Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

K0MT
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la K0MT » 05 dec 2015, 19:37

borcu tri boda u prijedoru garantovana, moraju jedni nacionalisti igrati i tu skraćenu pl
do sad je bila praksa gotovo svake godine pokloniti želji bodove u prijedoru, al sad su nacionlani interesi važniji!!!!

yebi borče sada sveeeee po redu :D
chily-rz je napisao/la: Pa i red je s obzirom da i onako selite u niži rang,.Borčev problem je taj što su bodovi u Prijedoru i Zvorniku vjerovatno i drugima na prodaju :mrgreen:

Što se tice Rudara konkrentno vaša sreća je što su druge lige i dalje na entitetskom nivou inace vi najjaceg ranga ne bi vijedli za dugo,.
vidjećemo mi od one tamo sezone sine, rudnik novi kop otvara, generalni sponzor mittal, pa fino evropa liga protiv krasondara u prijedoru :guz:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 05 dec 2015, 20:11

Convicts1988 je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6830_o.jpg

Za titulu ?

Sta ti je ba jarane nema vise ni drugih na utakmicama koji se bore.za titulu..pogledaj Mostar, pa I.Sjever Koseva zna biti dosta prazni nego sto inace bude...**** neko I nema.4km za ulaznicu I td ..Protivnik neaktraktivan takodjer uz vremenske prilike ...barem nas ne dovodi na stadion titule ako nista...nas jedino inat I lose stvari mogu probuditi....Protiv Zrinjskog si trebal gledati brojku ali nisi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 05 dec 2015, 20:17

SaltCityAttack je napisao/la:
Convicts1988 je napisao/la:https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hp ... 6830_o.jpg

Za titulu ?

Sta ti je ba jarane nema vise ni drugih na utakmicama koji se bore.za titulu..pogledaj Mostar, pa I.Sjever Koseva zna biti dosta prazni nego sto inace bude...**** neko I nema.4km za ulaznicu I td ..Protivnik neaktraktivan takodjer uz vremenske prilike ...barem nas ne dovodi na stadion titule ako nista...nas jedino inat I lose stvari mogu probuditi....Protiv Zrinjskog si trebal gledati brojku ali nisi
Posljednja utakmica pred tromjesečnu pauzu, protivnik lagan - znači golijada, PRVO mjesto na ljestivici, borili se da predsjednik ostane prije heftu, a onda ovakva posjeta - nema opravdanja.

Ako već nas spominješ, pogledaj prosjek naših posjeta kada smo bili na prvom mjestu, mada vi treba da gledate sebe, danas je morao da bude pun sjever da se oprosti od igrača za 2015tu godinu i pokaže Azmiru 1% šta će se desiti ako vas dobro pojača pred proljeće... To za pare, ako neko ne može 4 KM odvojiti za cijeli decembar, januar i februar da pogleda svoj klub - nema poprišta u logici uopšte...
Samo Saraj'vo.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:19

Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati :lol: ,pozzz Tz
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 05 dec 2015, 20:28

RedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati :lol: ,pozzz Tz
Tako ste pričali i za ovaj prvi dio pa vidi gdje završismo.Ne brini se ti za nas mi ćemo se radovat kako god da okreneš jer nam je i onako cilj opstanak a to smo osigurali ;)
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 05 dec 2015, 20:32

Posjeta kao posjeta, ligaški prosjek. Atraktivniji protivnik privuče više ljudi što se vidjelo protiv Zrinjskog. Može se reći da su oni bili jedini atraktivni ove polusezone. Na proljeće nam dolaze Široki, Željezničar, Sarajevo pa i Radnik.

A Fukare već duže vremena nisu jedinstvena grupa tako da dobar dio i nije u kopu, ne znam što se to kao skriva kad se vidi po transparentima da nešto nije uredu.

