NK Široki Brijeg

esprit24
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la esprit24 » 30 nov 2015, 12:31

@Evolve jel se Siroki zvao Listica prije rata?? Jel kroz Siroki prolazi istoimena rijeka ??? Ne znam sto se toliko lozite na to??
Jedva cekam utakmicu :D
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 12:38

esprit24 je napisao/la:@Evolve jel se Siroki zvao Listica prije rata?? Jel kroz Siroki prolazi istoimena rijeka ??? Ne znam sto se toliko lozite na to??
Jedva cekam utakmicu :D
Širokom je oteto ime u komunizmu i dato ime Lištica. Padom Yuge, smo vratili ime koje zasluzuje. Lištica se rijeka zove da.
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 12:43

Evolve je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:
Evolve je napisao/la:znas ti to vrlodobro.
Šta god ti to značilo.

Sarajevo se napokon poklopilo, nakon dolaska novog šefa - što i rezultati zadnjih 5 utakmica pokazuju, nakon "klizanja" protiv Mladosti, otkaza prvotimcima, sve to drugačije izgleda i iskreno ne vidim načina da se ovakva igra Lištice (pričam o trenutnoj formi, a ne o historijatu Premijer Lige) teško može suprostaviti. A imamo još 5-6 dana da se u to u (raz)uvjerimo. :salut:
Sva ta prica macku o rep. Vidjet cemo na terenu. I mi i vi smo utakmice na Pecari docekivali govoreci da smo jaci od protivnika ili slabiji, svejedno uvijek ste tesko do boda kamoli do pobjede dolazili u Širokom. Inace, kad vec postas ovde, ovo nije Listica nego Široki Brijeg. To sto vi pisete tamo pisete, ovde, molim te da bar malo postovanja, ako je moguce.

Pozdrav
Ja o trenutnoj formi, zadnjih mjesec recimo, a ti o historiji... Golemo. Pa dobro. A ovo za Lišticu, isto kao što je Novi grad za mene Bosanski novi, tako je i Široki brijeg za mene Lištica, mani me politiziranja, ja za takvo znam i tako ću zvati.
Zadnja izmjena: PitarBordo, dana/u 30 nov 2015, 13:30, ukupno mijenjano 1 put.
Samo Saraj'vo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 12:49

Jos se pohvali takvim znanjem u pm...
Inace, ocekivao sam navalu pitara al sam barem mislio nece prije Srijede. Al evo, vec ponedjeljak.
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 13:29

Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.

Nadam se finoj i atraktivnoj igri i da neće biti fašističkih dobacivanja Barbariću i Benki.
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 nov 2015, 13:38

Hoćel bit strimovanja s vaše strane ? Pošto utakmica ima na moja.tv
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 13:40

Pa nece 50ljudi doc pisat. Vi jeste u boljoj formi, al to sve pada u vodu kad je derbi u pitanju. Barem sam ja takvog razmisljanja.

Benko je ckapi nevidjena, za Barbarica me nebriga. Ja se isto nadam dobroj utakmici,sa golovima i bez provociranja sa vase strane, al cisto sumnjam da ce bit cisto i sa jedne i druge strane. Nek bude na terenu bar.
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 13:49

Care to explain? Zašto je Benko "čakpi neviđena"?

To za derbi se slažem, uvijek je u svim (Zri, Liš, Želj, FKS) derbijima bilo veoma malo golova, oštre igre i obično pobjedi onaj kome više gori pod nogama tj. ima više volje. Debakl je i 2-0 za Vas i na to sam mislio u posljednjih 8 utakmica mi smo 6 puta pobjedili i gol razliku 20-6, a vi u isto toliko utakmica 4 pobjede uz gol razliku 13-5 u tih 8 kola...
Samo Saraj'vo.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 13:57

