Jedva cekam utakmicu
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
@Evolve jel se Siroki zvao Listica prije rata?? Jel kroz Siroki prolazi istoimena rijeka ??? Ne znam sto se toliko lozite na to??
Jedva cekam utakmicu
Jedva cekam utakmicu
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Evolve
- Kontakt:
Širokom je oteto ime u komunizmu i dato ime Lištica. Padom Yuge, smo vratili ime koje zasluzuje. Lištica se rijeka zove da.esprit24 je napisao/la:@Evolve jel se Siroki zvao Listica prije rata?? Jel kroz Siroki prolazi istoimena rijeka ??? Ne znam sto se toliko lozite na to??
Jedva cekam utakmicu
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja o trenutnoj formi, zadnjih mjesec recimo, a ti o historiji... Golemo. Pa dobro. A ovo za Lišticu, isto kao što je Novi grad za mene Bosanski novi, tako je i Široki brijeg za mene Lištica, mani me politiziranja, ja za takvo znam i tako ću zvati.Evolve je napisao/la:Sva ta prica macku o rep. Vidjet cemo na terenu. I mi i vi smo utakmice na Pecari docekivali govoreci da smo jaci od protivnika ili slabiji, svejedno uvijek ste tesko do boda kamoli do pobjede dolazili u Širokom. Inace, kad vec postas ovde, ovo nije Listica nego Široki Brijeg. To sto vi pisete tamo pisete, ovde, molim te da bar malo postovanja, ako je moguce.PitarBordo je napisao/la:Šta god ti to značilo.Evolve je napisao/la:znas ti to vrlodobro.
Sarajevo se napokon poklopilo, nakon dolaska novog šefa - što i rezultati zadnjih 5 utakmica pokazuju, nakon "klizanja" protiv Mladosti, otkaza prvotimcima, sve to drugačije izgleda i iskreno ne vidim načina da se ovakva igra Lištice (pričam o trenutnoj formi, a ne o historijatu Premijer Lige) teško može suprostaviti. A imamo još 5-6 dana da se u to u (raz)uvjerimo.
Pozdrav
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 30 nov 2015, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
Jos se pohvali takvim znanjem u pm...
Inace, ocekivao sam navalu pitara al sam barem mislio nece prije Srijede. Al evo, vec ponedjeljak.
Inace, ocekivao sam navalu pitara al sam barem mislio nece prije Srijede. Al evo, vec ponedjeljak.
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.
Nadam se finoj i atraktivnoj igri i da neće biti fašističkih dobacivanja Barbariću i Benki.
Nadam se finoj i atraktivnoj igri i da neće biti fašističkih dobacivanja Barbariću i Benki.
Samo Saraj'vo.
Hoćel bit strimovanja s vaše strane ? Pošto utakmica ima na moja.tv
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolve
- Kontakt:
Pa nece 50ljudi doc pisat. Vi jeste u boljoj formi, al to sve pada u vodu kad je derbi u pitanju. Barem sam ja takvog razmisljanja.
Benko je ckapi nevidjena, za Barbarica me nebriga. Ja se isto nadam dobroj utakmici,sa golovima i bez provociranja sa vase strane, al cisto sumnjam da ce bit cisto i sa jedne i druge strane. Nek bude na terenu bar.
Benko je ckapi nevidjena, za Barbarica me nebriga. Ja se isto nadam dobroj utakmici,sa golovima i bez provociranja sa vase strane, al cisto sumnjam da ce bit cisto i sa jedne i druge strane. Nek bude na terenu bar.
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
Care to explain? Zašto je Benko "čakpi neviđena"?
To za derbi se slažem, uvijek je u svim (Zri, Liš, Želj, FKS) derbijima bilo veoma malo golova, oštre igre i obično pobjedi onaj kome više gori pod nogama tj. ima više volje. Debakl je i 2-0 za Vas i na to sam mislio u posljednjih 8 utakmica mi smo 6 puta pobjedili i gol razliku 20-6, a vi u isto toliko utakmica 4 pobjede uz gol razliku 13-5 u tih 8 kola...
To za derbi se slažem, uvijek je u svim (Zri, Liš, Želj, FKS) derbijima bilo veoma malo golova, oštre igre i obično pobjedi onaj kome više gori pod nogama tj. ima više volje. Debakl je i 2-0 za Vas i na to sam mislio u posljednjih 8 utakmica mi smo 6 puta pobjedili i gol razliku 20-6, a vi u isto toliko utakmica 4 pobjede uz gol razliku 13-5 u tih 8 kola...
Samo Saraj'vo.
- Evolve
- Kontakt:
Nevolim njegov tip igraca. Nikad nisam volio, iako je dobar napadac. Gore prva utakmica, prgav do boga, i jos ono udaranje Brekala mislim bez lopte. Samo sto je nas Brekalo takav kakav je. Brate Pandza bi mu obe noge polomio. Al eto.
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
Meni se sviđa takav tip igrača, čak i kada su bivali takvi igrači na suprotnoj strani... Izgine frajko, bori se ko lud, a nema potrebu, realno špic može samo čekati lopte...

Samo Saraj'vo.
Dozirajte pojavljivanje na ovoj temi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Evolve
- Kontakt:
99% da hoce. Bio je za svaku domacu utakmicu ove sezone.Besic je napisao/la:Hoćel bit strimovanja s vaše strane ? Pošto utakmica ima na moja.tv
NK Široki Brijeg
- PitarBordo
- Kontakt:
To ti meni nešto?Besic je napisao/la:Dozirajte pojavljivanje na ovoj temi .
Samo Saraj'vo.
Kada su bila fašistička dobacivanja bilo kome na Pecari. Tko su ti ova dva pa nešto bitni nama?PitarBordo je napisao/la:Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.
- PitarBordo
- Kontakt:
ljutinar je napisao/la:Kada su bila fašistička dobacivanja bilo kome na Pecari. Tko su ti ova dva pa nešto bitni nama?PitarBordo je napisao/la:Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.
Samo Saraj'vo.
-
brigsiroki
- Kontakt:
utakmica će biti derbi i nema tu favorita,volio bi da utakmica bude sa što više prilika i što manje prekršaja,široki je loše odigrao posljednje dvije utakmice i bezveze su se izgubili bodovi,a u ovoj utakmici će naši biti "napaljeni" i ostavit će srce na terenu pa šta bude,a protiv konobara iz viteza i travnika naši nemaju volje za igrati i to je najveći razlog bezveze izgubljenim bodovima,a što se tiče navijača čim počnu vrijeđanja odmah istjerati sa stadiona i horde i škripare ako treba,jer u boxu će biti po 200 i jedni i drugi lako je to istjerati iz stadiona uz policiski prilog pendrečenja.
Sarajevo će pobijedit mi iz viteza navijamo svim srcem za Sarajevo a vi i dalje prodajite utakmice Travniku Pa pa pa pa za titulom pusica
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Jel ovo konacna satnica, nedjelja u 13:00?
Ovo je po meni idealan termin, kise ne bi trebalo biti tako da ce travnjak biti u dobrom stanju za spektakl
Ovo je po meni idealan termin, kise ne bi trebalo biti tako da ce travnjak biti u dobrom stanju za spektakl
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
kostobran je napisao/la:Sarajevo će pobijedit mi iz viteza navijamo svim srcem za Sarajevo a vi i dalje prodajite utakmice Travniku Pa pa pa pa za titulom pusica
- Evolve
- Kontakt:
Bit ce 13h eeeeventualno 14h.Android je napisao/la:Jel ovo konacna satnica, nedjelja u 13:00?
NK Široki Brijeg