Ma buraz, treća godina prolazi imali su vremena, nek se jebu svi, da su mi rodbina! Tri godine smo šutili, trpili i podržavali. Od mene nemaju više podršku!pinki je napisao/la:E pa ne može tako drug moj, ti k'o naši političari, boli nas briga šta je prije bilo ja sam sad tu...
E pa ne može, ako su nas ovi zavalili milione u dug, ne mogu ovi sad čuda praviti dok se to ne riješi, a ovdje je nekom očito u interesu da se to zataška i da se isti vrate i zavale nas za sva vremena...
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zadnja izmjena: Genie, dana/u 01 dec 2015, 15:33, ukupno mijenjano 2 puta.
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
ja s tobom ne zelim da raspravljam,samo imas pogresno misljenje o ljudima iz sadasnje uprave,postavio sam pitanje na vasa naglabanja protiv ljudi koji nisu odlucivali o parama od dzeke,ja znam ko je bio i koliko je platio od 32 tuzbe i koliko je platio poreza od tih para,samo jos mogu reci taj direktor iz tog vakta koliko god bio legenda kluba svojim ne pojavljivanjem pred sudom da se ocituje o tuzbama je doprinio je jos skoro duplom dugu,recimo na hasagicevu tuzbu da je dosao na sud od 60k koje smo mogli samo platiti dobili smo jos 60k kamate radi njegovog ne pojavljivanja...pozz i zamolio bih admina da me trajno odstraniGenie je napisao/la:Zaboli me buraz neka stvar za te, mene interesuje sad! Tri godine su prošle par miliona smo zaradili a mi se za opstanak borimo, isključivo krivicom sadašnje uprave!super je napisao/la:evo genie i tebi isto pitanje kao za milana
ko je bio direktor a ko predsjednik kluba kada su pare od dzeke dosle u klub i molim te reci mi koliko su uplatili od tih para na tuzbe i na porez........ja znam al ti ne zelis da prave krivce navedes jer ti to nije u interesu,al zato znas mlaviti na ovu upravu sto je zatvorila 32 tuzbe a nije ni jedna bila ispod 50k km
Odgovori ti meni od čega će klub funkcionisati ako ne izborimo evropu? Posudit će Misimović odnosno zadužiti klub još više i baciti ga u još veću dubiozu? Kakvo je to poslovanje? Daj ba nismo djeca! Pričajte vi tu priču nekom drugom. Neću više raspravljati jer nema smisla, očito nam se mišljenja razlikuju.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- milanribar
- Kontakt:
Ja ti vjerujem za te 32 tuzbe. Sad budi konkretan i reci cifre tih tuzbi i koliko je to ukupno para? Ti znas, mi ne znamo pa nam reci tacnu cifru?
-
Hadzijalagic
- Kontakt:
A yebiga ja shvatam nezadovoljstvo.. Malo da se pripazilo ljetos sa pojacanjima i mi bi imali ekipu koja bi dobila Rudara, Slaviju, Radnika, Mladost.. Sa tim bodovima bi bili u samom vrhu i sve bi bilo bajno..
BUDI ŽELJO !!!
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Hoće li meni neko odgovoriti ko je i kada od zvaničnika rekao da će biti brendiran bus? Dajte link ili snimak
Mislim da je nas problem prestavljalo promjena nekoliko trenera u kratkom periodu. Onakav zeljo u evropi je bio fantastican u svim utakmicama koje smo odigrali ali kad je liga pocela vjerovatno zbog samopouzdanja i cega jos je doslo do ovoga.
http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... e-2/14902/zaboljisportuBiH je napisao/la:Hoće li meni neko odgovoriti ko je i kada od zvaničnika rekao da će biti brendiran bus? Dajte link ili snimak
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma nije kod mene ni rezultat toliko sad da me razocarava razumio sam kad su rekli da se moraju troskovi rezati da ce tako nekako i biti nego ovako sitnice najave razne koje se ne realizuju ili se pomjere ,ali se ne obavjeste navijaci ...ova uprava radi financijski mozda i najbolje,,ali njih najave i sitnice ubise kod raje plus rezultat nakon obecanja budale na pressu ....