Nevolim njegov tip igraca. Nikad nisam volio, iako je dobar napadac. Gore prva utakmica, prgav do boga, i jos ono udaranje Brekala mislim bez lopte. Samo sto je nas Brekalo takav kakav je. Brate Pandza bi mu obe noge polomio. Al eto.
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 13:59

Meni se sviđa takav tip igrača, čak i kada su bivali takvi igrači na suprotnoj strani... Izgine frajko, bori se ko lud, a nema potrebu, realno špic može samo čekati lopte...

slika
Samo Saraj'vo.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 30 nov 2015, 14:01

Dozirajte pojavljivanje na ovoj temi .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 14:03

Besic je napisao/la:Hoćel bit strimovanja s vaše strane ? Pošto utakmica ima na moja.tv
99% da hoce. Bio je za svaku domacu utakmicu ove sezone.
NK Široki Brijeg

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 14:04

Besic je napisao/la:Dozirajte pojavljivanje na ovoj temi .
To ti meni nešto?
Samo Saraj'vo.

ljutinar
Kontakt:

Post Postao/la ljutinar » 30 nov 2015, 15:53

PitarBordo je napisao/la:Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.

Nadam se finoj i atraktivnoj igri i da neće biti fašističkih dobacivanja Barbariću i Benki.
Kada su bila fašistička dobacivanja bilo kome na Pecari. Tko su ti ova dva pa nešto bitni nama? :bih:

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 30 nov 2015, 15:55

ljutinar je napisao/la:
PitarBordo je napisao/la:Dvoje ljudi navala? To govori o tvojim očekivanjima i apetitima. Još jednom i posljednji put da ponovim: igrom kao protiv Travnika i Viteza možete se nadati samo što manjem debaklu.

Kada su bila fašistička dobacivanja bilo kome na Pecari. Tko su ti ova dva pa nešto bitni nama? :bih:
:guz:
Samo Saraj'vo.

brigsiroki
Kontakt:

Post Postao/la brigsiroki » 30 nov 2015, 16:59

utakmica će biti derbi i nema tu favorita,volio bi da utakmica bude sa što više prilika i što manje prekršaja,široki je loše odigrao posljednje dvije utakmice i bezveze su se izgubili bodovi,a u ovoj utakmici će naši biti "napaljeni" i ostavit će srce na terenu pa šta bude,a protiv konobara iz viteza i travnika naši nemaju volje za igrati i to je najveći razlog bezveze izgubljenim bodovima,a što se tiče navijača čim počnu vrijeđanja odmah istjerati sa stadiona i horde i škripare ako treba,jer u boxu će biti po 200 i jedni i drugi lako je to istjerati iz stadiona uz policiski prilog pendrečenja.

kostobran
Kontakt:

Post Postao/la kostobran » 30 nov 2015, 18:50

Sarajevo će pobijedit mi iz viteza navijamo svim srcem za Sarajevo a vi i dalje prodajite utakmice Travniku Pa pa pa pa za titulom pusica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Android
Kontakt:

Post Postao/la Android » 30 nov 2015, 19:44

Jel ovo konacna satnica, nedjelja u 13:00?

Ovo je po meni idealan termin, kise ne bi trebalo biti tako da ce travnjak biti u dobrom stanju za spektakl
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...

HRHB

brig
Kontakt:

Post Postao/la brig » 30 nov 2015, 19:50

kostobran je napisao/la:Sarajevo će pobijedit mi iz viteza navijamo svim srcem za Sarajevo a vi i dalje prodajite utakmice Travniku Pa pa pa pa za titulom pusica

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
:yawn:

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 30 nov 2015, 20:08

Android je napisao/la:Jel ovo konacna satnica, nedjelja u 13:00?

Ovo je po meni idealan termin, kise ne bi trebalo biti tako da ce travnjak biti u dobrom stanju za spektakl
Bit ce 13h eeeeventualno 14h.
NK Široki Brijeg

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Beli98, dime, Rigoletto i 20 gostiju.