jeste ,ali nece ga on lijepiti,farbati sta vec pa nije lud on daje bus ,a oni trebaju da to odrade,ali ovaj da sad ne duzim mrsko mi imate svi oci vidite rezultate svega ima sad skupstina pa onda mozemo ovdje naglabati dalje,,meni samo smeta te najave to treb uraditi i onda objavis npr bus oblijepis ga pa onda objavis a ne objavis da ces imati pa prode pola godine a i dalje nemas ...Elegant je napisao/la:DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
Autobus je navodno trebao da obezbjedi ovaj sponzor, tursiticka agencija "M" nesto, ako se ne varam oni su se dovodili u pricu sa autobusom. To bi vjerovatno bio neki polovan (nadam se noviji) kojeg bi obljepili u plavo, sa grbom i na nas fazon neka parola.
...
.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Re: RE: Re: FK Željezničar
Odgovori superu ne pravi se budalamilanribar je napisao/la:Tu je bus. Ocekujemo jos te dvije firme jedna za stadion jedna za igracki kadar. Jedan veliki investitor ce tu biti. Bitno je da napokon nakon 4 godine uvidjeli greske i sad ce sve ispraviti. Kako stari ljudi kazu bolje ikad nego nikad.DR.HOUSE je napisao/la:ovo je forum ovdje svako anoniman svako ima pravo na misljenje nista to nece veliko promijeniti u Klubu sta ja kazem sta onaj kaze ,ali eto svi mi imamo svoje neko razmisljanje ,,,,,mene samo interesuje zaista gdje nam je brendirani bus? 2 firme blue 1 i blue 2 posto ne mogu da se sjetim imena firmi rekose do kraja ove godine to ce biti sve u funkciji evo ima jos 30 dana pa necu da sudim ,,,uglavnom jedva cekam skupstinu..
@bku sky hajd ti meni predoci dokaz sta su vratili pa cu ja tebi.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM
-
sergejevic
- Kontakt:
A koji su nasi ?
Nema se šta o Upravi pričati. Ako se raspadnemo kao KK Bosna, onda Uprava nije ništa učinila. Ukoliko se ne raspadnemo kao KK Bosna, onda je ova Uprava uradila dobar posao, jer je Željo bio u većim go.vnima od KK Bosna.
Opletite.
Opletite.
-
perodeformero
- Kontakt:
Dobro, ali kakve veze ima bus? Sta bi bilo da ih imamo 5 na raspolaganju, da li bi igrali bolje i da li bi se borili za titulu?
Više vi ličite na plaćenike sadašnje uprave! Klub nam se bori za opstanak a vi ovdje ljudima poripate šuplju kako nikad bolje nije bilo. Fakat mislite da su ljudi debili? Sve jedni te isti izmišljaju opravdanja, nije li to čudno? Smiješni ste!vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 01 dec 2015, 15:16, ukupno mijenjano 1 put.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Jok tako nego ovi sto na forumu traze dokaze da je klub nesto placao. Evo nek oni stave dokaze da se nije nista placalo ja cu im evo obecavam pred forumom cijelim donijeti dokaz da se placalo. Mislim da ne moze postenije.vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
-
perodeformero
- Kontakt:
To je najveća moguća laž koju je magarac iz Brodareva izgovorio, u moru ostalih laži. Zeljo nikada nije bio u situaciji kao KK Bosna, ni blizu. Ni teoretski to nije moguće zbog svega što Zeljo imacarsijaba je napisao/la:Nema se šta o Upravi pričati. Ako se raspadnemo kao KK Bosna, onda Uprava nije ništa učinila. Ukoliko se ne raspadnemo kao KK Bosna, onda je ova Uprava uradila dobar posao, jer je Željo bio u većim go.vnima od KK Bosna.
Opletite.
E ne može to tako, nije fer. Nije im Žujo dostavio papirepile87 je napisao/la:Jok tako nego ovi sto na forumu traze dokaze da je klub nesto placao. Evo nek oni stave dokaze da se nije nista placalo ja cu im evo obecavam pred forumom cijelim donijeti dokaz da se placalo. Mislim da ne moze postenije.vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
evo milan kaze da ima dokaze pa nek predocipile87 je napisao/la:Jok tako nego ovi sto na forumu traze dokaze da je klub nesto placao. Evo nek oni stave dokaze da se nije nista placalo ja cu im evo obecavam pred forumom cijelim donijeti dokaz da se placalo. Mislim da ne moze postenije.vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Ova uprava je više uradila po pitanju stabilnosti kluba nego bilo koja prije. Ti tražiš dokaze da je ovo ovako. Daj ti meni dokaze da nije. Trenutna tabela je jedini dokaz koji možeš ponuditi. Smješan si!Genie je napisao/la:Više vi ličite na plaćenike sadašnje uprave! Klub nam se bori za opstanak a vi ovdje ljudima poripate šuplju kako nikad bolje nije bilo. Fakat mislite da su ljudi debili? Sve jedni te isti izmišljaju opravdanja, nije li to čudno? Smiješni ste!vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
VAŽNO JE BITI ČLAN!
