philipp Lahm (28), Daniel Buyten (8), Martin Demichelis (10), Holger Badstuber (8) - Mark van Bommel (6.5), Bastian Schweinsteiger (24), Arjen Robben (38), Hamit Altintop (6.5) - Thomas Müller (10), Ivica Olić (12)

Inter Milan:Julio Cesar (25) – Javier Zanetti (7.5), Walter Samuel (15), Lucio (16.5), Maicon (30), Dejan Stanković (16), Esteban Cambiasso (29), Goran Pandev (16), Wesley Sneijder (35) – Samuel Eto'o (40), Diego Milito (28).

* Bayern će u subotu jurišati na peti naslov najbolje europske momčadi, te se tako pokušati izjednačiti s Liverpoolom na trećem mjestu po uspješnosti. Vodeći Real ima devet, a slijedi ga Milan sa sedam naslova. Inter je naslove osvajao 1964. i 1965. godine.

* Bayern je odigrao ukupno 28 utakmica protiv talijanskih momčadi. Upisali su devet pobjeda, uz sedam remija i 12 poraza. Jednak broj puta Inter se sučelio njemačkim sastavima. Slavio je trinaest pobjeda, osam puta remizirao i upisao sedam poraza

* Bavarcima će ovo biti ukupno deseta utakmica na Santiago Bernabeuu. Uz dvije pobjede i remi imaju šest poraza. Inter će na stadionu Real Madrida tražiti drugu pobjedu. U šest odigranih utakmica ondje su upisali pet poraza

A SADA ADIOOOOOOOOO I FORZA BAYERN i svim srcem navijajmo za naše ljubimce. Večeras će biti naša fešta... Jednostavno tako osjećam 8-) 8-) 8-)
I naravno, bez ovog ne ide: PACK MA'S
Sent from my Philips Smart TV.

bayernovac
Kontakt:

Post Postao/la bayernovac » 22 maj 2010, 01:40

PACK MAS
FC BAYERN MUNCHEN
zwei Mullers Gerd und Thomas ein Team FC Bayern Munchen

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.