Jedan pozdrav za kopače sanduka, pljuvače Banjaluke i Borca...AsharaK je napisao/la:Borac zbogom
[youtube][/youtube]
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Jedan pozdrav za kopače sanduka, pljuvače Banjaluke i Borca...AsharaK je napisao/la:Borac zbogom
Bravo Borče u PD tri boda vam dajemo samo da Srpski šampion ostane, da ne spominjem BijeljinuNeshaFCB je napisao/la:Jedan pozdrav za kopače sanduka, pljuvače Banjaluke i Borca...AsharaK je napisao/la:Borac zbogom
[youtube][/youtube]
Pa i red je s obzirom da i onako selite u niži rang,.Borčev problem je taj što su bodovi u Prijedoru i Zvorniku vjerovatno i drugima na prodajuPrijedor je napisao/la: Bravo Borče u PD tri boda vam dajemo samo da Srpski šampion ostane, da ne spominjem Bijeljinu![]()
![]()
vidjećemo mi od one tamo sezone sine, rudnik novi kop otvara, generalni sponzor mittal, pa fino evropa liga protiv krasondara u prijedoruchily-rz je napisao/la: Pa i red je s obzirom da i onako selite u niži rang,.Borčev problem je taj što su bodovi u Prijedoru i Zvorniku vjerovatno i drugima na prodaju![]()
Što se tice Rudara konkrentno vaša sreća je što su druge lige i dalje na entitetskom nivou inace vi najjaceg ranga ne bi vijedli za dugo,.
Posljednja utakmica pred tromjesečnu pauzu, protivnik lagan - znači golijada, PRVO mjesto na ljestivici, borili se da predsjednik ostane prije heftu, a onda ovakva posjeta - nema opravdanja.SaltCityAttack je napisao/la:
Sta ti je ba jarane nema vise ni drugih na utakmicama koji se bore.za titulu..pogledaj Mostar, pa I.Sjever Koseva zna biti dosta prazni nego sto inace bude...**** neko I nema.4km za ulaznicu I td ..Protivnik neaktraktivan takodjer uz vremenske prilike ...barem nas ne dovodi na stadion titule ako nista...nas jedino inat I lose stvari mogu probuditi....Protiv Zrinjskog si trebal gledati brojku ali nisi
Tako ste pričali i za ovaj prvi dio pa vidi gdje završismo.Ne brini se ti za nas mi ćemo se radovat kako god da okreneš jer nam je i onako cilj opstanak a to smo osiguraliRedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati,pozzz Tz
Tebra nemoj odg.ako ne kontas,i ako ne pratis,ja sam iskreno cestitao i stvarno to mislim,a ovo ostalo je zajebancija,skontaj maloSaLL/ihovic je napisao/la:Tako ste pričali i za ovaj prvi dio pa vidi gdje završismo.Ne brini se ti za nas mi ćemo se radovat kako god da okreneš jer nam je i onako cilj opstanak a to smo osiguraliRedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati,pozzz Tz
RedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati,pozzz Tz
Ja zna samo da nama svi najavljuju taj pad forme a on nikako da dođe hvala Bogu.Pa sam mislio da u zadnjem dijelu posta aludiraš na to izvini ako sam pogriješioRedEvil je napisao/la:Tebra nemoj odg.ako ne kontas,i ako ne pratis,ja sam iskreno cestitao i stvarno to mislim,a ovo ostalo je zajebancija,skontaj maloSaLL/ihovic je napisao/la:Tako ste pričali i za ovaj prvi dio pa vidi gdje završismo.Ne brini se ti za nas mi ćemo se radovat kako god da okreneš jer nam je i onako cilj opstanak a to smo osiguraliRedEvil je napisao/la:Cestitke Slobodi na zasluzenom prvom mjestu,svaka cast nasem Husrefu koji je dokazao svoju vrijednost,tuzlaci radujte se dok mozete,jer radost nece dugo trajati,pozzz Tz
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.