Ode ovo predaleko ljudi..
Nego jel Riba doveo tog napadaca iz Afrike? Zna li se ko je u pitanju?
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
raja ce ga zvati ramo ako potpisecruz40 je napisao/la:Ode ovo predaleko ljudi..
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Kako se zove onaj sto mrtav hladan prije par mjeseci rece da ce Zeljo za dvije godine ozbiljno igrati u europi i rece da je klub jos sad spreman da radi istocnu tribinu, kao da ima neka firma da podrzi gradnju.
Realno mi sad ako tokom pauze pojacanjima ne formiramo tim koji ce pokusati izboriti europu preko lige ili kupa bice problem, ne igranjem europe mi bi finasijski dobro pali. A to se sve desava pred ligu 12. gdje nam treba bas jak tim.
Realno mi sad ako tokom pauze pojacanjima ne formiramo tim koji ce pokusati izboriti europu preko lige ili kupa bice problem, ne igranjem europe mi bi finasijski dobro pali. A to se sve desava pred ligu 12. gdje nam treba bas jak tim.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Blek Roki
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- milanribar
- Kontakt:
Odgovori nam za 32 tuzbe koje su rijesili koliko je to para ?
- kenan_tm87
- Kontakt:
Da li je dopusteno ponovna registracija nakon trajnog banaadmin je napisao/la:nemojte od mene tražiti da banujem nekog samo zato što ima različito mišljenje od većine. Ako je neko nečiji plaćenik, ignorišite ga i nemojte ulaziti u rasprave s takvima. Ja ako ih počnem uklanjati, značilo bi da sam i ja na plati neke druge struje?
Meni je svaka uprava jednaka, i ona prošla i ova i ona prije pet godina. ne bavim se tim stvarima i nemam namjeru biti opredjeljen za ili protiv nekog. To je na vama da sami skontate, a ne da ja namećem.
FORZA ZELJO
zaimovic zavali citavu upravuElegant je napisao/la:Kako se zove onaj sto mrtav hladan prije par mjeseci rece da ce Zeljo za dvije godine ozbiljno igrati u europi i rece da je klub jos sad spreman da radi istocnu tribinu, kao da ima neka firma da podrzi gradnju.
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Bravo majstore. E ovako se priča. Ovo se treba spomenuti ali onda i kazniti odgovornog jer niko nije najavio od zvaničnika ili od sponzora. Možda su nešto pričali prije puta na pripremeVirtu4l je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/foto-fudbaleri- ... e-2/14902/zaboljisportuBiH je napisao/la:Hoće li meni neko odgovoriti ko je i kada od zvaničnika rekao da će biti brendiran bus? Dajte link ili snimak
To je onaj stari dobri Supersuper je napisao/la:raja ce ga zvati ramo ako potpisecruz40 je napisao/la:Ode ovo predaleko ljudi..
Hajde jos ime pa da ga nadjemo na net-u?
.ebo vas više uprava, i tužbe, ja ih krivim samo za stanje na tabeli, mene interesuju samo sportski rezultati na terenu zato klub i postoji.
A navalili na brendirani autobus ko da nam je to najbitnija stvar u klubu, nek se vozaju sa ljaljić toursom šta me briga, bitnije su neke druge stvari iz tog ugovora sa agencijom.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Ja razumijem, ali ne želim da previše učestvujem u ovim raspravama. Ova situacija će potrajati, sve ukazuje na tozaboljisportuBiH je napisao/la:Bravo majstore. E ovako se priča. Ovo se treba spomenuti ali onda i kazniti odgovornog jer niko nije najavio od zvaničnika ili od sponzora. Možda su nešto pričali prije puta na pripremea ovaj to napisao a nigdje nit je ugovoreno nit potpisano. Nadam se da razumiješ što ovo pričam?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.