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
gdje nestadose genie i milanribar sa odgovorom na moje pitanje
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
nemojte od mene tražiti da banujem nekog samo zato što ima različito mišljenje od većine. Ako je neko nečiji plaćenik, ignorišite ga i nemojte ulaziti u rasprave s takvima. Ja ako ih počnem uklanjati, značilo bi da sam i ja na plati neke druge struje?
Meni je svaka uprava jednaka, i ona prošla i ova i ona prije pet godina. ne bavim se tim stvarima i nemam namjeru biti opredjeljen za ili protiv nekog. To je na vama da sami skontate, a ne da ja namećem.
Meni je svaka uprava jednaka, i ona prošla i ova i ona prije pet godina. ne bavim se tim stvarima i nemam namjeru biti opredjeljen za ili protiv nekog. To je na vama da sami skontate, a ne da ja namećem.
Zaboli me buraz neka stvar za te, mene interesuje sad! Tri godine su prošle par miliona smo zaradili a mi se za opstanak borimo, isključivo krivicom sadašnje uprave!super je napisao/la:evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
Odgovori ti meni od čega će klub funkcionisati ako ne izborimo evropu? Posudit će Misimović odnosno zadužiti klub još više i baciti ga u još veću dubiozu? Kakvo je to poslovanje? Daj ba nismo djeca! Pričajte vi tu priču nekom drugom. Neću više raspravljati jer nema smisla, očito nam se mišljenja razlikuju.
- milanribar
- Kontakt:
pile87 je napisao/la:Jok tako nego ovi sto na forumu traze dokaze da je klub nesto placao. Evo nek oni stave dokaze da se nije nista placalo ja cu im evo obecavam pred forumom cijelim donijeti dokaz da se placalo. Mislim da ne moze postenije.vrbanjusa je napisao/la:Ma @milanribar i @genie Žujini i Dželini plaćenici
Jarane ti se bas pogubio. Prije si pisao normalno, umjereno, a sad se samo prosipas, izmisljas, lazes sto je najgore.
Pa covjek samo trazi dokaze za tvoje tvrdnje.
ma najbolji lijek za nervozu je ignorirati ovu dvojicu genie a i ribara i staviti ih na ignore listu i opusceno buraz.jedan od njih je violina sigurno.
51%--------49%
E pa ne može tako drug moj, ti k'o naši političari, boli nas briga šta je prije bilo ja sam sad tu...Genie je napisao/la:Zaboli me buraz neka stvar za te, mene interesuje sad! Tri godine su prošle par miliona smo zaradili a mi se za opstanak borimo, isključivo krivicom sadašnje uprave!super je napisao/la:evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
Odgovori ti meni od čega će klub funkcionisati ako ne izborimo evropu? Posudit će Misimović odnosno zadužiti klub još više i baciti ga u još veću dubiozu? Kakvo je to poslovanje? Daj ba nismo djeca! Pričajte vi tu priču nekom drugom. Neću više raspravljati jer nema smisla, očito nam se mišljenja razlikuju.
E pa ne može, ako su nas ovi zavalili milione u dug, ne mogu ovi sad čuda praviti dok se to ne riješi, a ovdje je nekom očito u interesu da se to zataška i da se isti vrate i zavale nas za sva vremena...
joj i vi se samo svadjate... ma nije ni ova uprava bajna ali je u odnosu na prijasnje blagodat
meni je onako malo zalosno kad vidim kako su se fukare digle njih haman 1000 i trazili od gradonacelnika da potpise taj reprogram i eno ih uspjeli, kod nas gradonacelnik pred 10 000 ljudi obecavao sve i svasta i djeca nam se smiju...
bojim se da ako ovako nastavimo, necemo imati bas svijetlu buducnost htjeli mi to priznati ili ne
meni je onako malo zalosno kad vidim kako su se fukare digle njih haman 1000 i trazili od gradonacelnika da potpise taj reprogram i eno ih uspjeli, kod nas gradonacelnik pred 10 000 ljudi obecavao sve i svasta i djeca nam se smiju...
bojim se da ako ovako nastavimo, necemo imati bas svijetlu buducnost htjeli mi to priznati ili ne
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.