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:32

SaLL/ihovic je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati :lol: ,pozzz Tz
Tako ste pričali i za ovaj prvi dio pa vidi gdje završismo.Ne brini se ti za nas mi ćemo se radovat kako god da okreneš jer nam je i onako cilj opstanak a to smo osigurali ;)
Tebra nemoj odg.ako ne kontas,i ako ne pratis,ja sam iskreno cestitao i stvarno to mislim,a ovo ostalo je zajebancija,skontaj malo :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 05 dec 2015, 20:40

Nemoj se uvrijedit i šta pogrešno shvatit, al pričaš kao da se vi tu nešto pitate. K'o što vidim mi smo ispred na tabeli, mi odlučujemo o svojoj sudbini, niko drugi.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 05 dec 2015, 20:42

RedEvil je napisao/la:
SaLL/ihovic je napisao/la:
Tebra nemoj odg.ako ne kontas,i ako ne pratis,ja sam iskreno cestitao i stvarno to mislim,a ovo ostalo je zajebancija,skontaj malo :salut:
Ja zna samo da nama svi najavljuju taj pad forme a on nikako da dođe hvala Bogu.Pa sam mislio da u zadnjem dijelu posta aludiraš na to izvini ako sam pogriješio
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:43

wobly92 je napisao/la:

Nemoj se uvrijedit i šta pogrešno shvatit, al pričaš kao da se vi tu nešto pitate. K'o što vidim mi smo ispred na tabeli, mi odlučujemo o svojoj sudbini, niko drugi.
Heheheh,ja nezzz sta se s vama desava,nemozes ni normalno cestitati,sta bi bilo da sam vas napao,ponavljam cestitao iskreno,ovo ostalo cisto iz zajebancije,ko ne konta nek ne odg.pozzz

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 dec 2015, 20:46

SaLL/ihovic :thumbup:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 21:49

.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 05 dec 2015, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 dec 2015, 21:58

Rekao vam ja da je dobra posjeta s obzirom kako na nasim stadionima ona zima izbija iz betona :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 22:00

Posjeta u 18. kolu BHT premier lige BiH:

Sloboda - Slavija 2.500
Mladost DK - Borac 500
Travnik - Zrinjski 400
Velez - Radnik 300
Drina - Celik 250
Olimpic - Rudar 150

Zeljeznicar - Vitez (tba)
Siroki Brijeg - Sarajevo (tba)

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 05 dec 2015, 22:02

Gdje nadje 150 ljudi na olimpik-rudar? Bila tri novinara i 6 igraca olimpika koji nisu imali pravo nastupa :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 dec 2015, 22:08

Prijedor je napisao/la:Gdje nadje 150 ljudi na olimpik-rudar? Bila tri novinara i 6 igraca olimpika koji nisu imali pravo nastupa :D
Zvanicni podaci jjebi ga
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 05 dec 2015, 22:16, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 dec 2015, 22:12

Ma navijace na stadion moze dovesti samo infrastruktura i bum pojacanja..

johnnyyK
Kontakt:

Post Postao/la johnnyyK » 05 dec 2015, 22:54

Drina i Radnik isti broj golova zabili :lol: :lol:

zrinjevac365
Kontakt:

Post Postao/la zrinjevac365 » 05 dec 2015, 23:17

Zadnje kolo Zrinjski Sloboda, nadam se da ce doc 1000 Fukara da vide taj pehar, ipak postoje sto godina red bi bio, ali onda vi pravac Tuzle, a pehar ostaje u Mostaru.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: zrinjevac365, dana/u 05 dec 2015, 23:18, ukupno mijenjano 1 put.

Bolanos
Kontakt:

Post Postao/la Bolanos » 05 dec 2015, 23:18

zrinjevac365 je napisao/la:Zadnje kolo Zrinjski Sloboda, nadam se da ce doc 1000 Fukara da vide taj pehar, ipak postoje sto godina red bi bio.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Vidjeli su oni njega prosle sezone, dosta im. :D
Sabinho

KRSTE HVALA TI ZA SVE!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 20 gostiju.