Jah eto... "Isprovocirao" sam i ostale navijače Sarajeva pa nešto nisam upratio da je iko dobio ban. Al' baš ti sad kažem pošto nemaš osnovne kulture dijaloga ti bi možda i dobio ban al' ja zaista nemam nikakve veze sa tim.joker90 je napisao/la:
Ti si samo pokusao mene isprovocirati odmah poslije derbija, jer si mislio da cu vruce glave svasta napisati pa mozda i ban zaraditi. Klasicna hinja, sreca pa ja ne nasjedam na takve perfidne pokusaje.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
**** ja mrtve svim onim koji su na onakav način "odgovorili" tokom skandiranja Vedranu 
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
- zeljeznicar1
- Kontakt:
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije mi jasno za kada i zasto Jesic cuva A ekipu i kada ce poceti da igra sa tom ekipom?Bolanos je napisao/la:Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
ovaj klaun Ješić samo ponavalja: biti ćemo bolji, biti ćemo bolji, biti ćemo bolji 
Srećno Slobodi do kraja iz Zvornika. Uvijek protiv bordo licemjera.
Prosle sezone nam je trebalo samo 8 kola da uzmemo titulu. Vjerovatno ni ove nece trebati vise.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa nije nista momak rekao da je nemoguce.. oa tesko ce nas jo dobit ... vidis da je naveo da mozemo 3 outa kiksat da izgubimo po bod .. i vas je kiks bio prosle godine kad smo mi uzeli bof, tako da je i nama svakako kiks ako nam se to desi u borbi za evropi i eventualno tituluAjzea je napisao/la:Kakva kurcevitost.. Biljezim ti ovaj postsamirr je napisao/la:niko nece slaviti na Tusnju ove sezone ! Zeljo , Sarajevo i ŠB mogu uzeti najviše bod !
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
A ekipe nema jer je kao sto si napisao rastjerao igrace. Ovo su igraci koji su do ove sezone bili rezerve i koji su sad upali u prvi plan. Zato ovo i govorim.Probisvjet je napisao/la:Nije mi jasno za kada i zasto Jesic cuva A ekipu i kada ce poceti da igra sa tom ekipom?Bolanos je napisao/la:Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
igraj sarajvo nema veze
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Zeljo trehne ove hercegovce
Hercegovci kiksaju protiv pita jedan iksic bidne
i hajmooo
Hercegovci kiksaju protiv pita jedan iksic bidne
i hajmooo
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Ovo "dijete" je meni namjenjeno,meni se obracaš ? Mislim,ne ljutim se,svi smo mi necija djeca,.Vulture je napisao/la: Ala ste polemisali dokasna, svaka cast
Sta nisi razumio, da ti objasnim, ne mogu sad ovako sve
Ko ima strahopoštovanje i prema kome ?
Koji su to klubovi iz federacije ?
Odakle si zakljucio da ja imam nešt licno kontra Rudara ?
To što sam napisao je sasvim na mjestu i nemam pojma kako si se ti našao prozvanim da odgovaraš krajnje degutantnim tonom s namjerom da me uvuceš u neke tematike koje me se zaista ne ticu,.
Rudar nije standardni premierligaš i nisu ekipa koja se uspjela na neki duži vremenski period zadržati u najjacem rangu ali imaju tu sreću da nemaju baš neku jaku konkurenciju u entitetskoj ligi pa imaju realnu šansu da se brzo vrate u najjaci rang,.Mislim,javna je tajna da bar 80 % ekipa u ligi RS nema ni ambicije ni potrebnu infrastrukturu da udju u premier ligu,.
Sve što sam rekao da bi im to mnogo teže išlo u federalnoj ligi,posebno nakon ove sezone..
A to da ce prodavati utakmice onog momenta kad odustanu od ambicija za ostanak u društvu najboljih je realno ocekivati,.Nije tajna i da su jednom nogom vec u nižem rangu s obzirom na stanje na tabeli,.
Ovaj postavljeni video me nije isprovocirao nit imam nešt protiv da ti uživaš u istom ali moraš znati da ovo nije mjesto za takve stvari,.
- Probisvjet
- Kontakt:
Ljudi moji bio sam na mnogim gostujucim utakmicama, al' dojam sa gostovanja u Bijeljini je za svaku pohvalu. Bijeljina, moze se reci velegrad! Normala jbt. Svaka im cast i zasluzili su da imaju klub u PL.
Ovo kazem jer vidim i cujem cega sve nama u BiH.
Ovo kazem jer vidim i cujem cega sve nama u BiH.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hejteri Hodžurde na aparatima
Ti si naš kapiteen Hodžurdaaaaa, Hodžurdaaa, Hodžurdaaa
Ti si naš kapiteen Hodžurdaaaaa, Hodžurdaaa, Hodžurdaaa
Za one dane kad smo svi ko jedno bili, pjevali Zelji pjesme i skupa pivo pili, ti dobro znaj da opet biće jednom tako, jer jug se nikad neće srušit tako lako !
Al stvarno oni koji su zezali za Hodzurdu, momak je perfektan u odbrani. Cak ima i perfektne duge lopte. Uredu su zajebancije za Livaju, za to nas i trebate **** jbg. 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Je l to ne pričaš više sa mnom ? Aj uđi na fejs, čestitao sam ti, kao što si i rekao da očekuješ.Bolanos je napisao/la:Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Pappy je napisao/la:Je l to ne pričaš više sa mnom ? Aj uđi na fejs, čestitao sam ti, kao što si i rekao da očekuješ.Bolanos je napisao/la:Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Pappy ocete ostat ove godinePappy je napisao/la:Je l to ne pričaš više sa mnom ? Aj uđi na fejs, čestitao sam ti, kao što si i rekao da očekuješ.Bolanos je napisao/la:Posteno ali imaj u vidu da je vas kao lidere uzeo sa tim C timom sto sigurno nije jednostavno. Jesic ce ostati tu, sad je sve na njemu, njegovi igraci i sve ostalo. Sacekajmo jos pa cemo svi dati sud.Probisvjet je napisao/la:Ne bih se smio kladiti da strumfovi nece stici pite. Jesic im je najgora opcija bila. Razhebao ekipu, pa igrao sa C, a sada sa D timom. Sada ce otjerati pet sest igraca i reci da igraci moraju pozdraviti navijace. Ja opanka-gedje! Cista prevara od trenera.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
raja, jesu l' to divovi izgubili 
- Burberry46
- Kontakt:
Izgubio LazioChinaglia je napisao/la:raja, jesu l' to divovi izgubili
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.